QUOTE (Giedrule @ 2004 07 22, 19:09) |
Man gydytoja pasakė kad labai issitampys oda. bet as zadu issiimti tik per gimdyma.kol kas man viskas graziai atrodo...man jau 38savaites |
Saunu, as irgi issiimsiu tik pries gimdyma
Ash irgi ishsiimsiu tik jei trukdys.Vidaus gyd liepe ishsiimti,bet mano ginekologe nemato problemos.Manau,kad jei ishsitampiusi oda po gimdymo susitraukia,tai ir skylute turetu susitraukti.Tikiu,kad viskas bus chiki
Papildyta @ [mergetime]1091047265[/mergetime]
Ash irgi ishsiimsiu tik jei trukdys.Vidaus gyd liepe ishsiimti,bet mano ginekologe nemato problemos.Manau,kad jei ishsitampiusi oda po gimdymo susitraukia,tai ir skylute turetu susitraukti.Tikiu,kad viskas bus chiki
Papildyta @ [mergetime]1091047265[/mergetime]
As tai issiemaiu senokai, nes pilvas labai didelsi ir bamba anksti i prieki issiverze, o ir bambos auskaras jau butu per trumpas, nes, viskas issitempe, bet kiek kartu pabandziau dar neuzgije, tai tikiuosi po gimdymo, kai viskas vel susitrauks sekmingai nesioti toliau
As tai visada labai svajojau apie auskara bamboje, bet dabar po gimdymo(nors jau metai praejo) toks pilvuzas, kad geda butu parodyti kam
As irgi kol kas dziaugiuosi aukariuku bamboj, ir ziuriu jus neblogu minciu cia idejote apie grandinele ir panasiai o tai jau nezinojau ka daryti kaip cia isissukti jo neisiverus, nes dabar kai isveriau , tai abu su vyru nusprendem kad su auskariuku visdelto graziau nei be jo
as turiu auskara jau 2 metai... pernai budama nescia issiveriau, sakiau jei usaugs skyle tai tegul... bet po kudykelo gimimo po keliu menesiu be vargo vel isiveriau, o ir tas auskaras nors jo dabar beveik nedemonstruoju, bet skatina pasitempt, palaikyt figura, padaryt bent kelis atsilenkimus...
aciu mamytes,kad papasakojote apie savo auskariuka nestumo metu...
dabar man 30sav.bet as dar nesioju,man jis visai netrugdo.mano daktare man nieko nesako.galvoju kad issiimsiu kai vaziuosiu gimdyti.
as taj dar laukiu ka rejkes daryti....kolkas pilvuko pakitimu nera...tai ir toliau dziaugiuosi auskariuku
sunku jej rejkes su juo skirtis po 4metu
sunku jej rejkes su juo skirtis po 4metu
QUOTE (VILTE20 @ 2004 08 21, 18:24) |
as taj dar laukiu ka rejkes daryti....kolkas pilvuko pakitimu nera...tai ir toliau dziaugiuosi auskariuku sunku jej rejkes su juo skirtis po 4metu |
Taigi skiriesi ne visam O per ta laika tikrai skylute neuzgis
O as gavau dabar issiimti auskara, nes praeita savaite nuejus pas daktare gavau velniu, skylute buvo uzpuliavus, bet cia vis mano pilvuzas kaltas. Jis toks atsikises, kad as vis sugebu besirengdama uzkliut uz jo. Bet dabar jau lygtais pasitvarke, tai galesiu vel detis. Man visai nepatinka mano pilvuzas be auskariuko