Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(lauryna @ 2012 11 06, 10:53)
PC bha lotion ir liquid naudoju.

Negaliu pasakyti ar per daug, gal toniko tai atsisakyciau jusu vietoje arba naudociau ji atskirai.

tas tonikas stiprokas man. Prausikliai su rūgštimis turi kažkokį poveikį inkštirams? naudoju 1,5 mėn,Neostrata Antibacterial 4 pha prausiklį,bet nematau visiškai jokio poveikio g.gif dar turiu AH foaming face wash, jame yra rūgštys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 06 lapkričio 2012 - 10:04
QUOTE(style18 @ 2012 11 06, 10:04)
tas tonikas stiprokas man. Prausikliai su rūgštimis turi kažkokį poveikį inkštirams? naudoju 1,5 mėn,Neostrata Antibacterial 4 pha prausiklį,bet nematau visiškai jokio poveikio g.gif dar turiu AH foaming face wash, jame yra rūgštys?

Siaip prausiklis turi trumpa kontakta su oda, greit nuplaunamas, nemanau, kad gali giliai isikverbti i oda ir panaikinti inkstirus.

Gal kam ir padejo. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 11 06, 11:26)
Siaip prausiklis turi trumpa kontakta su oda, greit nuplaunamas, nemanau, kad gali giliai isikverbti i oda ir panaikinti inkstirus.

esu sunaudojus vieną neostratos prausiklį, tada naudojau tik drėkinatį kremą, poros apsivalė. bet dabar to nepastebiu...kam jums lotion ir liquid? pirkote, kad palyginti? kuris labiau patinka?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 11 06, 10:34)
esu sunaudojus vieną neostratos prausiklį, tada naudojau tik drėkinatį kremą, poros apsivalė. bet dabar to nepastebiu...kam jums lotion ir liquid? pirkote, kad palyginti? kuris labiau patinka?

Pirkau palyginimui. biggrin.gif Abu vienodai patinka, tik ant lotion lengviau makiazas tepasi, o ant liquid- ne. Liquida naudoju tik savaitgliais, kai nesidazau.
Turiu itarimu , kad liquidas labiau sausina oda. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 06 lapkričio 2012 - 10:47
O as nusipirkau RASOS linija su rugstim ir siera, siaip kolkas patinka, naudoju labai trumpai, apie svaiate, bet oda pastebimai atsigavo. Inkstyrai bjaurybes, zinoma, niekur nedingo biggrin.gif bet pati oda svelnesne, lygesne, jokio diskomforto. Dabar derinu uzsakyma del Alpha hydrox i r PC , bet kol atkeliaus doh.gif panaudosiu RASA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 11 06, 12:26)

Jis suminkstina oda ir poros maziau kemsasi.
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2012 11 06, 12:46)
Turiu itarimu , kad liquidas labiau sausina oda. g.gif

Taip, skystis ir turi labiau sausinti, nors man jis patiko labiau nei gelis. Aisku, papildomai drekinau oda.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 11 06, 14:29)
Jis suminkstina oda ir poros maziau kemsasi.
Papildyta:

Taip, skystis ir turi labiau sausinti, nors man jis patiko labiau nei gelis. Aisku, papildomai drekinau oda.

galima naudoti rugstini prauskli, po to losjona rugštinį ir dar pvz.: ah oil free 10 proc.? ar per daug?

kodel pc patiko liquid labiau nei gelis? nezinot ar 1 proc. nuo 2 proc. labai skiriasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 06 lapkričio 2012 - 15:10
QUOTE(style18 @ 2012 11 06, 17:08)
galima naudoti rugstini prauskli, po to losjona rugštinį ir dar pvz.: ah oil free 10 proc.? ar per daug?

kodel pc patiko liquid labiau nei gelis? nezinot ar 1 proc. nuo 2 proc. labai skiriasi?

As naudoju rugstini prausikli ir krema. Tiesa, AH prausiklis nera stiprus - procentai nenurodyti. Kai naudojau "Natinuel" 8 proc. AHA prausikli ir 12 proc. AHA + BHA fluida - buvo "daugoka"... AH panasaus stiprumo kremas atrodo svelnesnis...
As turbut rinkciausi pagal poreiki, oda ir jos jautruma.

Gelis sunkiau susigeria ir yra lipnus. Skystis man lyg ir veike geriau. Sako, kad PC 2 proc. tonikas tokios pat sudeties ir dar greiciau susigeria. Esu turejusi tik 2 proc. priemones. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 lapkričio 2012 - 16:26
[quote=Victorious,2012 11 06, 17:23

Gelis sunkiau susigeria ir yra lipnus. Skystis man lyg ir veike geriau. Sako, kad PC 2 proc. tonikas tokios pat sudeties ir dar greiciau susigeria. Esu turejusi tik 2 proc. priemones. 4u.gif

reiškia pirksiu skystį. naudoju neostrata prausikli, po to nuvalau veida toniku (glikolinė - 4% salicilio - 0,1% pieno - 0,5%. rūgščių,) ar šitas tonikas nestiprus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 06 lapkričio 2012 - 17:44
QUOTE(style18 @ 2012 11 06, 19:43)
reiškia pirksiu skystį. naudoju neostrata prausikli, po to nuvalau veida toniku  (glikolinė - 4% salicilio - 0,1% pieno - 0,5%. rūgščių,) ar šitas tonikas nestiprus?

Manau, kad pakankamai stiprus, jei ir daugiau rugstines kosmetikos naudojat. "Neostrata" apskritai agresyvoka - taip ivardino kosmetologe ir pati esu bandziusi.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 11 05, 20:31)
Eveta, gal nuo per stipraus % pradejot iskart? g.gif

Na nezinau. Esu dariusis valymus su rugstimis, nepamenu kokio buvo jos stiprumo, dariausi su Christina kosmetika. Tai neigiamos reakcijos nebuvo tikrai. Visgi viliuos, kad cia tas purging procesas smile.gif Siandien isvis baltu spuogeliu ryte radau, mazyciu tokiu... Ne daug, bet cia man neiprasta tokie smile.gif Siaip poveikis malonus odai, tik vat tie inkstiriukai ir spuogiukai... Nosis mano buvo pilna juodu inkstiru, bet tie tikrai sumazejo, ir siaip lengvai issivalo dabar oda mechaniniu budu. Taip kad matau ir pliusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 11 06, 19:59)
Manau, kad pakankamai stiprus, jei ir daugiau rugstines kosmetikos naudojat. "Neostrata" apskritai agresyvoka - taip ivardino kosmetologe ir pati esu bandziusi.

tonikas vadinasi ducray purifying lotion.
Atsakyti