Mano penalai.
IMG]http://i154.photobucket.com/albums/s250/Rysarda/odos%20darbeliai/odosdarbai006.jpg[/IMG]
krita, galiu paklaust o kur tu tokia faina raudona oda perki? isduok paslapti? ...
Papildyta:
fainas penalas...
Papildyta:
fainas penalas...
QUOTE(gugile @ 2007 02 25, 19:59)
krita, galiu paklaust o kur tu tokia faina raudona oda perki? isduok paslapti? ...
Papildyta:
fainas penalas...o kur raudona oda perki? gal pati dazai?ar kaip?
Papildyta:
fainas penalas...o kur raudona oda perki? gal pati dazai?ar kaip?
Aš odą perku dėvėtų rūbų parduotuvėje (striukės,sijonai ir t.t.).
as irgi taip dariau, bet paskutiniu metu tai kazko neberanduuuuuuuuuuuuuu....
o pas mane tai diiiidziule kruva paciu ivairiausiu spalvu - bet visiai neturiu laiko darbeliams, gaiiilaaaaaaaa labai
QUOTE(gugile @ 2007 02 26, 20:54)
as irgi taip dariau, bet paskutiniu metu tai kazko neberanduuuuuuuuuuuuuu....
Aš irgi pastebėjau,kad mažiau yra pirkt. Man ten nepaviko parodyt dar vieno darbelio.Ta taisau klaidą.
tikrai grazu ir praktiska. kiekvienos moters rankineje turetu buti kazkas panasaus, nes bent jau pas mane laaaaaabai daug palaidu daikciuku, kuriu kasdien prisireikia - pradedant zirklutemis, dilde,o baigiant lupu dazais ir kvepalais. o kai yra tokia kosmetine - parkerine - labai patogu ja nesuiotis rankineje.
QUOTE(pinciuke @ 2007 02 27, 11:15)
tikrai grazu ir praktiska. kiekvienos moters rankineje turetu buti kazkas panasaus, nes bent jau pas mane laaaaaabai daug palaidu daikciuku, kuriu kasdien prisireikia - pradedant zirklutemis, dilde,o baigiant lupu dazais ir kvepalais. o kai yra tokia kosmetine - parkerine - labai patogu ja nesuiotis rankineje.
tik niekaip neprisiruosiu pasigaminti...
Sveikos mergaitės
O gal netyčia žinote, kur Kaune ar Vilniuj dažo odą?
O gal netyčia žinote, kur Kaune ar Vilniuj dažo odą?
Gražūs darbeliai visų, tikrai verti dėmesio
Noriu paklausti, kur perkate įrankius odai (skylamušį, juostelės peiliukus, žymėjimo ratukus ir kt.)..
Noriu paklausti, kur perkate įrankius odai (skylamušį, juostelės peiliukus, žymėjimo ratukus ir kt.)..
skylamusi prikau gariunuose, pjaustiklis juostelems is amerikos, ratuka net nebezinau, kur pirkua - tai buvo labai seniai.
o cia mano rankine:
o cia mano rankine:
čia tavo daryta rankinė??? vai tai tai kaip gražu