[quote=Advile,2012 11 07, 10:20]
[quote=Eveta,2012 11 05, 18:08]
Stai koks poveikis mano odai: seni randeliai dar labiau paraudo - isryskejo, pirmas kelias dienas kilo spuogai, dabar daugiau lenda inkstirai... Veidas svelnus, sudrekintas, tik nosis siek tiek lupas

Bet ne pleiskanoja (kaip buna kai oda sausa), o lupas - dideliais odos gabaleliais. Jau beveik nusilupo
Aš antra savaitė naudoju Retinolį, nuo vakar pradėjau naudoti PC 2% BHA. Odos reakcija tokia pati kaip Jūs aprašėte: dėmelės paryškėjo, labai kilo spuogai, net giluminiai, oda luposi, bet tikrai neatrodo sausa. Mano tokia keista oda visą laiką, beveik niekada neiškildavo įprastas spuogas su pūlinga viršūne, kankindavo giluminiai skausmingi spuogai, kuries ilgai negydavo, likdavo dėmelės. Pradėjus naudoti retinolį vakare pasitepus odą ryte iškildavo spuogelis,bet iškart su matoma pūlinga viršūnėle ir jis gydavo tikrai greičiau nei anksčiau. Bijau prisisvajoti, bet atrodo, kad oda po truputį gražėja. Linkiu stiprybės ir Jums kenčiant odos valymosi periodą.
[/quote]
Ačiū, Jums taip pat stiprybės ir kantrybės

Mano jau antras rytas, kaip naujų spuogų neatsiranda(didelių spuogų neatsiranda, labai labai mažų, baltomis viršūnėlėmis dar iškyla keli), galbūt jau dabar pradės gerėti viskas

O sakykit, retinolis, ką jis daro? Cia irgi priemonė nuo spuogų, ar kaip? Nes esu tik apie abi rūgštis girdėjus (AHA, BHA), jog jos veikia prieš spuogus ir inkštirus, bei raukšleles, dėmeles. Nuo kiek metų jį galima naudoti?