Sveikos mamytes, as norejau paklausti jusu, vieno dalykelio...
Ar is jusu esanciu nestukiu ar jau tapusiu mamyciu, turejote bamboje auskara? Ar auskaras netrukde?Ar nestumo metu reikia auskara issiverti is bambos?Labai smalsu
Sweika INUCIUKE!!!
Taip as turejau auskariuka! pirmuosius menesiukus daktare nieko del jo nesake, pati diskomforto nejauciau, tai laiminga ir puosiau savo beauganti pilveli Bet sulaukus 4 su puse menesio daktare patare ji trumpam pamirsti!!! Dabar jo nenesioju, bet karts nuo karto prasiduriu skylute kad ji neuzgytu!!! Sekmes tau
Taip as turejau auskariuka! pirmuosius menesiukus daktare nieko del jo nesake, pati diskomforto nejauciau, tai laiminga ir puosiau savo beauganti pilveli Bet sulaukus 4 su puse menesio daktare patare ji trumpam pamirsti!!! Dabar jo nenesioju, bet karts nuo karto prasiduriu skylute kad ji neuzgytu!!! Sekmes tau
neten pasirasiau
Turejau..
Dabar turiu randa
...issiplete ta skylute, nors auskara ir issiemiau ir nuo jos ciut strijos nuejo..
zodziu, baisu
atsukciau laika atgal - nei uz ka nesidurciau
Dabar turiu randa
...issiplete ta skylute, nors auskara ir issiemiau ir nuo jos ciut strijos nuejo..
zodziu, baisu
atsukciau laika atgal - nei uz ka nesidurciau
Turiu ir dar kol kas neissiemiau nors mums jau beveik 35 sav. Manau, kad issiimsiu tik per gimdyma. Pradzioje nesiojau grazius spec.bambai auskariukus, o dabar issiverus skirta ausims auksine grandinele (tokia senovine su bumbuliuku) ji niekur netempia ir duoda pilvukai laisvai augti Siaip skylutes biski padidejo, tikesimes, kad paskui susitrauks
QUOTE (Leliuka @ 2004 07 18, 21:20) |
Turejau.. Dabar turiu randa ...issiplete ta skylute, nors auskara ir issiemiau ir nuo jos ciut strijos nuejo.. zodziu, baisu atsukciau laika atgal - nei uz ka nesidurciau |
o pas tave taip ir liko tas randas?nes pas mane dabar ziuriu irgi atsirado randas,nors skylute neuzgijo.Bet as galvojau kad po gimdymo praeis....
bet tau bus viskas tvarkoj ir susitrauks, ir skylutes sumazhes, pamatysi
negalima jaudintis
Nu as irgi turiu ir daktare niekonesake ir pati gerai jauciuosi su juo. dabar kai pilvukas atsikises, tai kartais besirengdama sugebu uzkliuti, tai paskauda kartais (tada trumpam issiimu). O jei matysiukad nera gerai man su juo tai tada ir issiimsiu.
kolkas neturejau, bet dabar labai noriu. tik neramu del vieno dalyko: vaikiukas mazas, daznai ant ranku, bijau kad nesimakaluodamas neuzkabintu ir neisplestu
ka apie tai galvojate?
ka apie tai galvojate?
Zinot mergaites, snd buvau mieste, vaiks tinejau su reikaliukais ir savo tetusiu. Per tris valandas priskaiciavome 8 ir 3 is ju buvo su auskariukais! Gryzus namo as irgi isiveriau, ne specialu o auksine rinkele Labai sexualu, grazu ir visai netempia odos
Mano grupioke skundesi, kad liko randas po nestumo bamboje. Ir labai negraziai atrodo. Dabar ji iesko kur pasidaryti plastine operacija...
Man gydytoja pasakė kad labai issitampys oda. bet as zadu issiimti tik per gimdyma.kol kas man viskas graziai atrodo...man jau 38savaites