Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(style18 @ 2012 11 06, 10:17)
koki bha naudojate? iš PC? as dabar naudoju aha oil free 10 proc. bet poveikio nesimato...galvoju gal reikėtų dar bha. koki geriau imti 1 ar 2 proc.?

As naudoju Alpha hydrox oil free kelias savaites, man poveikis matos. Kadangi vasara nieko nenaudojau is rugsciu, tai pokyciai akivaizdus - oda grazeja, valosi, spuogu praktiskai nebeliko. Galbut padeda kol pasekia tam tikra lygi, tada jau nebesimato tie pokyciai taip ryskiai ir atrodo nebepadeda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellie: 06 lapkričio 2012 - 20:31
QUOTE(style18 @ 2012 11 06, 22:20)
tonikas vadinasi ducray purifying lotion.

Na, "Neostratos" prausiklis. Siaip manau, kad reikia individualiai atsirinkti, kas tinka ir padeda jusu odai, o mes tik pakonsultuoti galime. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 lapkričio 2012 - 21:50
[quote=Eveta,2012 11 05, 18:08]
Stai koks poveikis mano odai: seni randeliai dar labiau paraudo - isryskejo, pirmas kelias dienas kilo spuogai, dabar daugiau lenda inkstirai... Veidas svelnus, sudrekintas, tik nosis siek tiek lupas g.gif Bet ne pleiskanoja (kaip buna kai oda sausa), o lupas - dideliais odos gabaleliais. Jau beveik nusilupo smile.gif

Aš antra savaitė naudoju Retinolį, nuo vakar pradėjau naudoti PC 2% BHA. Odos reakcija tokia pati kaip Jūs aprašėte: dėmelės paryškėjo, labai kilo spuogai, net giluminiai, oda luposi, bet tikrai neatrodo sausa. Mano tokia keista oda visą laiką, beveik niekada neiškildavo įprastas spuogas su pūlinga viršūne, kankindavo giluminiai skausmingi spuogai, kuries ilgai negydavo, likdavo dėmelės. Pradėjus naudoti retinolį vakare pasitepus odą ryte iškildavo spuogelis,bet iškart su matoma pūlinga viršūnėle ir jis gydavo tikrai greičiau nei anksčiau. Bijau prisisvajoti, bet atrodo, kad oda po truputį gražėja. Linkiu stiprybės ir Jums kenčiant odos valymosi periodą.
Atsakyti
[quote=Advile,2012 11 07, 10:20]
[quote=Eveta,2012 11 05, 18:08]
Stai koks poveikis mano odai: seni randeliai dar labiau paraudo - isryskejo, pirmas kelias dienas kilo spuogai, dabar daugiau lenda inkstirai... Veidas svelnus, sudrekintas, tik nosis siek tiek lupas g.gif Bet ne pleiskanoja (kaip buna kai oda sausa), o lupas - dideliais odos gabaleliais. Jau beveik nusilupo smile.gif

Aš antra savaitė naudoju Retinolį, nuo vakar pradėjau naudoti PC 2% BHA. Odos reakcija tokia pati kaip Jūs aprašėte: dėmelės paryškėjo, labai kilo spuogai, net giluminiai, oda luposi, bet tikrai neatrodo sausa. Mano tokia keista oda visą laiką, beveik niekada neiškildavo įprastas spuogas su pūlinga viršūne, kankindavo giluminiai skausmingi spuogai, kuries ilgai negydavo, likdavo dėmelės. Pradėjus naudoti retinolį vakare pasitepus odą ryte iškildavo spuogelis,bet iškart su matoma pūlinga viršūnėle ir jis gydavo tikrai greičiau nei anksčiau. Bijau prisisvajoti, bet atrodo, kad oda po truputį gražėja. Linkiu stiprybės ir Jums kenčiant odos valymosi periodą.
[/quote]

Ačiū, Jums taip pat stiprybės ir kantrybės smile.gif Mano jau antras rytas, kaip naujų spuogų neatsiranda(didelių spuogų neatsiranda, labai labai mažų, baltomis viršūnėlėmis dar iškyla keli), galbūt jau dabar pradės gerėti viskas g.gif O sakykit, retinolis, ką jis daro? Cia irgi priemonė nuo spuogų, ar kaip? Nes esu tik apie abi rūgštis girdėjus (AHA, BHA), jog jos veikia prieš spuogus ir inkštirus, bei raukšleles, dėmeles. Nuo kiek metų jį galima naudoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveta: 08 lapkričio 2012 - 13:01
jau matau poveiki, apie 3-ia savaite naudoju AH aha oil free 10 proc. poros apsivalė, spuogų mažiau smile.gif
Atsakyti
Naudoju PC BHA losjona, nu bet man taip kemsa poras kad nebegaliu... Sakau gal tada skysti reiktu pabandyti g.gif ? Gal kas galetu palyginti BHA losjona su skysciu? gal kas naudoje ir ta ir ta?

Dar maciau PC BHA yra kunui didesne pakuote,galkas bandete veidui ir ar galima veidui butu naudoti, nes pgl kieki labiau apsimoka pirkti kuno skysti.
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2012 11 11, 17:21)
Naudoju PC BHA losjona, nu bet man taip kemsa poras kad nebegaliu... Sakau gal tada skysti reiktu pabandyti  g.gif ? Gal kas galetu palyginti BHA losjona su skysciu? gal kas naudoje ir ta ir ta?

Dar maciau PC BHA yra kunui didesne pakuote,galkas bandete veidui ir ar galima veidui butu naudoti, nes pgl kieki labiau apsimoka pirkti kuno skysti.

gal kažkas kitas kemša, ne BHA losjonas? aš naudoju PC BHA gel, bet kai baigsis, bandysiu liquid, nes nemalonus tas gel, ant veido labai matosi, tad galiu naudoti, tik kai žinau kad niekur nosies iš namų nekišiu ax.gif
bandžiau RESIST Weightless Body Treatment with 2% BHA veidui, tai man irgi nelabai, toks jausmas kad nesusigeria, nors tepiau nedaug. kažkas buvo rašęs, kad naudoja veidui ir labai džiaugiasi.
Atsakyti
kaip galima suprasti, kad oda po rūgštinių kremų suplonėjo?
Atsakyti
Kaip jūs užsisakote produktus iš PC? Nes siųstis viena produktą ir už atsiuntimą mokėti virš 60lt nesinori... Pagelbėkit, prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 11 14, 00:23)
Kaip jūs užsisakote produktus iš PC? Nes siųstis viena produktą ir už atsiuntimą mokėti virš 60lt nesinori... Pagelbėkit, prašau  4u.gif

as pirma karta irgi uzsakiau..pas tarpininke, ji rinko kaip tik uzsakyma is PC, prisijungiau prie ju, tad gal ir sintimas pigiau kainuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 11 14, 09:18)
as pirma karta irgi uzsakiau..pas tarpininke, ji rinko kaip tik uzsakyma is PC, prisijungiau prie ju, tad gal ir sintimas pigiau kainuos  ax.gif

Tikriausiai, kad pigiau smile.gif O kur rasti tarpininkių užsakinėjančių iš PC? 4u.gif
Atsakyti
prausiklyje ir losjone uriage hyseac lotion ir uriage hyseac cleansing gel yra rugščių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 14 lapkričio 2012 - 19:15