Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(mylimaa @ 2012 11 19, 23:30)
jei skaitėte temas, tai tikrai skaitėte ir apie produktus, kokius yra kas bandę ar naudoja, iš to tikrai galima susidaryti nuomonę, nemanau, kad kas parašys nusipirkit tą ir tą, nes kas tinka vienai, gali netikti kitai, tiesiog reikia bandyti 4u.gif mergaitės yra rašusios, kas kaip ką naudoja, visą savaitės rutiną net ax.gif

Tikra tiesa, kol neisbandysi savo kailiu, tol ir nezinosi kas ir kaip.. blush2.gif Tik kai vakar atsidariau PC puslapi, tai galva eme suktis nuo priemoniu galybes ir ju panasumu!.. doh.gif O rodos, jau daug maz buvau nusprendusi, tiksliau isivaizdavusi, ka noreciau ismeginti. O Alpha Hydrox - asortimentas zymiai siauresnis g.gif rolleyes.gif O dar ir neutrogena taip giria mergaites, tai isvis, ooooj.. doh.gif doh.gif lotuliukas.gif Gerai buvo musu mociutems, nesuko sau galvu jos, prause veidukus ivairiausiais zoleliu nuovirais, daresi namines kaukes ir turejo svytincias odas! flirt.gif O mes jau nebezinom uz kokios kosmetikos griebtis - viena uz kita geresnes, brangesnes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(londoniete1986 @ 2012 11 20, 16:19)
Gerai buvo musu mociutems, nesuko sau galvu jos, prause veidukus ivairiausiais zoleliu nuovirais, daresi namines kaukes ir turejo svytincias odas! flirt.gif O mes jau nebezinom uz kokios kosmetikos griebtis - viena uz kita geresnes, brangesnes  biggrin.gif

Nu, kažkodėl aš nemanau, kad mūsų močiutėms buvo gerai, ir nelabai jau kas turėjo tą švytinčią odą. Mes gyvenam iš ties labai geru laikotarpiu, mūsų karta atrodo daug jauniau nei mūsų tėvų tokiame amžiuje, ką jau kalbėt apie močiutes. Aišku mados, šukuosenos daug irgi duoda, bet mes turim be galo daug galimybių atrodydi gerai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(style18 @ 2012 11 14, 22:44)
tinka jie man , tiesiog per daug turiu - keturis. neostratos gal vis dėlto neparduosiu, labai švelnus prausiklis, nesausina. nezinai ar uriage prausikliu galima naudotis visus metus?

nuo rūgštinių prausiklių , kremų oda negali suplonėti? ateityje netaps oda plonesnė?

Mane daktarė perspėjo dėl odos išplonėjimo ilgą laiką naudojant rūgštis. Užtat planuoju tokią kosmetiką naudoti tik šaltuoju laikotarpiu, paskui darysiu pertrauką. Žodžiu reikia stebėti savo odą, ji viską parodys pati.
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2012 11 21, 07:30)
Mane daktarė perspėjo dėl odos išplonėjimo ilgą laiką naudojant rūgštis. Užtat planuoju tokią kosmetiką naudoti tik šaltuoju laikotarpiu, paskui darysiu pertrauką. Žodžiu reikia stebėti savo odą, ji viską parodys pati.

o kaip pastebėti, kai jau oda plonėja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2012 11 21, 08:30)
Nu, kažkodėl aš nemanau, kad mūsų močiutėms buvo gerai, ir nelabai jau kas turėjo tą švytinčią odą. Mes gyvenam iš ties labai geru laikotarpiu, mūsų karta atrodo daug jauniau nei mūsų tėvų tokiame amžiuje, ką jau kalbėt apie močiutes. Aišku mados, šukuosenos daug irgi duoda, bet mes turim be galo daug galimybių atrodydi gerai smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

o del odos išplonejimo, tai kliniškai tai ne nera patvirtintas faktas, buvo čia diskusiju senose temose, bet tikrai pačiai reikia stebet

ka galiu pasakyt apie save biggrin.gif po triju metu naudojimo, iki šio rudenio (~1,5 metu be pertrauku) mano odos bukle pagerejo, demiu pigmentiniu liko, bet su gera pudra jau užmaskuoju, poros apmažejo liko tik keli "krateriai" , riebalaviamas susitvarke, spogai išlenda tik keli ir tik prieš mm, o pagrindinis rodyklis buvo kai ijungiau šildymą ir oda vietoj to kad apibertum kaip pacanke visokiais spuogais , kas buvo iprasta , tiesiog tapo sausesne ir jau naudoju nakčiai maitinanti krema bigsmile.gif (gyvenime to nedariau nes paskesčiau rebaluose) dabar rugštis panaudoju retkarčiais max 3 kartus į savaite ir šuni galiu išvest be maskavimo lotuliukas.gif thumbup.gif rugštis padare gera poveiki ne tik odai bet ir ilgametems kompleksams thumbup.gif
Atsakyti
Julkanos, o kas labiausiai patikois rugstiniu riemoniu? smile.gif domina kaip apmazint ta riebalavimasi
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktise @ 2012 11 21, 12:51)
Julkanos, o kas labiausiai patikois rugstiniu riemoniu? smile.gif domina kaip apmazint ta riebalavimasi
blush2.gif

panagrinekit mano žinutes profaile, arba tema šia ir ankstesne, dar kosmetikos gamintojai AlphaHydrox tema, nes jau neturiu kantrybes atkartot ta pati n-taji karta 4u.gif

del rebalavimosi, tai manau kad geras drekinimas (AHA rugštys tam labai tinka) ištisus metus ir oda suprato kad jau visada gaus dregmes ir nereikia "gaminti toki kieki riebalo pačiai" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 21 lapkričio 2012 - 12:15
QUOTE(julkanos @ 2012 11 21, 08:13)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
o del odos išplonejimo, tai kliniškai tai ne nera patvirtintas faktas, buvo čia diskusiju senose temose, bet tikrai pačiai reikia stebet
ka galiu pasakyt apie save biggrin.gif po triju metu naudojimo, iki šio rudenio (~1,5 metu be pertrauku) mano odos bukle pagerejo, demiu pigmentiniu liko, bet su gera pudra jau užmaskuoju, poros apmažejo liko tik keli "krateriai" , riebalaviamas susitvarke, spogai išlenda tik keli ir tik prieš mm, o pagrindinis rodyklis buvo kai ijungiau šildymą ir oda vietoj to kad apibertum kaip pacanke visokiais spuogais , kas buvo iprasta , tiesiog tapo sausesne ir jau naudoju nakčiai maitinanti krema bigsmile.gif (gyvenime to nedariau nes paskesčiau rebaluose) dabar rugštis panaudoju retkarčiais max 3 kartus į savaite ir šuni galiu išvest be maskavimo  lotuliukas.gif  thumbup.gif rugštis padare gera poveiki ne tik odai bet ir ilgametems kompleksams thumbup.gif

Tavo oda buvo visada buvo prasta, ar tik po gimdymo ?

dar naudoji neutrogenos retinoli su bha ? Kokie ispudziai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 21 lapkričio 2012 - 12:59
QUOTE(lauryna @ 2012 11 21, 13:46)
Tavo oda buvo visada buvo  prasta, ar tik po gimdymo ?

visada buvo riebi, ir visada su spuogais doh.gif , neštumo metu mano oda buvo tobula, net vyro draugai pastebejo ir gaudavau kruva komplimentu blush2.gif bet po gimdimo pirmo viskas pasikeite į dar blogesne puse, pigmentines demes ir daugibe giluminiu spuogu po kuriu jau likdavo neišnikstančios raudonos demes, su antru neštumu taip pat kol nešiojau -tobula, tik pagimdžiau -bedos, dabar like keleta demiu, bet kaip nebutu keista butent pigmentiniu, o ne nuo spuogu g.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 11 21, 12:58)
visada buvo riebi, ir visada su  spuogais doh.gif , neštumo metu mano oda buvo tobula, net vyro draugai pastebejo ir gaudavau kruva komplimentu blush2.gif  bet po gimdimo pirmo viskas pasikeite į dar blogesne puse, pigmentines demes ir daugibe giluminiu spuogu po kuriu jau likdavo neišnikstančios raudonos demes, su antru neštumu taip pat kol nešiojau -tobula, tik pagimdžiau -bedos, dabar like keleta demiu, bet kaip nebutu keista butent pigmentiniu, o ne nuo spuogu g.gif

skaičiau ir galvoju, turbūt abu sykius berniukų sulaukėt, pažiūriu į profilį, akurat smile.gif kai laukiaus berniuko, mano oda irgi buvo tobūla biggrin.gif kai laukiaus mergaitės, tragiška schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 11 21, 13:58)
visada buvo riebi, ir visada su  spuogais doh.gif , neštumo metu mano oda buvo tobula, net vyro draugai pastebejo ir gaudavau kruva komplimentu blush2.gif  bet po gimdimo pirmo viskas pasikeite į dar blogesne puse, pigmentines demes ir daugibe giluminiu spuogu po kuriu jau likdavo neišnikstančios raudonos demes, su antru neštumu taip pat kol nešiojau -tobula, tik pagimdžiau -bedos, dabar like keleta demiu, bet kaip nebutu keista butent pigmentiniu, o ne nuo spuogu g.gif

Nežinau kaip atrodei po gimdymo, bet dabar tikrai atrodai labai gerai smile.gif

Mano oda nėra tokia riebi, greičiau buvo dehidratuota bet po nėštumo tikrai daug problematiškesnė nei bet kada gyvenime, kosmetika su rūgštimis padarė labai daug gero, bet dabar matau, kad bent jau aš negalėsiu jos naudoti be pertraukų, matyt individualiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricco* @ 2012 11 21, 17:55)
Nežinau kaip atrodei po gimdymo, bet dabar tikrai atrodai labai gerai  smile.gif

ačiū blush2.gif na iki labai dar toli, bet kad gerai tai sutinku biggrin.gif ypač palyginus kas buvo biggrin.gif
gaila diskas pasake kaput (gal po keliu metu bus galima atkurt info jame pigiau negu dabar verysad.gif tukstančiai foto iš kuriu atspauzdintos tik ~400vnt verysad.gif ), jame buvo nuotrauku be makiažo po pirmo vaiko, tik kelias ir turiu nes vengiau fotografuotis švaria oda, bet jei idečiau foto prieš ir po tai butu akivaizdu nors į reklamą dek lotuliukas.gif
Atsakyti

Gal kas naudojot "Alpha Hydrox" 14 proc. seruma ir to pat stiprumo serveteles - SWIPES? Sudetis identiska, todel nezinau, kuri produkta rinktis. Kaip butu patogiau, skalsiau naudoti? g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti