Sveikutes merginos gal kuri daretes sukuosena su pridetais plaukais,gal turite pavyzdziu
mano plaukai nera trumpi bet ploni ir kokios noreciau sukuosenos ir kuri man tiktu is mano plauku nepadarytu,tad galvoju kad pridet plauku butu pats geriausias variantas tik noreciau atsiliepimu is tu merginu kurios tokias sukuosenas tureje?
Esu mačiusi ne vieną nuotaką su pridėtais ir mano draugės segėsi per vestuves, nes po bandomosios paaiškėja, kad tobulam vaizdui truksta plaukų kiekio arba ilgio, tai kas belieka daryti, savo neužauginsi jau
Man tai labai gražu ilgi plaukai, sekitės merginos ir net negalvokit, kuo daugiau plaukų, kuo jie ilgesni, tuo puikesnis vaizdas, ir kai šukuosena jau padaryta, pripinta - privelta, niekam neateis i galva, kad jus ne su savo plaukais
Man tai labai gražu ilgi plaukai, sekitės merginos ir net negalvokit, kuo daugiau plaukų, kuo jie ilgesni, tuo puikesnis vaizdas, ir kai šukuosena jau padaryta, pripinta - privelta, niekam neateis i galva, kad jus ne su savo plaukais
As turejau nusipirkus/ tresus jie pas mane tiesus tai kai padare sukuosena ir juos susuko jie nelaike issileido labai greit .
Bet yra tresai kurie jau buna garbanoti tai tokiu atveju manau idealu.
Bet yra tresai kurie jau buna garbanoti tai tokiu atveju manau idealu.
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 26, 15:17)
Labai
QUOTE(karameler @ 2012 10 28, 15:18)
Labai grazios as kazko pans says noreciau kaip tie garbanoti ant sono su gelem baltom tik grifka kad butu ant sono,bet labai visos grazios ir idomios
as kazko noreciau , kad palaidu daugiau butu, vis neapsisprendziu, bet sukuosenos tikrai, kad grazios
i | Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką. |
! | Žinutės, neatitinkančios taisyklės, trinamos. |
labai grazi