QUOTE(ausryce @ 2012 04 18, 16:22)
sveikos norejau jusu paklausti gal zinote ka daryti turiu auskara bamboje gal zinote ka daryti kad pilvo didejimo metu bamba neplistu ?
sveika
buna specialus ilgi guminiai auskarai skirti nesioti nestumo metu. su paprastu tikrai nepasisuksi. mano drauge visai issieme, paskui po gimdymo be vargo isivere. bet kitoms uzsitraukia skylute per ta laika.
QUOTE(ausryce @ 2012 04 18, 15:22)
sveikos norejau jusu paklausti gal zinote ka daryti turiu auskara bamboje gal zinote ka daryti kad pilvo didejimo metu bamba neplistu ?
labas yra spec.auskariukai nestukems bet manau veltui gasdiniesi.
man pradurta bamba neplyso nei per pirma nestuma nei yra pavojaus db
pradurta bamba vaikstau jau 7metai, bet nestumu metu issitraukiau auskariukus. turbut priklauso nuo odos tamprumo ar yra pavojus plysti bambai ar ne..
http://pirsingas.com...auskarai-n.html
cia gali paieskoti auskariuku
QUOTE(ausryce @ 2012 04 19, 10:50)
dekuj labai uz atsakymus, tiesiog esu girdejus kad bambos plysta ir be auskaru tai matyt svarbiausia yra kaip oda reguos o apie auskariukus pagalvosiu dar kol pivuko nesimato kai jau bus didesnis tai tikrai busiu be jo
neisivaizduoju kaip bamba gali plysti
QUOTE(zenzara @ 2012 04 21, 19:54)
neisivaizduoju kaip bamba gali plysti
zinokit buna tokiu atveju, bet jie tikrai reti. kartais buna taip, kad nestukes oda nera tampri ir vaisius didelis..na ten daug visokiu priezasciu, bet taip buna
QUOTE(maukis2 @ 2012 04 22, 09:02)
zinokit buna tokiu atveju, bet jie tikrai reti. kartais buna taip, kad nestukes oda nera tampri ir vaisius didelis..na ten daug visokiu priezasciu, bet taip buna
ypac jeigu sausa oda yra, tada irgi gali "istrupeti", tai jeigu turit sausa oda drekinkit kai pilvukas augt ims
mano pilvukas nedidelis buvo, tai auskara nesiojau iki beveik 7men, buciau galejus ir ilgiau dar nesiot.
QUOTE(vanesa9 @ 2012 04 22, 15:12)
ypac jeigu sausa oda yra, tada irgi gali "istrupeti", tai jeigu turit sausa oda drekinkit kai pilvukas augt ims
mano pilvukas nedidelis buvo, tai auskara nesiojau iki beveik 7men, buciau galejus ir ilgiau dar nesiot.
kaip dziugu, kad jums buvo patogu su auskariuku
as tai abu kartus auskara issiemiau gan anksti. pirma karta gal 16sav, o antra karta gal net ir anksciau
Dabar 22 sav. vis dar su auskaru (pilvukas jau nemažas). Kolkas man jis nemaišo ir kol netrukdys tol ir nešiosiu
sveikos,
gal zinote kur galima internete butu isigyti auskara i bamba reversini (su pasleptu uzsegimu arba dar vadinamus "virsus apacioje") mat po gimdymo bambyte liko negrazi todel toks auskaras puikiai uzmaskuotu...
dekoju
Skelbimams skirta "Skelbimų lenta", todėl žinutė koreguota.
Moderatorė HappyAngel
gal zinote kur galima internete butu isigyti auskara i bamba reversini (su pasleptu uzsegimu arba dar vadinamus "virsus apacioje") mat po gimdymo bambyte liko negrazi todel toks auskaras puikiai uzmaskuotu...
dekoju
Skelbimams skirta "Skelbimų lenta", todėl žinutė koreguota.
Moderatorė HappyAngel
Sveikos na o aš issiemiau 7 mėnesį kazkur auskariuka, nieko vietoj jo nedejau, palikau taip, po gimdymo galvojau jau izgijo, nes buvau biski patikrinus-žiūriu kad nelenda. Na ir palikau taip 3 metam, nusprendžiau be auskariuko, bet va nesenai pabandžiau ivert-ir lengvai isivere kazkaip nustebino
Auskariuką išsiėmiau jau senokai, kai tik pilvukas pradėjo augti. Bet karts nuo karto pabandau įsidėti, gal neužgys ta skylutė taip greitai.