Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

blush2.gif taip ir nesupratau kur tos odos atraizu buvo galima isigyti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(becia @ 2007 04 27, 22:37)
blush2.gif  taip ir nesupratau kur tos odos atraizu buvo galima isigyti  doh.gif

Ir aš?????? doh.gif doh.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(krita @ 2007 04 28, 05:44)
Ir aš?????? doh.gif  doh.gif  g.gif
As irgi gavau,bet dar nemaciau.Tai Talkatif Kaune turi smile.gif
Atsakyti
verysad.gif ar dar yra?
Atsakyti
QUOTE(becia @ 2007 04 28, 18:36)
verysad.gif  ar dar yra?

Parasyk Talkafil i AZ ir paklausk smile.gif
Atsakyti
user posted image
Šito rankinuko dar nerodžiau bigsmile.gif man jis labai smagus ir fainas prie džinsu.
Atsakyti
tikrai gražus linksmas toks thumbup.gif
Atsakyti
Labai liuks rankinė thumbup.gif, taip traukia akį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(krita @ 2007 05 01, 20:22)
user posted image
Šito rankinuko dar nerodžiau  bigsmile.gif  man jis labai smagus ir fainas prie džinsu.

o fainas, vakar intikas streikavo - negalejau paziureti. toks linksmas ir zaismingas. prie dzinsu - labai tiks. ir siaip - puiki ryski spalvyte.... 4u.gif
Atsakyti
Labai malonu,kad patiko,dabar mane galėsyt atpažint pagal rankinuką ir apirankę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
faina apyrankė thumbup.gif o ka dedi i apyrankės vidų? Aš tai užsegama su spaude dariau tai irgi gerai laikosi, man labai patinka kai buna aptempta, o tavo kaip matau imaunama? Ar lengvai užsimauna ant rankos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 05 03, 10:22)
faina apyrankė  thumbup.gif o ka dedi i apyrankės vidų? Aš tai užsegama su spaude dariau tai irgi gerai laikosi, man labai patinka kai buna aptempta, o tavo kaip matau imaunama? Ar lengvai užsimauna ant rankos? g.gif

Sveikute,susuku kartona keliu sluoksniu ir aptraukiu,man tikrai labai patogu,turiu pridarius visokiu spalvu tokiu apyrankiu,aisku virtuveja trugdo lotuliukas.gif
Atsakyti