o man gydytoja nieko nesake del auskariuko kai echo dare,man kol kas odos visai netempia.laisvai 'kabo' tik atsikiso labiau ,truputi baisu kad kelnem uzkabinsiu niu vistiek liabai liabai issivert nenoriu
As vis dvejoju - pasilikt dar auskariuka ar issivert... Siaip nei viena gydytoja nei puse zodzio nepasake del auskaro. Kol kas mano pilvukas nedidelis, oda nera labai issitempus, tai ir auskaras problemu nekelia. Tiesa, kelis kartus buvau uzkabinus, tai iskart oda aplink skylute paraudo... Manau, pirksiu specialu auskariuka, jei tik kur rasiu, bet kol kas nesidomejau...
As issiveriau jau seniai, nes bamba virsta ir stumia ta auskara i prieki, nu tikrai nekaip atrodo
QUOTE(jul @ 2008 04 07, 13:30)
o man gydytoja nieko nesake del auskariuko kai echo dare,man kol kas odos visai netempia.laisvai 'kabo' tik atsikiso labiau ,truputi baisu kad kelnem uzkabinsiu niu vistiek liabai liabai issivert nenoriu
QUOTE(VVaiva @ 2008 04 07, 15:59)
As vis dvejoju - pasilikt dar auskariuka ar issivert... Siaip nei viena gydytoja nei puse zodzio nepasake del auskaro. Kol kas mano pilvukas nedidelis, oda nera labai issitempus, tai ir auskaras problemu nekelia. Tiesa, kelis kartus buvau uzkabinus, tai iskart oda aplink skylute paraudo... Manau, pirksiu specialu auskariuka, jei tik kur rasiu, bet kol kas nesidomejau...
Dar turėtų pasakyti.. Man iki 32savaitės nieko nesakė. O 32saviatę pasiūlė išsiverti, nes gimdymas artėja ir jei kiltų kokių komplikacijų, ar tektų cezarį skubiai daryt - ta skylutė - infekcijos šaltinis tai kai pasakė ir išsiėmiau, bet po gimdymo grįžus namo ji vėl sėkmingai patubdžiau atgal atrodo taip pat tik ruda juosta dar nepranykus - tai nesidemonstruoju
man akusere liepe 15 sav issiimti auskara tai ir issiemiau veliau bandziau isiverti uskara, bet skylute jau buvo uzaugusi dabar skylute matosi, bet po gimdymo manau vel isiversiu vyrui labai patinka ir labai praso, kad veliau vel tureciau ten auskariuka
Papildyta:
tai pas tave skylute neuzaugo? kaip cia tau taip pasiseke?
Papildyta:
QUOTE(Erkesta @ 2008 04 09, 13:17)
Dar turėtų pasakyti.. Man iki 32savaitės nieko nesakė. O 32saviatę pasiūlė išsiverti, nes gimdymas artėja ir jei kiltų kokių komplikacijų, ar tektų cezarį skubiai daryt - ta skylutė - infekcijos šaltinis tai kai pasakė ir išsiėmiau, bet po gimdymo grįžus namo ji vėl sėkmingai patubdžiau atgal atrodo taip pat tik ruda juosta dar nepranykus - tai nesidemonstruoju
tai pas tave skylute neuzaugo? kaip cia tau taip pasiseke?
Man irgi bamba iššoko biškutį ir jau nelabai gražiai atrodo su auskaru įsiverčiaus auskarą nėščiai, bet nežinau kur pirkti
Taigi, mano bambute irgi greit visai issoks... Labai jau atsikisus... Auskara issiemiau ir nezinau, gal spec. auskara reiktu isigyt... Nenoreciau, kad skylute uzaugtu, nes liks randas, o as jau ir taip viena turiu po nepavykusio pirmo pradurimo...
Man gydytoja,taippat patare issiimti,sako jeigu reiktu greitai operuoti,skylute gali buti uzdegimu zidinys ,bambute dar neisvirto,bet pakliausiau jos ir issiemiau,dabar bandau kasdien pavalyti,kad nesirinktu nesvarumai,bet pastebejau,kad kai perveriu auskariuka pasirodo kraujuko,tad turbut teks palikti skylute likimo valiai,o mano drauge tai taip ir priziurejo savo auskariuka,issieme,bet retsykiais isiverdavo 5 min,ir neturejo jokiu problemu,po gimdymo,vel nesiojo auskariuka
Man daktaras liepe issiverti kai buvo 19sav.
Man dar niekas nieko nesake, bet jau darosi nepatogu su auskariuku, visur kliuna, uzsikabina ir t.t. Nors tik 12 savaitele, bet pilvukas mano jau gerokai ugtelejes. Taigi manau greit imsiu nieko neprasoma
issiemiau pati,nes tikrai kliude,o dabar matyt ir noredama neikisciau,labai oda itempta prie bambos..vat idomu uzaugs skylute ar ne?