Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

Irgi turejau auskara bamboje.Issitraukiau nestumo pabaigoj.Jis netrukde-tik toje vietoje atsirado strijos..Taciau istraukimas napadejo-veliaiu atsirado dar kelios-labai placios.Ir skilute pasidare kaip sypsenele.
Atsakyti
As irgi turiu auskara bamboje smile.gif leliuka dar tik planuojame, todel galvoju gal verta auskariuka issimti pries pastojant kad spetu skylute uzsitraukti gal tada nebus tiek daug tokiu estetiniu problemu. ka manot? ar jau jei buvo pradurta tai nieko ir nebepadarysi?
Atsakyti
Du vaikus išnešiojau su auskaru bamboje. Pirmą kart išsiėmiau likus porai sav iki gimdymo, po jo gal kelioms dienoms praėjus vėl įsivėriau. O antrą kiek anksčiau išsivėriau, nes pilvas buvo labai didelis ir labai oda tempėsi, todėl tas auskaras toks atsikišęs buvo ir kliuvo visur. Tai nusprendžiau nerizikuoti, kad kur nusiplėšiu smile.gif O atgal grąžinau taip pat kelioms dienoms po gimdymo praėjus. Nieko su bamba ar oda apie ja blogo neatsitiko smile.gif
Atsakyti
o tai tada skylute neuzsitrauke?
nes as kazkada buvau pametusi auskara ir buvau be jo tik viena diena ir kai reikejo iverti nauja tai buvo pakankamai sunku ir skausminga nes skylute jau kaip ir uzsitraukus buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiutiCija: 04 gruodžio 2009 - 15:39
sveikutes,

QUOTE(LiutiCija @ 2009 12 04, 16:37)
o tai tada skylute neuzsitrauke?
nes as kazkada buvau pametusi auskara ir buvau be jo tik viena diena ir kai reikejo iverti nauja tai buvo pakankamai sunku ir skausminga nes skylute jau kaip ir uzsitraukus buvo  ax.gif

as taip pat turiu auskara bamboje, bet pacioje nestumo pradzioje gal kai buvo 6savaites issiveriau, dabar man 25savaites, pabandziau katik ivert, viskas gerai,neuzgije niekas, auskaras lenda. Net nezinau gal kazka vis tik reiktu isivert,kad ji neuzgytu iki nestumo galo g.gif
Atsakyti
mums 22 savaites, bet auskaro kol kas neketinu issiimti, jei paskui trukdys, tai tada ir issiversiu, o kol kas tai viskas ok smile.gif
Atsakyti
Aš irgi vis dar su auskariuku, nors galvoju paskutinėmis savaitėmis jį išsiverti, o po to vėl grąžinti į vietą ax.gif Iš tikrųjų kai pilvukas taip išsitempė nelabai tas auskaras ir grožio priduoda (skylutė pasidarė LABAI jau didelė) blink.gif Bet nenoriu, kad užgytų skylutė, tai sakau ir nešiosiu tą auskarą kol nepradės realiai trukdyti rolleyes.gif
Atsakyti
Bambos auskarą išsiėmiau ~22 savaitę, tad skylutės neišsitampė. Žinokit, viskas ok, po gimdymo be jokių problemų įsivėriau auskarą mirksiukas.gif
Atsakyti
yra buve atveju kad mergina nesiojo auskara iki nestumo galo ir pabaigoj jai per visa pilva oda sutrukinejo, atsirado tokios kaip strijos ir tai del to kad neissivere laiku, as pati turiu isiverus auskara, bet isemiau ji jau nestumo pradzioj, o kad skylute neuzgytu, kartas nuo karto iveriu ir isveriu auskariuka, bet jo bamboj nelaikau...
Atsakyti
gal but ir yra taip buve..bet as tikrai nezadu vertislauk auskaro..man jis visiskai netrukdo tongue.gif thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif kaip ir dauguma is jusu, as irgi turiu auskariuka bamboj, bet kadangi nestumas dar nedidelis,niekas niekam nemaiso,tai dar paturesiu, o kokiam 4-5 menesy isversiu,ir iversiu tik kartkartem kaip sake aroonele smile.gif Gal nieko blogo nenutiks mirksiukas.gif
Atsakyti
mums nors dar labai mazai laiko, bet vakar atsisveikinau su savo papuosalu unsure.gif kazkokia ne tokia dabar ta bamba be auskariuko blush2.gif
Atsakyti