Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Siurpuliukas @ 2015 09 29, 18:01)
O Annos Lotan sitame sveitiklyje yra alijosiaus, kazin? g.gif  Sudominote produktu!

taip alijosius yra:
Dermabrazinis veido šveitiklis. Šveitiklio grūdeliai veiksmingai valo veido odą, poliruoja odos paviršių, skatina odos atsinaujinimą. Alijošiaus lapų sultys minkština ir drėkina odą, takažolės ekstraktas tonizuoja, Negyvosios jūros mineralai praturtina odą reikiamais mikroelementais, vitaminas E neutralizuoja laisvųjų radikalų poveikį. Be parabenų.
Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 09 29, 20:14)
Jau naudojat kosmetika su rugstimis? Ar dar kokio lapkricio palaukt? Labai bijau demiu ir kad spf 30 neuzteks  g.gif

jau drasiai galima uztenka ir 15 nes tiek dabar deda i visus kremus ir netgi bb pudras ar kitus kremukus.bet jeigu labai bijot tepkit 30spf tikrai nieko nenutiks.ir taip iki kovo men smile.gif
Atsakyti
Savaite laiko naudoju Neostrata geli ir drėkinamaji kremą,bet pradėjo labai sauseti oda,pleiskanoti,ar čia toks rūgščių ir turi būti efektas?
Atsakyti
QUOTE(upyte12 @ 2015 10 02, 16:37)
Savaite laiko naudoju Neostrata geli ir drėkinamaji kremą,bet pradėjo labai sauseti oda,pleiskanoti,ar čia toks rūgščių ir turi būti efektas?

Truksta drekinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(upyte12 @ 2015 10 02, 16:37)

geli naudokite ne kasdien pirma sav 2k antra 3k.ziurint koks gelis?imeskite foto tiksliau galesiu pasakyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2015 10 04, 21:25)
geli naudokite ne kasdien pirma sav 2k antra 3k.ziurint koks gelis?imeskite foto tiksliau galesiu pasakyti drinks_cheers.gif

Šį gelį naudoju vakarais user posted image

o drėkinantį kremuką rytais, taip kosmetologė nurodė

user posted image

Atsakyti
QUOTE(upyte12 @ 2015 10 05, 12:05)
Šį gelį naudoju vakarais http://dermastore.se...gel-800x800.jpg[/img]

o drėkinantį kremuką rytais, taip kosmetologė nurodė

http://dermastore.se...eam-800x800.jpg[/img]

tinikamai naudojate.o ar naudojate prausikli bei tonika?
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2015 10 06, 11:11)
tinikamai naudojate.o ar naudojate prausikli bei tonika?

Prausiklį naudoju Shu Uemura mišriai/riebiai odai. Toniko nenaudoju. Šiek tiek apmažėjo pleiskanojimas pasidarius pilingą, bet oda vis dar sausoka, norisi daugiau drėgmės 4u.gif
Atsakyti
4u.gif reikalinga jusu pagalba. Skaiciau keleta temu apie rugstine kosmetika. bet su didelem pertraukom doh.gif Kas liko galvoj, kas isgaravo.... prisirasiau pilna A4 lapa, bet kad as ji suprasciau dabar biggrin.gif Juodai pasizymejau, kad man reikia siu priemoniu:
1) AHA 10% kremo,
2) Neutrogen Retinoli night (anti wrinkle),
3) PC BHA 2% lotion

Na ir doh.gif suprantau, kad ziauriai esu pasimetusi:
1) AHA tiek daug rusiu... kad net nezinau, koki pasirinkti ( gal kam nesunku nuoroda imesti, kaip tas kremas tiksliai atrodo)
2) Ir kaip visas sias priemones naudoti? Pasizymejau, kad reikia po visu priemoniu naudojimo - drekinimo doh.gif g.gif
3) dar pasizymejau, kad jos naudojamos visos vakarais doh.gif va, cia jau totali nesamone g.gif

Gal kas gali man sudelioti sia mano puzzle, please 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2016 02 01, 23:53)
4u.gif reikalinga jusu pagalba. Skaiciau keleta temu apie rugstine kosmetika. bet su didelem pertraukom  doh.gif Kas liko galvoj, kas isgaravo.... prisirasiau pilna A4 lapa, bet kad as ji suprasciau dabar  biggrin.gif Juodai pasizymejau, kad man reikia siu priemoniu:
1) AHA 10% kremo,
2) Neutrogen Retinoli night (anti wrinkle),
3) PC BHA 2% lotion

Gal kas gali man sudelioti sia mano puzzle, please 4u.gif

Visu pirma, jums nereiketu pulti prie visu 3 priemoniu is karto. Pagal odos problemas, pasirinkite viena is siu ir pripratinkite oda. Veliau galėsite ivesti kita priemone, bet jokiu budu ne viska is karto mirksiukas.gif
Atsakyti
fuchia 4u.gif
jo zinokit gaza nuleidziu, kol kas labai noriu isbandyti Paula Choice, o po to toliau zingsniuosiu. Tik tas kitu priemoniu ivedimas, kokiais intervalais turetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2016 02 02, 22:56)
fuchia  4u.gif
jo zinokit gaza nuleidziu, kol kas labai noriu isbandyti Paula Choice, o po to toliau zingsniuosiu. Tik tas kitu priemoniu ivedimas, kokiais intervalais turetu buti  g.gif

Minimum kas 6-8 savaites, kad spetu oda adaptuotis ir parodyti rezultatus ax.gif
Atsakyti
Turiu pagirti PHARMACERIS T cheminį šveitiklį su 10% migdolų rūgštimi. Tikrai švelnus, pravalo odą. Net ir mano vyrukas naudoja - jo oda riebi porėta (o rūgščių šiai nemėgsta, nes graužia), bet šitas tinka ir patinka, lyg ir įaugančių plaukelių kiekį sumažina.
Mano pačios oda mišri, gal net truputį į sausumą, bet ir aš tik gerus dalykus galiu pasakyti thumbup.gif
Ypač jei vakare iš nervų nusikasau veidą, vakare pasitepus, bet jau uždegiminių spuogelių nebūna blush2.gif
Atsakyti