Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Mintee @ 2013 10 28, 12:21)
Egliukasz, kur perkat situos kremus?

http://www.grozioaka...ermaceutic.html

Kosmetologes taip pat prekiauja, as pirkau Kaune, tad apie Vilniu sunkiau pasakyt 4u.gif Kainos is ne pigiuju, bet nesigailiu, kad ne tik proceduras pasidariau, bet ir priemones nusipirkau. Tikrai skirtumas akivaizdus smile.gif Noriu dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2013 10 27, 10:37)
O kiek valymu jau daretes?  smile.gif

6 ar 7 valymus. Kursas kaip ir baigtas ir dabar valymus darysiuosi pagal poreikį. smile.gif

QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 10 27, 12:46)
O mane domina ju raminamasis kremas, gal papasakotumete placiau apie ji, kas sudetyje ir pan.? 4u.gif

Raminamasis kremas tinka tiek po procedūrų kaip raminanti priemonė, tiek kasdien kaip raminantis, drėkinantis kremas. Tikrai nuramina ir dingsta raudonumai. Norėjau išbandyti alavijų kremą, bet kosmetologė siūlė raminantį, nes jame daugiau drėkinančių komponentų ir kitų naudingų sudėtinių dalių. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 spalio 2013 - 09:55
QUOTE(Victorious @ 2013 10 29, 09:48)
Raminamasis kremas tinka tiek po procedūrų kaip raminanti priemonė, tiek kasdien kaip raminantis, drėkinantis kremas. Tikrai nuramina ir dingsta raudonumai. Norėjau išbandyti alavijų kremą, bet kosmetologė siūlė raminantį, nes jame daugiau drėkinančių komponentų ir kitų naudingų sudėtinių dalių.  ax.gif

Bet ji tik pas kosmetologes galima isigyti ar ne? kokia kaina mazdaug, gal pasakytumete, ir kiekis? ax.gif Jame rugsciu nera?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 10 29, 10:48)
6 ar 7 valymus. Kursas kaip ir baigtas ir dabar valymus  darysiuosi pagal poreikį. smile.gif

Kaip fainai, kad tiek valymu uzteko! bigsmile.gif Parasykit paskui, kaip palaikymas vyksta, ar nedygsta spuogai. Kaip sykis O.D.A. temoj perskaiciau, kad oda grazi buvo, kol valymus daresi, o paskui vel problemos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 10 29, 14:00)
Bet ji tik pas kosmetologes galima isigyti ar ne? kokia kaina mazdaug, gal pasakytumete, ir kiekis? ax.gif  Jame rugsciu nera?

Šitas kremas iš profesionalios linijos. O.D.A. salone kosmetologė iš profesionalios pakuotės įpila 50 ml už 30 Lt. Jame rūgščių nėra.

QUOTE(Mintee @ 2013 10 29, 15:31)
Kaip fainai, kad tiek valymu uzteko!  bigsmile.gif Parasykit paskui, kaip palaikymas vyksta, ar nedygsta spuogai. Kaip sykis O.D.A. temoj perskaiciau, kad oda grazi buvo, kol valymus daresi, o paskui vel problemos  unsure.gif

Na, praėjo mėnesis, kol kas nieks nedygsta (iš tiesų problema labiau buvo pasikimšusios poros). Aišku, naudoju O.D.A. kosmetiką kiekvieną dieną.
Sakė, kad po rūgštinių valymų oda sustiprėja ir įgauna imunitetą. Na, turbūt gali būti indvidualu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 spalio 2013 - 16:11
QUOTE(Mintee @ 2013 10 29, 14:31)
Kaip fainai, kad tiek valymu uzteko!  bigsmile.gif Parasykit paskui, kaip palaikymas vyksta, ar nedygsta spuogai. Kaip sykis O.D.A. temoj perskaiciau, kad oda grazi buvo, kol valymus daresi, o paskui vel problemos  unsure.gif

as tiek dariausi su ODA. bet man laikinai rezultatas buvo, pradejo vel kilt spuogai. naudojau rugstine kosmetika namie, bet ne ODA.. be to, nepasakyciau, kad paskaistejo oda, neisnyko demes po spuogeliu. zodziu nusivylus likau. Dabar daryciau koki migdolini ar pan. valyma
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 10 29, 13:31)

as pasidariau apie 7 g.gif
mane berti eme po mazdaug 4 menesiu. aisku ne taip kaip anksciau. bet per tuos menesius labai nedaug demesio skyriau odos prieziurai apart O.D.A kosmetikos naudojimo blush2.gif dbr einu profilaktikai tai kosmetologe sake reikes poros valymu. bet siaip patinka man tos rugstys,smulkius berimus isgrauzia,oda paskaisteja, palygeja thumbup.gif
Atsakyti
Ir mane sudomino dermaceutic kosmetika,nes o.d.a man nepatiko.gal galit rekomenduoti kosmetologe kaune dirbancia su dermaceutc? aciu
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2013 11 03, 21:12)
Ir mane sudomino dermaceutic kosmetika,nes o.d.a man nepatiko.gal galit rekomenduoti kosmetologe kaune dirbancia su dermaceutc? aciu

kodel nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 11 03, 23:56)
kodel nepatiko?

Gal ne nepatiko, bet netiko. Turejau prausikli su 10 proc., ir regeneruojama krema 7 proc atrodo, toki su juodais grudeliais, tai kai pasitepdavau tuo kremu man visa veida taip grauzdavo ir perstedavo kad negaledavau istvert, ir taip ne pirma ir ne penkta karta, o visalaik, siaip ne taip sutepiau ta krema per kancias, bet kazkokio labai poveikio nemaciau verysad.gif O prausiklis tai visai nieko. Naudojau as ir Paulos Choice ir kita tik pamirsau pavadinima (pakuote balta su raudonu ir juodu uzrasu nu taip uzkrito doh.gif )...
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2013 11 04, 10:46)
Gal ne nepatiko, bet netiko. Turejau prausikli su 10 proc., ir regeneruojama krema 7 proc atrodo, toki su juodais grudeliais, tai kai pasitepdavau tuo kremu man visa veida taip grauzdavo ir perstedavo kad negaledavau istvert, ir taip ne pirma ir ne penkta karta, o visalaik, siaip ne taip sutepiau ta krema per kancias, bet kazkokio labai poveikio nemaciau verysad.gif O prausiklis tai visai nieko. Naudojau as ir Paulos Choice ir kita tik pamirsau pavadinima (pakuote balta su raudonu ir juodu uzrasu nu taip uzkrito doh.gif )...

keista. as turiu 7 proc kremuka tai jis be grudeliu. Manau,pas jus stipresnis buvo g.gif
Atsakyti
Sveikutes,turiu klausimuka. Gal kas zinosite. smile.gif Kada galima degintis nors siektiek sauleje(rusiames atostogu) ar soliariume po rugsciu ir retinolio naudojimo? Jau tooookia balta esu ,kad dar kai ruduo tai isvis nebegaliu saves apkest. sad.gif O rugstis su retinoliu jau kaip puse metu naudoju ir labai susitvarke veido oda.Tiesiog super. Bet va ir kai visa vasara esu slapsciusis nuo saules ,dabar kai jau visa ale "grazi" smile.gif)) norisi ir rudumo. Bet va kada jau galiu degintis,kad neprisidaryciau demiu veidui. Savaite pertraukos? 2? 3 savaites?
P.S zinau,kad nesveika odai ,. senejimas ir t.t. Aciu
Atsakyti