yra specialus auskarai, galima parsisiust per tarpininkes is JAV. gal ir Lietuvoj paieshkojus tokiu galima rast ...
Atrodo taip:
pagaminti is labai lankstaus plastiko ir galima ta pagaliuka karpyt ir pritaikyt pagal save...
kai nesioji metalini auksara tai zinoma - jis nelankstus todel ir istampo oda... o sitie yra labai minksti ir nera reikalo atsisakyt papuosalu
as pirkau sau toki, nors nesu nescia, bet emiau su permatomais rutuliukais... man tiesiog grazu
auskaru nuoroda
tai kai busiu nescia neketinu ishsivert visai, nes man pakankamai greit uzgija skylute - jei diena pabunu be auskaro (esu kazkada pametus) po to labai sudetinga isivert
QUOTE(Keiti @ 2009 08 29, 12:13)
Aš jau du vaikučius išnešiojau su auskariuku bamboje. Pilvas kaip buvo, taip ir liko gražus, nei vienos strijos nei ant pilvo šonų, nei ties skylute. Per pirmą nėštumą auskarą nešiojau iki septinto mėnesio, per antrą - iki penkto. Žodžiu neišvėriau tol, kol buvo patogu ir neveržė.
saunu kaip, kad man taip ateity
QUOTE(Adaja @ 2009 08 29, 14:51)
saunu kaip, kad man taip ateity
IR MAN..... turiu auskariuka jau geri 4 metai, nesuprantu dabar kodel isvis ji isiveriau.... nezinau kas geriau : issivert pries pastojant(pradejus planuoti) ar tik nestumo metu. kaip supratau daugelis forumieciu nei uz ka nenori atsisakyti papuosalo. man nusispjaut i ji. as tik noriu kuo mazesniu pasaliniu poveikiu, tokiu kaip: randas, ruda deme, strijos.... patarkit, labai lauksiu JUSU nuomones.
Nu noriu ir aš prisijunkti prie šios temelės auskarą iš bambos išsivėriau šiandien, likus dviems mėniasiams iki gimdymo išsivėriau, nes jau pradėjo temti , bet zadu kas keleta dienų įsiverti (bet ne nešioti), kad skylutė neužgytų, nes dar nesinori jo atsisakyti
Pas mane mažas pilvukas, todėl nebuvo poreikio jį išsiverti anksčiau
Pas mane mažas pilvukas, todėl nebuvo poreikio jį išsiverti anksčiau
na mes jau ipusejom 6menesiuka,bet kolkas nematau butinybes atsisakyt auskariuko,tiesiog kai pradejo augt pilvelis nusipirkau ji ilgesni,nei paprastai nesiojau,ir jis plasmasinis,lankstus,nesukelio jokios diskomforto,o pirkau Vilniaus akropolyje
sveikutes,mes jau turim antra leliuka ir as nesiojau. ir su pirmu leliuku vos ne iki galo.nors buvau visai neseniai isiverusi.bijojau kad neuzgytu o su antru tai isbuvau iki 8men ir daktarai nieko nesake.o va draugei gydytoja liepe issiimti antra men.tipo kenkia vaikui.nesupratau kaip gali kenkti?jug jis ne viduje
QUOTE(auruciukasss @ 2009 09 03, 09:52)
na mes jau ipusejom 6menesiuka,bet kolkas nematau butinybes atsisakyt auskariuko,tiesiog kai pradejo augt pilvelis nusipirkau ji ilgesni,nei paprastai nesiojau,ir jis plasmasinis,lankstus,nesukelio jokios diskomforto,o pirkau Vilniaus akropolyje
Sveika,
Gal gali parašyti kurioj vietoj Akropolyje čia pirkai?..
QUOTE(auruciukasss @ 2009 09 03, 07:52)
reiks paieskot tokio
mano drauge auskara issiverte tik per gimdyma ir jos bamba atrodo o man gyd sake, kad issiimti reikes, nes temsis oda ir po to negraziai atrodys, nors galvojau jo neissiimti, bet priverte aplinkybes, nes pradejo radonuot aplink auskara ir siek tiek skaudejo, tai pagalvojau, kad geriau nerizikuot, kad ir kaip noretusi to auskariuko...
as tai auskara isiveriau is kart vos tik suzinojus jog laukiuosi ,man asmeniskai nera grazu ai pas nescia dar auskaras tas pilvukas jau savaime graziai atrodo . o kad uzgis tai tikrai nera taip, mano pusesere isivere ir tik po gimdymo veresi ir tikrai neuzgijo. as jau su auskaru 5metai db belenkaip gailiuisi kad ji veriausi pilvuka gadins skylute, bet ka jau padarysi
O aš jau septintą savaitę išsivėriau auskarą, bet man vistiek atsirado įstriža strija tojr vietoje kur auskaras įvertas buvo
aišku kad čia jau kiekvieno asmeninis reikalas..bet man tai žiauru