Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

QUOTE(2 in 1 @ 2012 08 16, 19:30)
Auskariuką išsiėmiau jau senokai, kai tik pilvukas pradėjo augti. Bet karts nuo karto pabandau įsidėti, gal neužgys ta skylutė taip greitai.

Aš išsiėmiau 4tą nėštumo mėnesį,po gimdymo jis vėl kuo puikiausiai tiko smile.gif
Atsakyti
As issiemiau , bet da ar 7 men ir ten kur pradurta Oda kazkaip paraudonavus, per Plona Oda Matyt ir tempias. Bijau kad nesutrukinetu ir rando neliktu:(
Atsakyti
issiemiau 6 men mirksiukas.gif
Atsakyti
visa nestumo laika pravaiksciojau su auskaru. tik kai pasidare nebepatogu issiemaiu bambos auskara ir isiveriau ausies kabanti auskariuka. daznai tepiau kremais kad oda neplystu ir viskas buvo gerai. o grizus namo po gimdymo be vargo isiveriau vel bambos auskara smile.gif
Atsakyti
sveikos, dabar yra ivairiu grazu silikoniniu auskariuku nestukems. Pati esu nescia,kol pilvuko nesimato nesirusiu issiverti,nes man labai grazu. Kai pilvukas paaugs ir jausiu tempima is karto pakeisiu ji i silikonini ir toliau sekmingai nesiosiu. Tik,manau,per gimdyma issiimsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvyra30 @ 2012 10 21, 11:24)
sveikos, dabar yra ivairiu grazu silikoniniu  auskariuku nestukems. Pati esu nescia,kol pilvuko nesimato nesirusiu issiverti,nes man labai grazu. Kai pilvukas paaugs ir jausiu tempima is karto pakeisiu ji i silikonini ir toliau sekmingai nesiosiu. Tik,manau,per gimdyma issiimsiu  smile.gif

per gimdyma tik ir issiemiau, nes liepe blush2.gif
Atsakyti
as issemiau budama 3 men nescia. kolkas nezinau, ar desiuos atgal blush2.gif
Atsakyti
Išsiėmiau kai pradėjo augti pilvelis, gal 4tą mėnesį.
Atsakyti
per pirma nestuma auskara issiemiau 5 men, po gimdymo be problemu nesiojau toliau, skylute neuzgijo ax.gif
Atsakyti
as 5 men nsuipirkau termoplasto auksara skirta specialiai nestukem smile.gif
zadu nesioti iki pat gimdymo smile.gif nes man lb greit skylute traukias, karta po dvieju dienu be auskaro vos isiveriau ji atgal.
issimsiu tik per gimdyma smile.gif
Atsakyti
turiu klausimėlį kaunietėms, kur perkate specialius auskariukus nėščioms, nes randu tik parduodamus internetu g.gif
Atsakyti
As taip pat noreciau suzinoti, kur Kaune galima isigyti nesciosioms skirtu auskaru i bamba smile.gif
Atsakyti