[RARIKAva cia tai super, o man labai baltasis patiko...
Nu kur gi visos dingot? Temoj stilius,pasikalbeti nera su kuo...A,jau zinau- arba kiausyniu padauginot, arba labai jau smarkiai prie rankdarbeliu prisedot Gerai,gerai,bus kur akys paganyti.
Mano nauji dirzeliai is raudonosios serijos
O,kaip gražu...šaunuolė.Tik ar ne surinks boružėlė tavo iš kubiko rituliukus? O as sijona sau pasiuvau,man patinka
Jau sutvarkiau savo Photobuket, kviečiu užsukti
Jau sutvarkiau savo Photobuket, kviečiu užsukti
Nu ka,uzsukau,labai grazu.Visada zavejausi zmonemis kurie daro karpinius,man tai is kosmoso srities,matyt rankos ne is ten dygsta. Kaip supratau ramsta dailes mokytoja tai linkejimai kolegei
Papildyta:
Sitas labai patiko
Papildyta:
Sitas labai patiko
QUOTE(rarika @ 2007 04 16, 23:03)
Nu kur gi visos dingot? Temoj stilius,pasikalbeti nera su kuo...A,jau zinau- arba kiausyniu padauginot, arba labai jau smarkiai prie rankdarbeliu prisedot Gerai,gerai,bus kur akys paganyti.
Tikrai labai grazus dirziukai, tik ant nuotraukyciu turbut nelabai isryskeja spalva, bet tai galbut tik nuotraukos netobulumas arba fotografo neprofesionalumas. O tas budinga mums visiems pradedantiems menininkams - nemokejimas tinkamai pateikti ir apipavidalinti savo darbu. Bent jau as tai tikrai susiduriu su tokia problema, todel nepriimk tai uz kritika - o tik draugiskas komentaras.
As tai dabar nedarau nieko - mat daug laiko atima mokslas. Taigi po sesijos - kai atsigausiu, manau, pulsiu ka nors daryti, nes rankos tai net niezti - taip noriu prisiliesti prie odos ir, zinoma, jums (sarkoms) pasirodyti, ka retkarciais sukurpiu....
Sekmes visoms kuryboje ir darbuose
QUOTE(pinciuke @ 2007 04 17, 10:30)
Tikrai labai grazus dirziukai, tik ant nuotraukyciu turbut nelabai isryskeja spalva, bet tai galbut tik nuotraukos netobulumas arba fotografo neprofesionalumas. O tas budinga mums visiems pradedantiems menininkams - nemokejimas tinkamai pateikti ir apipavidalinti savo darbu. Bent jau as tai tikrai susiduriu su tokia problema, todel nepriimk tai uz kritika - o tik draugiskas komentaras.
As tai dabar nedarau nieko - mat daug laiko atima mokslas. Taigi po sesijos - kai atsigausiu, manau, pulsiu ka nors daryti, nes rankos tai net niezti - taip noriu prisiliesti prie odos ir, zinoma, jums (sarkoms) pasirodyti, ka retkarciais sukurpiu....
Taip sutinku,bet negi samdysi profesionala,o darbelius dabar fotkinau su VEB kamera tai kokybe atitinka priemones
ai man su fotiku irgi nesiseka bendraut bet dirziukai tai faini, o dingus irrgi niekur nesu tiesiog dabar pas mane toks odos trukumas atsirado tai va neriniais uzsiimu
Dar vienas dirzelis
QUOTE(rarika @ 2007 04 02, 22:19)
Nu pagaliau ir as iskepiau naujus darbelius.Kaip ir minejau tai dirzai
Va šitas dirželis tai jėga ach... pavarvinsiu seilę nors
grazus tavo dirzai rarika
QUOTE(Talkatif @ 2007 04 23, 10:45)
Tai ar kam tinkamos tos odos kur padalinau?
Taip, taip - tinkamos Aciu labai
Laukiam zinutes, kada kitu spalvu turesit Nepamirskite