Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(renatuxaass @ 2013 05 16, 13:33)
ir dar vienas klausimas, Jus pirma krema tepat paskui apsuaga nuo saules ar atvirksciai

jeigu tenka naudot koki krema ar seruma prieš apsauga tada tepu, bet dniausiai apsauga ir yra mano kremas smile.gif t.y. vietoj kremo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2013 05 16, 13:33)
ir dar vienas klausimas, Jus pirma krema tepat paskui apsuaga nuo saules ar atvirksciai

Aš nusiprausus tepu kremą, po kokio pusvalandžio - SPF50 nuo saulės, dar po kiek laiko - BB kremą.
Vakare važiuojant iš darbo, kažikas belieka iš SPF50, tai veinintelė viltis būna gražiai veidą padengęs BB...
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 05 15, 10:05)
drinks_cheers.gif
man išvis yra nesuprantomos šioj temoj žinutes apie soliariumus, nu kokio beso naudot rugštys balinimui ir paskui vel save žaloti deginimais, nu gerai reik konsultacijos išvažiuojant į šiltus kraštus, bet gi ne pastoviai klausia, o naudoju oj demes oj ka daryt, o paskui po keliu men pist ir o koki krema į soliariuma naudot doh.gif galu gale nustojau nett reagot į tokias žinutes karsta.gif

Suprantu, kad užknisa, bet čia ne visos rūgštis naudoja balinimui, aš pvz dėl spuogų ir inkštirų. Todėl veido šviesėjimą priimu kaip pasekmę, o ne siekiamybę. Aiškų, aš nesideginu, tepuosi kremais nuo saulės ir t.t., bet jei galėčiau iškišti nosį į saulę ir paruduoti, tai mielai smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2013 05 17, 13:22)
Suprantu, kad užknisa, bet čia ne visos rūgštis naudoja balinimui, aš pvz dėl spuogų ir inkštirų. Todėl veido šviesėjimą priimu kaip pasekmę, o ne siekiamybę. Aiškų, aš nesideginu, tepuosi kremais nuo saulės ir t.t., bet jei galėčiau iškišti nosį į saulę ir paruduoti, tai mielai smile.gif
4u.gif

Juk po rugsciu ir soliariumo didele tikimybe, kad reikes demes nuo veido naikint. Todel ir keista, kad naudoja rugstis ir eina i soliariuma unsure.gif

As irgi rugstis naudoju nuo spuogu, nu bet dar papildomai prie ju uzsiveist demiu, tai tikrai nenoriu... unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi bijau, bet žiūriu ant kaktos atsiradęs toks patamsėjimas, nors apsaugą nuo saulės naudoju gun_bandana.gif
Atsakyti
Sveiki, nusipirkau losjona su rugstimis ir ten parasyta "nefotosensibilizuoja". Gal galit paaisinti, ka tai reiksia, nes bijau, kad galvoju klaidingai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(latte.. @ 2013 06 04, 23:07)
Sveiki, nusipirkau losjona su rugstimis ir ten parasyta "nefotosensibilizuoja". Gal galit paaisinti, ka tai reiksia, nes bijau, kad galvoju klaidingai  blush2.gif

čia žiurint kokios rugštis, jei bha tai galima į saule tept 4u.gif
Atsakyti
Su AHA rugstimi g.gif Cia is Norevos firmos losjonas toks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latte..: 04 birželio 2013 - 22:45
QUOTE(latte.. @ 2013 06 04, 23:45)
Su AHA rugstimi  g.gif Cia is Norevos firmos losjonas toks

g.gif tai gal vertimas blogas, ar čia ant originalios pakuotes g.gif nesamone kažkokia, kaip tik aha rugštys fotosensibilizuoja, ar jei gal tik kokio vit C pridejoir tada jau pavadinima paraše kad aha rugštys biggrin.gif
Atsakyti
Tai as uz tai ir pasimeciau, bet apziurejau ir ant originalios pakuotes prancuzu kalba tas pats parasyta. va toksai : http://www.norevasho...ams-125-ml.html
Kaip cia taip idomiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latte..: 04 birželio 2013 - 23:27
Norejau paklausti senbuviu kurios jau ilga laika naudojate ivairias rugstis, ar jums jos vis dar taip pat veiksmingos ir nebeturite jokiu spuogu? Man kuo tolyn tuo poveikis vis labiau silpsta, dideliu spuogu neturiu, na bet tie poodiniai maziukai burbuliukai neduoda ramybes doh.gif Ar gali buti kad oda priprato g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 06 05, 09:22)
Norejau paklausti senbuviu kurios jau ilga laika naudojate ivairias rugstis, ar jums jos vis dar taip pat veiksmingos ir nebeturite jokiu spuogu? Man kuo tolyn tuo poveikis vis labiau silpsta, dideliu spuogu neturiu, na bet tie poodiniai maziukai burbuliukai neduoda ramybes doh.gif  Ar gali buti kad oda priprato g.gif  verysad.gif

man po 3-4 men visada prasideda smulkios visokios bedos, tai aš tada darau pertrauka kelems menesiams, naudodama tik kaukes su rugštim o paskaui jau pradedu intensyviau 4u.gif
Atsakyti