Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbiai iš odos

QUOTE(aguliero @ 2007 03 08, 02:29)
Gražūs darbeliai visų, tikrai verti dėmesio  4u.gif
Noriu paklausti, kur perkate įrankius odai (skylamušį, juostelės peiliukus, žymėjimo ratukus ir kt.)..

Skylamušių žinau būdavo Panevėžyje,yra tokia parduotuve "viskas avalynei" tan ir klijus perku nairitą 4u.gif
Papildyta:
Sveikos bitutės 4u.gif
Smagiai jūs darbuojatės. Aš irgi gaminu šį tą iš odos gal bus jums įdomu pažiūreti
http://public.fotki.com/Jurate36/
Atsakyti
QUOTE(krita @ 2007 01 20, 17:02)
Ka daryti ir as tokios noriu vis bandau,bandau o man ir neduoda,tai turbut neturesiu?O gaila.Gal mergaitės kas atsius, bučiau labai dekinga:oh

Papildyta:
QUOTE(krita @ 2007 03 09, 08:58)

Čia dabar,o knygos tai ir neikėlė. Noriu "Поделки из кожи для украшения интерьера Ольга Чибрикова
Atsakyti
Jūrate36 kokios mielos kosmetinės wub.gif ypač tos raudonos wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krita @ 2007 03 09, 10:04)
Papildyta:

Čia dabar,o knygos tai ir neikėlė. Noriu "Поделки из кожи для украшения интерьера    Ольга Чибрикова

turiu sita knyga kompe.
Atsakyti
QUOTE(krita @ 2007 01 23, 16:50)
Sveika,buk gera paaiškink.Atsidaro viena lentelė,ten reikia paspaust  Free,o po to kita atsidaro ir prieš Browse reikia kažką parašyt, o ką , knygos pavadinimą? Man nesigauna.Gal galėtum paaiškint,bučiau dekinga.Laukiu

QUOTE(natalyjabut @ 2007 01 23, 23:49)
Paspaudi Free, po to sulauki, kol pasibaigs laikas (ten kažkiek sekundžiu bus nurodyta ir vis mažes )Tada atsiranda kodas, kuri reikia įrašyt į langelį ir tada spaudi Download  mirksiukas.gif

blink.gif viskas paaiskinta ir viskas veikia.... blink.gif
Atsakyti
mergaites - radau selekt kataloge toki irankiu rinkini. man viskas pasirode gana brangu, nes dar 10Lt kainuoja atsiuntimas pastu. o gal kas nors jau yra uzsisake ir juos naudojate? laukiame visos komentaru...
gal kas nors aptiks kurioje nors parduotuveja kazka is ju. mane domina tik tos dvi mazesnes reples, nes skylamusi jau turiu.
user posted image
Papildyta:
jauciu, kad gali buti senukuose.... reikes paziureti atidziau.
Atsakyti
Labutis.Turiu keleta nauju megejisku darbeliu 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
rarika, labai idomus ir tavo darbeliai. as tai dar tokio stiliaus nemaciau. drinks_cheers.gif
idomu, ar apvarstymui skylutes tu pjauni su ko kiu peiliuku, ar turi butent tokios formos kirstuka, kuris kerta is karto daug skyluciu? g.gif
nes tokiu maciau irgi buna. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pinciuke @ 2007 03 11, 17:12)
rarika, labai idomus  ir tavo darbeliai. as tai dar tokio stiliaus nemaciau. drinks_cheers.gif
idomu, ar apvarstymui skylutes tu pjauni su ko kiu peiliuku, ar turi butent tokios formos kirstuka, kuris kerta is karto daug skyluciu?  g.gif
nes tokiu maciau irgi buna.  rolleyes.gif

Pati pasidariau primityvu kirstuka,noreciau isigyti,bet nezinau kur unsure.gif

Papildyta:
Jus vis rasot apie kazkokius ypatingus klijus ,visada klijavau lipalu,laiko gerai,ar ne bandet,gal ne g.gif patartina
Atsakyti
as tai naudoju tik moment, nes su lipalu kai bandziau, uzkniso terliotis - ciauzo ciauzo ta oda, kol prikimba.
o su momentu - tai pridejai, negerai - atplesei... vel patepei ir pridejai. ir oda nebuna sukietejus, kai jais suklijuoji...
as tik uz momenta clap.gif clap.gif clap.gif
Papildyta:
labiausiai tai gelytes -jos labai linksmos ir zaismingos. flirt.gif vacation1.gif
Atsakyti
Kazkada bandziau daryti dirzus,tai dabar vel bandau atgaivinti, o tu,pinciuke,bandei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarika: 11 kovo 2007 - 16:49
dirzo pasidarius dar nesu, tik bandziau pinti siauras juosteles, kaip ant rankines baltos. kadangi turejau prisipynusi juosteles, tai ten ir uzdejau papuosimui.
siaip nelabai mano lieknas liemuo, todel nera poreikio ant jo dar deti kazkoki demesi atkreipianti daikta... essen.gif birthday.gif smile.gif
esu maciusi ir pati pasidariusi apyranke is seno odinio dirzo su didele sagtimi. tik man ji per grubi, ir mazai prie ko tinka. iki siol derinau prie ilgos megztos sukneles, tai lyg ir nieko buvo...
Atsakyti