O man tai labai negrazus randas liko toje vietoje kur auskaras veriasi, strijos nei vienos neturiu, bet tas randas tikrai neestetiskai labai atrodo man.
QUOTE(laukine_kriause @ 2014 01 11, 17:28)
O man tai labai negrazus randas liko toje vietoje kur auskaras veriasi, strijos nei vienos neturiu, bet tas randas tikrai neestetiskai labai atrodo man.
man lygiai taip pat galvojau pavyks istempti iki galo, taciau jau kokia 28 nestumo sav issiimiau auskara, o dabar matyti toks lyg raudonas plemas toje vietoje ir atrodo tikrai ne kaip
QUOTE(Arguendo @ 2013 11 30, 19:18)
Net nezinojau, kad yra specialus nestukiu pilvuku auskarai As taip pat planuoju issimti kai jau pilvelis aiskiai matysis
cia rimtai?? o kur ju rasti ?
Išsiėmiau dar gerokai iki nėštumo auskarą, nes pamačiau vienos draugės randą perplyšus skylutei. Bet taip ir neužgijo, tik prasitampė, dabar renkasi purvas ten...
Jūsų gal oda sausoka, jei niežti, siūlau pasitepti paprastu (jūsų įprastai naudojamu) pieneliu. Aš išsiėmiau, kai ėmė trukdyti, kabinosi už rūbų, baldų, o tas prasidėjo gal kokiam 5 mėn. Bet kas savaitę-dvi tiesiog įsidėdavau minutėlei, kad neužsitrauktų skylutė negyvom odos ląstelėm. Praėjus gal 4 savaitėms po gimdymo įsivėriau atgal su viskam ir jokių problemų nebuvo
Jokio rando neliko, po nėštumo vėl nešioju