Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(lascanaa @ 2015 04 24, 11:40)
Asmeniškai aš tokioje situacijoje dayčiau taip:
Greta visų produktų, kuriuos ir dabar naudojate įsigyčiau

1. Babor (Essential care lipid balancing cream) – kaip rašiau anksčiau, cituoju, pats geriausias lipidus atstatantis kremas, kokį tik galiu įsivaizduoti. Naudojant rūgštinę kosmetiką, toks kremas tiesiog būtinas, kad oda nebūtų dehidratuota ir gydymas vyktų sklandžiai.
Jį naudočiau kas keletą naktų būtent sausiems veido odos plotams.

2. T zonai naudočiau Clinique Anti-Blemish Solutions Oil-Control Cleansing Mask (Super tinka riebiai odai). Irgi kas keletą dienų.

Manau, kad tokia rutina ir išspręstų situaciją. Iš to, ką rašote, tai matomai, jūsų veido oda kaip ir mišri. O.D.A. Šiek tiek dehidratavo skruostukus, tad jiems reikia padėti atsistatyti lipidus. Kad T zona riebi, tai jeigu jūsų toks odos tipas, tai nieko ir nepadarysite, reikia tiesiog rasti tinkamas priemones ir šiek tiek pažaboti tą riebalavimąsi. Bet tikrai naivu tikėtis, kad kosmetika iš riebios odos T zonoje padarys ją normalią ar net sausą.

dekuoju uz patarimus smile.gif anksciau mano T zona tikrai nebuvo tokia riebi (su skruostais visada turejau problemu), o po O.D.A problemos pariskejo. Pabandisiu atstatiti jusu priemonemis
Atsakyti
QUOTE(Niya1986 @ 2015 04 24, 12:00)
dekuoju uz patarimus  smile.gif  anksciau mano T zona tikrai nebuvo tokia riebi (su skruostais visada turejau problemu), o po O.D.A problemos pariskejo. Pabandisiu atstatiti jusu priemonemis

Na jeigu oda anksčiau nebuvo tiek stipriai riebaluota T zonoje, bet vis tiek šiek tiek riebalavosi, tai taip pat gali būti, kad šiuo metu rūgštys išprovokavo odos valymąsi. Pradžioje su rūgštinėmis priemonėmis dažniausiai taip ir būna - situacija atrodo net suprastėja. Reikia kantrybės.

Gal geriau pasitarkite su savo kosmetologe, ar verta naudoti kaukę riebiai odai, ar geriau palikti ir palaukti kurį laiką.

Na o dėl Babor kremo, tai tikrai drąsiai naudokite, jis tikrai niekaip nepatrukdzs kitoms priemonėms dirbti savo darbą, o skruostams, tai esu tikra, kad tikrai padės.
Atsakyti
QUOTE(lascanaa @ 2015 04 24, 21:17)
Na jeigu oda anksčiau nebuvo tiek stipriai riebaluota T zonoje, bet vis tiek šiek tiek riebalavosi, tai taip pat gali būti, kad šiuo metu rūgštys išprovokavo odos valymąsi. Pradžioje su rūgštinėmis priemonėmis dažniausiai taip ir būna - situacija atrodo net suprastėja. Reikia kantrybės.

Gal geriau pasitarkite su savo kosmetologe, ar verta naudoti kaukę riebiai odai, ar geriau palikti ir palaukti kurį laiką.

Na o dėl Babor kremo, tai tikrai drąsiai naudokite, jis tikrai niekaip nepatrukdzs kitoms priemonėms dirbti savo darbą, o skruostams, tai esu tikra, kad tikrai padės.

Kiek daug geru, zinanciu zmoniu, kosmetologe irgi sake- kentet ir laukti. Aciu thumbup.gif
Atsakyti

Bet kaip jau sakiau ir dar kartą kartoju - norint gydytis veido odą nuo spuogų ir inkštirų, dabar pat marš pas kosmetologę, ir kantriai, pradžioje pora kartų per mėnesį, vėliau kartą per mėnesį ir taip bent pusę metų VEIDO VALYMAI. Tik tada galima pradėti kalbėti apie rezultatus, kuriuos pasieksite naudodamos rūgštinę kosmetiką namie.
[/quote]
drinks_cheers.gif .Noreva kauke drekinanti prie visu rugsciu super padrekina.O pakalbejus su savo kosmetologe nutarem O.D.A pakeisti I kazka kita.Bus matyt ka pasiulys ax.gif Nes tuos pacius produktus man kazkaip moraliskai atsibosta naudoti,norisi kazka naujo isbandyti.Jei ka,grysiu vel prie O.D.A
Atsakyti
Padariau keletą atradimų, tad dalinuosi ir vėl.

Praėjo jau geras pusmetis nuo to laiko, kai ėmiausi savo veido odos iš esmės. Anksčiau esančiuose postuose matyti, kokia buvo mano rutina. Taigi po šito pusmečio galiu pasakyti, kad iš esmės mano veido oda dabar yra graži ir sveika. Nors prieš pusę metų negalėjau į save žiūrėti... Žinoma, jeigu nutraukčiau naudoti visas priemones, kurias dabar naudoju, tai situacija, esu tikra, kad greitai vėl imtų blogėti. Kai užmiegu ant laurų ir nepanaudoju AHA arba BHA savaitėlę, jau žiūrėk oda ima daryti pilkesnė, jau poros ima po truputį kimštis.

Ką pastebiu dabar, tai kad rūgštys, eksfoliuodamos mano odą, taip pat ją ir sausina. Anksčiau, kol gydymo situacija dar buvo tik procese - tas nesijausdavo.

Tokia vizualizacija: rūgštys pastoviai nuvalgo negyvas veido odos ląsteles (BHA įlenda ir į folikulus ir pravalo ir juos) ir tas turi reikšmingą įtaką ir lipidams, kurie suriša veido odos ląsteles ir leidžia veido odai būti elastingai ir pamaitintai. Pataisykite mane, jeigu suklydau. Iš visko, ką esu perskaičiusi, tai man rodos, kad logika būtent tokia, na bet aš nesu medikė, tad...

Kadangi aš pastoviai ir pastoviai eksfoliuoju odą su AHA ir BHA, tai jai reikia pagalbos atgaunant drėgmę, atstatant lipidus. Ir ypač dabar, kai probleminė mano odos būklė pagaliau normalizavosi. Vien Retinolio ir Babor kremų man ima nebeužtekti, nors anksčiau visiškai ir pilnai pakako. Taigi ėmiau domėti dar ir dar. Kaip man drėkinti veido odą, išlaikant jos būklę gera ir nenubraukiant viso darbo, kuris jau yra nudirbtas su rūgštine kosmetika (nepamirštant, kad mano oda yra mišri ir dažnai netgi linkusi būti riebi).

Ir ką gi aš ten atradau?

Visų pirma ir svarbiausia yra tai, jog būtina susidaryti visai kitokią prausimosi rutiną.

Dabar pereisiu prie dar švelnesnių prausiklių. Ph 5.5 muiliukas man jau tampa sausinantis papildomai. Kai nusiprausiu - jaučiu tempimą. Kai oda papildomai sausinama (ne tik eksfiliuojama su AHA ir BHA, bet dar ir grynai sausinama su prausikliais ir riebumą nuimančiomis kaukėmis), tada ji stengiasi atstatyti savo būklę ir lipidus, ir išskiria dar daugiau riebalų. Beje, turiu paminėti, kad radau informacijos, jog ypač veido šveitikliai su aštresnėmis dalelėmis, skatina riebalų išsiskyrimą.

Žodžiu, jokio papildomo riebalų išskyrimo mes juk nenorime. Taigi, dabar imsiuos naudoti vien tik makiažo valymo vandenį (Bioderma Créaline H2O Micelle Solution, visur išgirtas ir rekomenduojamas) ir valomąji pienelį jautriai odai (būtent jautriai, nes man nereikia, kad šalintų odos drėgmę). Ketinu naudoti Avene, nes labai labai rekomenduojamas įvairiuose forumuose.

Skaitant ir ieškant radau, kad kuo švelnesnis ir neutralesnis yra odos švarinimas, tuo geresni rezultatai yra pasiekiami turint probleminę odą. Kartais pabudus ryte, oda gali turėti tą riebų sluoksnį, va tada reikėtų panaudoti riebalus kontroliuojančią kaukę, bet šiaip net tada nereikia plauti agresyviu prausikliu.

Tai man yra nauja, nes esu naudojusi daug prausiklių probleminei odai. Žinoma, niekas man išties ir nepadėjo, nors aš vis tikėjausi, kad jie vis tiek man tinka... Dabar pabandysime kitaip.

Kitas dalykas, tai radau ypač gerų atsiliepimų apie kremą Weleda: Wild Rose Smoothing Day Cream. Šie produktai yra laimėję daug apdovanojimų, galite pasiskaityti, jeigu sudomins. Naudotojai teigia, kad šis kremas puikiai tinka ir riebiai odai ir nekemša porų, bei labai gerai drėkina. Ypač žiemą. Pabandysiu ir jį.

Ir galiausiai, įsigijau La Roche Posay: Hydraphase Intense Masque. Ši kaukė yra išgirta visais įmanomais būdais ir būtent ten, kur reikia drėkinti probleminę odą. Be to, jos kaina, labai gera. Daug kas palieka šią kaukę visai nakčiai ir sako, kad ryte oda būna idealiai pamaitinta. Jeigu nepavyktų rasti šios kaukės, manau, kad tikrų bet kuri kaukė su hialurono rūgštimi - nes būtent ši rūgštis ir suteikia tą nuostabų drėkinimą.

Ir reziume toks.

Kai tik pradėjau veido gydymą, visada norėjau nuvalyti tuos nelemtus riebalus nuo veido, kuo labiau ir kuo greičiau, atrodė, kad juos pašalinus ir nusausinus odą - kažkaip problema išsispręs greičiau. Bet taip tikrai tikrai nėra. Odos gydymas yra tikrai nelygus odos sausinimui. Tą jau dabar matau ant savo veido. AHA ir BHA turi dirbti savo darbą ir reikia laukti kantriai. Reikia papildomai nesausinti odos ir rasti tinkamas drėkinančias priemones, kurios nekimš porų ir pajautus, kad oda prašosi drėkinimo - gerai ją padrėkinti. Va tada bus pasiekiamas sveikos ir gražios odos rezultatas.

Tikiuosi šios informacijos pasidalijimas bus kažkam naudingas. Man kai kurie dalykai buvo tikrai naujiena.
Atsakyti
QUOTE(lascanaa @ 2015 05 08, 00:06)
Padariau keletą atradimų, tad dalinuosi ir vėl.

Praėjo jau geras pusmetis nuo to laiko, kai ėmiausi savo veido odos iš esmės. Anksčiau esančiuose postuose matyti, kokia buvo mano rutina. Taigi po šito pusmečio galiu pasakyti, kad iš esmės mano veido oda dabar yra graži ir sveika. Nors prieš pusę metų negalėjau į save žiūrėti... Žinoma, jeigu nutraukčiau naudoti visas priemones, kurias dabar naudoju, tai situacija, esu tikra, kad greitai vėl imtų blogėti. Kai užmiegu ant laurų ir nepanaudoju AHA arba BHA savaitėlę, jau žiūrėk oda ima daryti pilkesnė, jau poros ima po truputį kimštis.

Ką pastebiu dabar, tai kad rūgštys, eksfoliuodamos mano odą, taip pat ją ir sausina. Anksčiau, kol gydymo situacija dar buvo tik procese - tas nesijausdavo.

Tokia vizualizacija: rūgštys pastoviai nuvalgo negyvas veido odos ląsteles (BHA įlenda ir į folikulus ir pravalo ir juos) ir tas turi reikšmingą įtaką ir lipidams, kurie suriša veido odos ląsteles ir leidžia veido odai būti elastingai ir pamaitintai. Pataisykite mane, jeigu suklydau. Iš visko, ką esu perskaičiusi, tai man rodos, kad logika būtent tokia, na bet aš nesu medikė, tad...

Kadangi aš pastoviai ir pastoviai eksfoliuoju odą su AHA ir BHA, tai jai reikia pagalbos atgaunant drėgmę, atstatant lipidus. Ir ypač dabar, kai probleminė mano odos būklė pagaliau normalizavosi. Vien Retinolio ir Babor kremų man ima nebeužtekti, nors anksčiau visiškai ir pilnai pakako. Taigi ėmiau domėti dar ir dar. Kaip man drėkinti veido odą, išlaikant jos būklę gera ir nenubraukiant viso darbo, kuris jau yra nudirbtas su rūgštine kosmetika (nepamirštant, kad mano oda yra mišri ir dažnai netgi linkusi būti riebi).

Ir ką gi aš ten atradau?

Visų pirma ir svarbiausia yra tai, jog būtina susidaryti visai kitokią prausimosi rutiną.

Dabar pereisiu prie dar švelnesnių prausiklių. Ph 5.5 muiliukas man jau tampa sausinantis papildomai. Kai nusiprausiu - jaučiu tempimą. Kai oda papildomai sausinama (ne tik eksfiliuojama su AHA ir BHA, bet dar ir grynai sausinama su prausikliais ir riebumą nuimančiomis kaukėmis), tada ji stengiasi atstatyti savo būklę ir lipidus, ir išskiria dar daugiau riebalų. Beje, turiu paminėti, kad radau informacijos, jog ypač veido šveitikliai su aštresnėmis dalelėmis, skatina riebalų išsiskyrimą.

Žodžiu, jokio papildomo riebalų išskyrimo mes juk nenorime. Taigi, dabar imsiuos naudoti vien tik makiažo valymo vandenį (Bioderma Créaline H2O Micelle Solution, visur išgirtas ir rekomenduojamas) ir valomąji pienelį jautriai odai (būtent jautriai, nes man nereikia, kad šalintų odos drėgmę). Ketinu naudoti Avene, nes labai labai rekomenduojamas įvairiuose forumuose.

Skaitant ir ieškant radau, kad kuo švelnesnis ir neutralesnis yra odos švarinimas, tuo geresni rezultatai yra pasiekiami turint probleminę odą. Kartais pabudus ryte, oda gali turėti tą riebų sluoksnį, va tada reikėtų panaudoti riebalus kontroliuojančią kaukę, bet šiaip net tada nereikia plauti agresyviu prausikliu.

Tai man yra nauja, nes esu naudojusi daug prausiklių probleminei odai. Žinoma, niekas man išties ir nepadėjo, nors aš vis tikėjausi, kad jie vis tiek man tinka... Dabar pabandysime kitaip.

Kitas dalykas, tai radau ypač gerų atsiliepimų apie kremą Weleda: Wild Rose Smoothing Day Cream. Šie produktai yra laimėję daug apdovanojimų, galite pasiskaityti, jeigu sudomins. Naudotojai teigia, kad šis kremas puikiai tinka ir riebiai odai ir nekemša porų, bei labai gerai drėkina. Ypač žiemą. Pabandysiu ir jį.

Ir galiausiai, įsigijau La Roche Posay: Hydraphase Intense Masque. Ši kaukė yra išgirta visais įmanomais būdais ir būtent ten, kur reikia drėkinti probleminę odą. Be to, jos kaina, labai gera. Daug kas palieka šią kaukę visai nakčiai ir sako, kad ryte oda būna idealiai pamaitinta. Jeigu nepavyktų rasti šios kaukės, manau, kad tikrų bet kuri kaukė su hialurono rūgštimi - nes būtent ši rūgštis ir suteikia tą nuostabų drėkinimą.

Ir reziume toks.

Kai tik pradėjau veido gydymą, visada norėjau nuvalyti tuos nelemtus riebalus nuo veido, kuo labiau ir kuo greičiau, atrodė, kad juos pašalinus ir nusausinus odą - kažkaip problema išsispręs greičiau. Bet taip tikrai tikrai nėra. Odos gydymas yra tikrai nelygus odos sausinimui. Tą jau dabar matau ant savo veido. AHA ir BHA turi dirbti savo darbą ir reikia laukti kantriai. Reikia papildomai nesausinti odos ir rasti tinkamas drėkinančias priemones, kurios nekimš porų ir pajautus, kad oda prašosi drėkinimo - gerai ją padrėkinti. Va tada bus pasiekiamas sveikos ir gražios odos rezultatas.

Tikiuosi šios informacijos pasidalijimas bus kažkam naudingas. Man kai kurie dalykai buvo tikrai naujiena.

Labai geras ir issamus aprasymas, aciu, man patiko. Turiu tokiu pat problemu kaip ir jus, sausa (visur)-riebi oda (bet tik T zonoje) naudojau krema-kauke caudalie tai ji man netiko-labai kimso poras, nuo issausejimo padejo pats paprasciausias serumas Noni care hidrant. Jeigu turesit dar koki pastaba del aprasytu priemoniu, nepamirskit aprasyti cia, bus labai idomu paskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Niya1986 @ 2015 05 08, 05:50)
Labai geras ir issamus aprasymas, aciu, man patiko. Turiu tokiu pat problemu kaip ir jus, sausa (visur)-riebi oda (bet tik T zonoje) naudojau krema-kauke caudalie tai ji man netiko-labai kimso poras, nuo issausejimo padejo pats paprasciausias serumas Noni care hidrant. Jeigu turesit dar koki pastaba del aprasytu priemoniu, nepamirskit aprasyti cia, bus labai idomu paskaityti  mirksiukas.gif

Sveikos,
Dalinuosi savo potyriais dar po keleto menesiu. Pirma, ka noriu pasakyti, tai labai dziaugiuosi, kad pernai ryzausi imtis intensyvaus veido odos gydymo. Nuo paauglystes kentejusi del daugiau ar maziau problemines odos, pagaliau dziaugiuosi ziuredama i veidrodi. Tai labai svarbus dalykas. Merginos ir moterys, turincios problemine oda, tikrai tai supranta: Koks geras jausmas ziureti i veidrodi ir nesinervinti del odos.

Taigi, kokia mano rutina dabar.
Pakaitomis vakarais naudoju:
Clinique Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment;
Paula's Choice Resist 10% AHA Weekly Treatment;
Paula's Choice CLEAR EXTRA STRENGTH 2% BHA (liquid konsistencija);
Paula's Choice RESIST BARRIER REPAIR MOISTURIZER WITH RETINOL;
Weleda: Wild Rose Smoothing Day Cream;
La Roche Posay: Hydraphase Intense Masque (palieku visai nakciai, ypatingai gerai drekina. Priemone su hialurono rūgštimi).

Visas priemones naudoju pamainomis. Nusivalau makiaza ir matau, ko oda labiau nori. Ta ir duodu smile.gif

Kas naujo mano atradimuose? Butinai turiu pamineti kai ka.

Besiformuojanties spuogeliams atradau idealu 'priesnuodi': Dermalogica Overnight Clearing Gel 50ml. Brangus, bet geriausias is mano bandytu. Naudoju tik tose vietose, kur matau, kad kazkas bando formuotis. Nakciai. Ryte nieko nebera. Ir svarbiausia nesausina, nesukelia jokiu papildomu problemu. Kadangi naudoju tik ant problemines vietos, 50ml kiekis yra tas, kurio man uzteks labai labai ilgai.

Kadangi spuogai ir inkstirai is esmes nebevargina (zinoma, kartais siek tiek islenda, bet tikrai gyvenimo negadina ir yra greitai issprendziami), dabar norisi padeti odai parodyti graziausia, ka ji gali parodyti. Mano oda vis dar yra riebi, bet as to nesistengiu visiskai paslepti. Mano nuomone, visiskai matine, pripudruota, 'nugesinta' oda atrodo pavargusi ir senesne. Man tas nepatinka (stai pavyzdziui Marilyn Monroe visada pries makiazo daryma istepdavo veida vazelinu, nes tas blizgumas suteikia jaunatviskumo ir sveikumo odai). As kaip tik presuotos pudros naudoju tik siek tiek ir tik T zonoje. Ir dabar dazniau nei anksciau sulaukiu komplimentu, kad atrodau labai jaunai smile.gif

Reikia pamineti, kad as paprasciausiai keleta kartu per diena svelniai nusausinu riebalu pertekliu su svaria servetele. Labai svelniai, netrinu ir nepasalinu makiazo. Kartais (ne kasdien) rpeis makiazo daryma naudoju Bioderma Sébium Pore refiner. Tikrai apriboja riebalu isskyrima. Bet kasdieniam naudojimui, manau, kad siek tiek per stipriai sausina oda.

Ir paskutinis dalykas, ka butinai turiu pamineti. Manau, kad odos grozi dabar, greta visu gydanciu priemoniu, man geriausiai padeda atskleisti sios dvi priemones:
1. Noreva EXFOLIAC Deep cleansing mask (karta arba du per savaite, palieku kelioms valandoms)
2. Orico London Skin Brunch Kukui facemask (125ml) (karta per savaite, palieku keletui valandu).

Sios dvi kaukes drauge (zinoma, kiekviena skirtingomis dienomis) dirba ypac profesionaliai. Viena nueksfoliuoja, o kita suteikia tokio nerealaus sveikumo ir svytejimo, kad negaliu atsiziureti. Orico kaukes kiekis tikrai didelis, todel verta ja isigyti, man atrodo, kad naudosiu ja labai ilgai. Plius, tai beveik visiskai vien is naturaliu ingredientu pagaminta kauke.

Kai kurias is siu priemoniu negalesite rasti Lietuvoje. Deja, bet Lietuvos rinkoje yra labai nedaug tikrai geru priemoniu probleminei odai. As daug ka siunciuosi is Nyderlandu ir is UK. Siek tiek nepatogu, taciau tas vargas tikrai yra vertas nuvargti, kai matai, koki rezultata duoda smile.gif
Atsakyti
Keletą savaičių testuoju "Exuviance Triple Microdermabrasion Face polish" produktą. Po jo oda lygesnė, skaistesnė, švaresnė, vienodesnės spalvos - tikrai veikia. Panašus poveikis kaip "Mary Kay" mikrošveitimo priemonės, tik "Exuviance" rūgštinė ir, sakyčiau, švelnesnė.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 09 27, 22:43)
Keletą savaičių testuoju "Exuviance Triple Microdermabrasion Face polish" produktą. Po jo oda lygesnė, skaistesnė, švaresnė, vienodesnės spalvos - tikrai veikia. Panašus poveikis kaip "Mary Kay" mikrošveitimo priemonės, tik "Exuviance" rūgštinė ir, sakyčiau, švelnesnė.

taip exuviance rugstine bet man irgi labai patiko.taciau radau pigesne alternatyva anna lotan dermabrazini sveitikli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2015 09 28, 20:45)
taip exuviance rugstine bet man irgi labai patiko.taciau radau pigesne alternatyva anna lotan dermabrazini sveitikli thumbup.gif

O Annos Lotan sitame sveitiklyje yra alijosiaus, kazin? g.gif Sudominote produktu!
Atsakyti
Jau naudojat kosmetika su rugstimis? Ar dar kokio lapkricio palaukt? Labai bijau demiu ir kad spf 30 neuzteks g.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 09 29, 20:14)
Jau naudojat kosmetika su rugstimis? Ar dar kokio lapkricio palaukt? Labai bijau demiu ir kad spf 30 neuzteks  g.gif

Naudoju ir vasaros metu
Atsakyti