Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

Sveikos. Žiūriu tema truputį aprimus, bet tikiuos man padėsit 4u.gif
šiom dienom planuoju užšsisakyt Alpha Hydrox priemonių ir PC Bha gelį. Noriu paklausti, kas geriau ar Alpha Hydrox Retinolis ar Neutrogenos naktinis kremas su retinoliu? g.gif plius man reikia naktinio kremo, mąstau apie AH naktinį kremą, bet galvoju gal labiau apsimoka Neutrogenos, ir kremas, ir retinolis..

Labai lauksiu atsakymų, iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Siuo metu sezonu pradejau naudoti Dermaceutic rugstines priemones.. nes oda kencia nuo spuogu, linkusi rageti, liko demeles.. kosmetologe patare isbandyti sios firmos... tiesa, priemones mano kisenei gan brangios, bet dziaugiuosi, kad yra poveikis.
Turiu Dermaceutic putu prausikli su glikolio rugstim 15 proc, naudoju ryta/vakara, nakti tepu naktini krema su 15 proc glikolio rugsties, ryte po prausiklio tepu drekinamaji atstatomaji krema su 5.5 proc AHA. Ir dar esu nusipirkus Noreva Exfoliac kauke, du kartus i savaite uztepu ir palaikau 5 min. Veidas ne karto neraudonavo ir nesilupo, matyt mano veidui si rugsties koncentracija tinka. O poveikis jauciasi - sumazejo sebumo gamyba, veidas svelnesnis, vos vienas kitas spuogelis tepasirodo, o ir inkstiru sumazejo zymiai. Kolkas esu patenkinta rezultatu ant savo odos.
Aisku reiktu daryti ir rugstinius pilingus kosmetologijos kab.
Gal kas nors irgi bandet sios firmos priemones? Pasidalinkit, kokia jusu patirtis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Graciella: 02 spalio 2013 - 00:35
Dar nebandziau dermaceutic, bet sudetis, kiek ziurejau, superine, ypac nejautriai odai turetu tikti. Mano labai raustanti oda, tai vis susilaikau nuo dermaceutoco. Jie maciau dar turi kauke su 30proc glikoliu riebiom spuoguotom odom.
Atsakyti
Sveikos, pora vakaru pasitepiau reviva labs 10 proc. glikoliu kremu, pirma ryta nieko nebuvo, o stai si ryta pabudau ziauriai issausejusiu, pleiskanojanciu veidu, tempia visa veida ir dar kur buvo spuogai ant zando, (turiu akne), tai ten dabar isdidejo demes ir paliko jos tamsios rudos - melynos spalvos, ir tas plotas gavosi apskritimo formos, toks patines ir sukietejes sakyciau, cia normalu, nusilups man oda? Pasitepiau dabar biodermos kremu spec. jautriai sausai odai. truputi atlego tempimas, niezejimas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 13, 14:10)

ar dar ką nors tepėte toje vietoje ant spuogelių, po to kai patepėte reviva labs 10 proc.? arba gal ten buvo žaizdelės ir gan smarkiai degino iškart patepus? nes ant žaizdelių tepti negalima.
aš naudoju PC priemones su AHA ir BHA, man taip pat sausina naudojant, paskui praeina smile.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau internete, tai siomis dienomis intensyviai drekinau oda, situacija pagerejo, nusilupo oda, nupleiskanavo, taciau liko rauduno - ruzavi ploteliai.

Bet ka dar pastebejau, kad kiek i pavirsiu iskilo ivairiu inkstiru, spuogu doh.gif

matyt rugstys iskele g.gif

Atsakyti
Galiu pagirti O.D.A. rūgštines veido priemones ir veido valymus (jie vadina pilingais). Dariausi valymų kursą ir taip pat naudoju O.D.A. prausiklį, kremą su rūgštimis, raminantį kremą, balzamą odai. Gana greitai pradėjo oda gražėti, skaistėt. Odos spalva šviesesnė, vientisesnė, poros taip nesikemša, mažiau matomos, spuogų nebėra (tfu tfu tfu). Net odos struktūra pasikeitė. Šiandien mama pasakė : "Kaip gražiai tavo veidukas atrodo". Tiesa, šaltuoju metų laiku mano mišri oda linkusi pasausėti, o dabar, naudojant nebuferizuotą rūgštinę kosmetiką - labiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 26 spalio 2013 - 19:52
QUOTE(Victorious @ 2013 10 26, 20:42)
Galiu pagirti O.D.A. rūgštines veido priemones ir veido valymus (jie vadina pilingais). Dariausi valymų kursą ir taip pat naudoju O.D.A. prausiklį, kremą su rūgštimis, raminantį kremą, balzamą odai. Gana greitai pradėjo oda gražėti, skaistėt. Odos spalva šviesesnė, vientisesnė, poros taip nesikemša, mažiau matomos, spuogų nebėra (tfu tfu tfu). Net odos struktūra pasikeitė. Šiandien mama  pasakė : "Kaip gražiai tavo veidukas atrodo". Tiesa, šaltuoju metų laiku mano mišri oda linkusi pasausėti, o dabar, naudojant nebuferizuotą rūgštinę kosmetiką -  labiau..

O kiek valymu jau daretes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 10 26, 19:42)
Galiu pagirti O.D.A. rūgštines veido priemones ir veido valymus (jie vadina pilingais). Dariausi valymų kursą ir taip pat naudoju O.D.A. prausiklį, kremą su rūgštimis, raminantį kremą, balzamą odai. Gana greitai pradėjo oda gražėti, skaistėt. Odos spalva šviesesnė, vientisesnė, poros taip nesikemša, mažiau matomos, spuogų nebėra (tfu tfu tfu). Net odos struktūra pasikeitė. Šiandien mama  pasakė : "Kaip gražiai tavo veidukas atrodo". Tiesa, šaltuoju metų laiku mano mišri oda linkusi pasausėti, o dabar, naudojant nebuferizuotą rūgštinę kosmetiką -  labiau..

O mane domina ju raminamasis kremas, gal papasakotumete placiau apie ji, kas sudetyje ir pan.? 4u.gif
Atsakyti
As irgi naudoju Dermaceutic rugstine kosmetika, nu tikrai super thumbup.gif Labai graziai veidukas atrodo smile.gif Pries tai dariaus viena rugstiny valyma su sia kosmetika ir deimantine mikrodermabrazija. Vakare prausiu prausikliu su 15%, tepu turn over krema visam veidui ir vitamino C krema ant paakiu tik. Ryte nusiprausiu gerai su vandenuku ir tepu vitamino c krema visam veidui ir paakiams. Net raukslytes siek tiek palygejo thumbup.gif Labai labai esu patenkinta, noriu dar valymu daugiau pasidaryt, turetu but super rezultatai thumbup.gif Toks vaizdas, kad si kosmetika ne tik nesausina, bet sausesnes vietas net sutvarko g.gif

http://www.dermaceut.../foamer-15.html

http://www.dermaceut.../turn-over.html

http://www.dermaceut.../c25-cream.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 28 spalio 2013 - 09:37
Egliukasz, kur perkat situos kremus?
Atsakyti
As dariau valymą su oxygen botanicals priemonėm. Labai patiko. Oda nesilupo. Tapo skaistesne, spuogu nauju neiskilo.
Atsakyti