Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

Sunaudojau sita kremuka kartu su prausikliu, taigi mano pastebejimai. Is pradziu labai patiko, oda svelni, lygi,lyg ir paskaistejo. Pats kremas puikiai drekino mano sausa oda. Ipusejus krema, pradejo listi spuogeliai, vienas islenda,praeina, tada kitas. Galu gale ant nosies atsirado tokios kaip ir zaizdeles, gyvenime tokioj vietoj nera buve. Ir pasilype ant barzdos spuogai, bet tokie giluminiai. Esme,kad ta zaizdele ir spuogai labai ilgai ir sunkiai gijo.. Sunaudojau visa krema, o randeliai like unsure.gif Garbes zodis nemalonus vaizdelis, kaip paaugle vaikstu, gyvenme tokiu dalyku ner buve. Spuogu turejus ant ranku pirstu galiu suskaiciuot,bet ir tie isnykdavo greit.
Manau tai itakojo butent sie produktai. Jau buvau sugalvojus pirkt kita krema 10%, bet kazkaip jau gal nebeeksperimentuosiu. Labai tikuosi,man tie randeliai isnyks unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 23 lapkričio 2012 - 22:49
QUOTE(Noya @ 2012 11 23, 22:48)

mano pastebėjimai būtų(iš patirties), kad rūgščių geriau netepti ant žaizdelių, išgriaužia didesnę žaizdelę, ušsideda didokas šašiukas ax.gif beje, paskui labai sunkiai gyja, ilgai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 23 lapkričio 2012 - 22:55
QUOTE(mylimaa @ 2012 11 23, 22:55)

mano pastebėjimai būtų(iš patirties), kad rūgščių geriau netepti ant žaizdelių, išgriaužia didesnę žaizdelę, ušsideda didokas šašiukas ax.gif beje, paskui labai sunkiai gyja, ilgai..

Na va ir as taip pagalvojau,kad gali but del to. Pirmas susidurimas su rugstim, nezinau tu visu niuansu.
Atsakyti

Sakykit kokios spalvos sis kremas? pirkau is forumo, atseit kelis kart panaudotas, pirktas neseniai, bet spalva jo rusva, speju bus pasenes doh.gif nes tokios spalvos kremu dar neteko matyti g.gif JAu jomajo doh.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2012 11 24, 09:29)
Sakykit kokios spalvos sis kremas? pirkau is forumo, atseit kelis kart panaudotas, pirktas neseniai, bet spalva jo rusva, speju bus pasenes doh.gif nes tokios spalvos kremu dar neteko matyti  g.gif  JAu jomajo  doh.gif
user posted image

Del smalsumo panarsiau internete, paziurekit. 4u.gif Manau viskas ok su spalva.
http://delicatehummi...las-choice.html
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 11 24, 10:43)
Del smalsumo panarsiau internete, paziurekit. 4u.gif Manau viskas ok su spalva.
http://delicatehummi...las-choice.html

Aciu, Lauryna, nuraminot 4u.gif Jau maniau pasenusi prakiso doh.gif Dar taip nemazai ant rankos isvariau, galvoju gal cia tik pradzioj toks eina, tikejausi baltos spalvos isvysti, bet kur tau doh.gif nu galvojau ir zmoniu be sazines buna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveIt: 24 lapkričio 2012 - 11:29
QUOTE(mylimaa @ 2012 11 24, 00:55)

Pritariu drinks_cheers.gif. Na, bet sugis tos zaizdeles - viskas bus ok. ax.gif
Atsakyti
Sakykit kokios spalvos sis kremas? pirkau is forumo, atseit kelis kart panaudotas, pirktas neseniai, bet spalva jo rusva, speju bus pasenes doh.gif nes tokios spalvos kremu dar neteko matyti  g.gif  JAu jomajo  doh.gif

Nusiraminkit, jis tikrai yra rusvas. Pati naudojau.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 11 24, 12:00)
Pritariu drinks_cheers.gif. Na, bet sugis tos zaizdeles - viskas bus ok. ax.gif

na svarbu kad tik sugytu, bet tas spuogu dygimas visai nelamonus. Manau i salta sezona profilaktiskai po kursa sunaudosiu,bet ne daugiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 24 lapkričio 2012 - 20:38
user posted image

Rusvas jisai, kaip koks BB cream biggrin.gif Tik nelieka aisku spalvos ant veido
Atsakyti
Merginos, pas mane toks durnas klausimas smile.gif
Paulas Choice priemonės su BHA rūgštim daugiausia 2 %. Kiek iš vis maximaliai gali būti BHA kosmetikos priemonėse?
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 11 23, 23:55)

doh.gif o man niekaip nedašilo, kodėl man tos žaizdelės negyja, tokios vis paraudusios, kaip man susišvietė, kad rūgštys kaip tik skatina gyjima, aš net kelis kart per dieną būdavo patepu tas žaizdeles, taip ir vaikštau su negijančiom po kelis mėnesius doh.gif
Taip išeina kol yra žaizdelė rugščių net nekišt prie jos, o kai jau užgyja, tuomet galima drąsiai tepliot, čia ta pati pastebėjot su AHA ir BHA gal?
Atsakyti