Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

QUOTE(rosvile @ 2007 10 23, 12:38)
sveikos,noreciau pasidaryti odine dezute papuosalams,patarkit nuo ko pradeti 4u.gif

as tai siulyciau pasiimti pirmiausia tinkamo dydzio kartonine ar kitokios medziagos dezute. o jau tada prie jos lipinti kaip kregzdei guzta..... g.gif
nes ant kazkokio pagrindo formuoti bus langviau, negu paciai darytis dezutes iskarpas, jas lankstyti, klijuoti.
bet gal yra labiau patyrusiu kolegiu kitokios nuomones smile.gif
pasidalinkite ir su mumis.
vakar pasiuvau tris deklus is odos akiniams. ir pasiuvau uzrasu knygelei aplankala.
taciau idesiu tik vakare.
Atsakyti
Noriu paklausti, gal kas turi tuos odos įrankius iš "Select" katalogo? Ar paskui būna pirkt tokio tipo kniedžių ar spraudžių? Ar verta pirkt?
Atsakyti
o ka jus dedate rankinems kietinti,koki kartona ar gar ka nors
Atsakyti
QUOTE(aguliero @ 2007 10 23, 18:30)
Noriu paklausti, gal kas turi tuos odos įrankius iš "Select" katalogo? Ar paskui būna pirkt tokio tipo kniedžių ar spraudžių? Ar verta pirkt?

as ka tik gavau. g.gif siuntimas kainavo 10Lt,
na, tu metaliniu skyluciu tai ne taip mazai ideta (gal koks 30 - neskaiciavau), o ar ju galima nusipirkti - dar netyrinejau.
knopkytes is viso idetos tik 8. tai dedama i storesne oda daug sugadinau, mat jos turbut pritaikytos plonesnei (atsegant istruksta - atsilenkia dantukai, nes del odos storio jie neuzsifiksuoja kaip reikiant). schmoll.gif
pacios replikes lyg ir kokybiskos, skylamusis kala skylutes, tik reikia po apacia padeti kita blogos odos gabaleli, nes ne tai jau idealiai pramusa. o tokiu budu gaunasi ok. doh.gif ir dar - reikia nemazai jegos, norint iskirsti skylute.
siaip as megeja viska tureti savo (irankius) ir kad jie visada butu po ranka....todel isigijusi tikrai nesigailiu. thumbup.gif
Atsakyti
na, kaip zadeaju - rodausi.
uzrasu knygeles aplankalas draugei - malini dovanele:
user posted image

deklai akinukams:
user posted image

pinigine suneliui (kuris centus krauna i didele kruva namie, kadangi jam nepatinka dideles pinigines, o palaidu centu nenori nesiotis, nes braska kiseneje.
taigi radau iseiti - maza piniginuke, kuri lengvai telpa i dzinsu kisene, yra lanksti, minksta ir, svarbiausia, joje galima laikyti likusius smulkiuosius....
user posted image
Atsakyti
Ačiū pinčiuke už komentarą, turbūt ir aš jamsiu tuos įrankius. Gražūs tavo darbeliai, o užrašų knygelė dar apsiūta siuvimo mašina?
I dar noriu paklausti, tavo foto albume pirmas įrankis (ratukas), kam jis reikalingas?
Atsakyti
QUOTE(aguliero @ 2007 10 24, 21:17)
Ačiū pinčiuke už komentarą, turbūt ir aš jamsiu tuos įrankius. Gražūs tavo darbeliai, o užrašų knygelė dar apsiūta siuvimo mašina?
I dar noriu paklausti, tavo foto albume pirmas įrankis (ratukas), kam jis reikalingas?

uzrasu knygele apsiuta masina, tik beda, kad storenes odos keliu sluoksniu nelabai kabina - atsiranda siulese prasokimai, o tai gaminio tikrai nepuosia.
bet rankomis neturejau laiko siuti.
ratukas, kuri pastebejai, gali buti nadojamas ji pakreidavus pervaziuoti per oda, (naudojantis liniuote). atsiradusiu zymiu vietose pramusamos skylutes ir per jas varstoma odos juostele.
bet as nelabai naudojuosi juo, tuiru pasidarisi nedideli lekaliuka. man patogiau.
Atsakyti
Man tas ratukas atrodo labiau tiktų pjaustyt tešlai biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki! Labai gražūs jūsų darbeliai thumbup.gif Norėjau pklausti,gal žinote su kokiais dažais galima paišyti ant odos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aguliero @ 2007 10 25, 14:23)
Man tas ratukas atrodo labiau tiktų pjaustyt tešlai  biggrin.gif

zinoma, kad galima ir tam reikalui panaudoti... smile.gif
Atsakyti
Radau žurnaliuką apie odą
http://photofile.ru/...elika4/2692569/
Atsakyti
Sveikos dar kartelį. Gal žinote kur Vilniuje galima būtų įsigyti odos? Buvau impeksodoje,bet ji uždaryta. Panašu,kad artimiausiu laiku tikrai neveiks,nes patalpos apleistos...
Atsakyti