Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras bamboje

as turejau auskara bamboje issiveriau 3 men o kai pagimdziau isiveriau atgal net pati negalejau patiketi kad neuzgijo thumbup.gif ir jokiu striju nuo skilutes nenuejo strijos visiskai del kitko atsiranda smile.gif
Atsakyti
Aš tai nešiojau iki kokio 6-7- mėnesio, buvo labai didžiulis pilvas, tai išsivėriau, kažkaip toks nemalonus jausmas buvo. Kas keletą dienų vis bandydavau įsiverti, kad skylutė neužaugtų, bet kokią savaitę iki gimdymo ir pora sav po net neprisiminiau apie tai, ir užaugo doh.gif O prasidūrus buvo 8 metus unsure.gif
Dabar taip nelabai gražiai atrodo, nors jokių strijų nenuėjo, bet skylutės matosi, ypač viršutinė, tai spėju reiks iš naujo durtis ax.gif
Atsakyti
g.gif na, as kai pastosiu tai tikrai iskart issiversiu. Nesuprantu, kam rizikuoti ar nueis strijos ar ne, ar issitems skyle ar ne... schmoll.gif jau geriau 9men maziau to grozio, negu po to gailetis, kad neissiveriau. Aisku, ne visoms tie blogi dalykai nutinka, bet kam rizikuoti? doh.gif Ir dar, jei pilvas labai nukares liks, arba striju daug atsiras, tai dar ta skyle pilve tikrai grozio nepriduos schmoll.gif
Atsakyti
nu man tai siaubingai baisiai atrodo didelis pilvas ir isitempes auskaras bamboj... Net silpna darosi...
Atsakyti
4u.gif o as dar ir dabar nesioju auskara,tikrai jis baisiai neatrodo g.gif ,o be to dar ir nesusiduriau tokioj situacijoj,kad jis trukdytu ax.gif ,cia gal kaip kam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugsti bambonke @ 2007 10 09, 15:16)
nu man tai siaubingai baisiai atrodo didelis pilvas ir isitempes auskaras bamboj... Net silpna darosi...

sutinku visiškai su tavim,man taip pat nelabai žiūrisi schmoll.gif
Atsakyti
Kol laukiiausi (dabar dukrai 1,6metų), iki 5 mėnesio pas mane pilvuko net nesimatė, tad automatiškai auskaras kabojo bamboje...Vėlėliau, kai jau ėmė ryškėti mažojo gyventojo namelis turėjau tokią mintį kad išsivert, kad nepakenkt sau ir lialiukui, bet va taip ir liko tas auskaras bamboje iki planinės operacijos datos...Atsimenu atėjo echoskopuotoja žiūrėt man tą vaikelį , žiūri ji man pakėlus maikutę ne į pilvą o į auskarą, ir sako, nu va čia tai geras, auskaras bamboj iki gimdymo blush2.gif Dar paklausė kodėl neišsivėriau, bet va prieš operaciją gydytoja paprašė grožio atributikas imt lauk, nes operacijos metu trukdys rolleyes.gif Liepė išsiimt ir auskarus iš ausų ir grandinėles visas palikt palatoj... lotuliukas.gif Na o praėjus tiek laiko po operacijos, ir jau visiškai atsigavus organizui ir atsistačius visiems kitiems reikaliukams, galiu pasidžiaugt, kad neturiu nei vienos strijos(išskyrus krūtinę verysad.gif ), o ir bamboje auskariukas toliau sau gražiausiai puikuojas ir rando ar ištemptos odos smile.gif nėra
Atsakyti
Niu as vis dar nesioju... Ir issiimsiu tik tada kai matysiu kad jis jau ten nebeturi vietos ar pan... Nematau bedos. Daktare juk apziuri ir ne puse zodzio nesake dar del auskariuko... Kaip pasakys - issiimsiu.... 4u.gif
Atsakyti
As auskariuka issiveriau, kai pilvukas pradejo dideti. Kai prisimindavau, vis isiverdavau, kad skylute neuzgytu. Bet tai budavo labai retai. O po gimdymo praejus kelioms savaitems vel isiveriau.
Nei man plyso, nei strijom nuejo thumbup.gif
Atsakyti
Man ginekologe sake, kad svarbu issiverti vaziuojant gimdyt, nes gali trukdyt. o siaip nesiot galima, jei netempia. pati nuo 6men isiveriau auskara - grandinele, ir visai netrukdo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš išsėmiau, kai jau pradėjo pilvukas didėti, nes jaučiau lyg tempimą toj vietoj unsure.gif Ai, užgis, tai užgis irnesakyk.gif Vėliau iš naujo įsiversiu ax.gif
Atsakyti
As jei tureciau tai issiverciau.
Atsakyti