As issiemiau , bet da ar 7 men ir ten kur pradurta Oda kazkaip paraudonavus, per Plona Oda Matyt ir tempias. Bijau kad nesutrukinetu ir rando neliktu:(
visa nestumo laika pravaiksciojau su auskaru. tik kai pasidare nebepatogu issiemaiu bambos auskara ir isiveriau ausies kabanti auskariuka. daznai tepiau kremais kad oda neplystu ir viskas buvo gerai. o grizus namo po gimdymo be vargo isiveriau vel bambos auskara
sveikos, dabar yra ivairiu grazu silikoniniu auskariuku nestukems. Pati esu nescia,kol pilvuko nesimato nesirusiu issiverti,nes man labai grazu. Kai pilvukas paaugs ir jausiu tempima is karto pakeisiu ji i silikonini ir toliau sekmingai nesiosiu. Tik,manau,per gimdyma issiimsiu
sveikos, dabar yra ivairiu grazu silikoniniu auskariuku nestukems. Pati esu nescia,kol pilvuko nesimato nesirusiu issiverti,nes man labai grazu. Kai pilvukas paaugs ir jausiu tempima is karto pakeisiu ji i silikonini ir toliau sekmingai nesiosiu. Tik,manau,per gimdyma issiimsiu
as 5 men nsuipirkau termoplasto auksara skirta specialiai nestukem zadu nesioti iki pat gimdymo nes man lb greit skylute traukias, karta po dvieju dienu be auskaro vos isiveriau ji atgal. issimsiu tik per gimdyma