Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(julkanos @ 2013 05 15, 09:34)
kai kurios dar like iki šiol (naudoju rugštys ~3metus) kai kurios nyksta greitai, buna kad ir nauju atsiranda (bet čia mano asm beda del pigmentacijos) labai skirtingai, naudoju šio metu acnes spf50pa++ japoniška arba clinique cityblock spf40, bet žadu grižt prie neutrogena clearface spf 55+sebokalm kremas su spalva spf 30 su tokiu derinuku nieks man neišlenda biggrin.gif

tai naudojat ir paprasciausiai krema vien del apsaugos saulei plius kremas kazkoks drekinantis ar ne?
kuri pirma tepate?

ka as dabar darau:
nusiprausiu acnes prausikliu
kremas anos lotan su vitaminu c balinantis su spf 30
phrmaceris pudra su 20 spf
ant virsaus mineraline pudra ( be spf)

Kaip manot gal jau uztenka man tu apsaugu nuo saules, ar deti dar paprasta krema nuo saules spf50?

kodel man tai aktualu- po kaledu kazkas atsitiko nepatiko veidui, pradejo evrsti spuogais veido apacia, giluminiais, smarkiai kokius 3men, dabar likusios demeles, daug demeliu. dariau 3 rugstinisu pylingus, bet nestiprius 28proc gliukolio rugstimi.
Tik vat noreciau kazko dar tu demeliu balinimui vakarui, gal ka rekomenduotumet? Dabar vakarui nieko nedarau tik likusio paprasto kremo likucius uzdedu.

Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2013 05 15, 11:15)
tai naudojat ir paprasciausiai krema vien del apsaugos saulei plius kremas kazkoks drekinantis ar ne?
kuri pirma tepate?
ka as dabar darau:
nusiprausiu acnes prausikliu
kremas anos lotan su vitaminu c balinantis su spf 30
phrmaceris pudra su 20 spf
ant virsaus mineraline pudra ( be spf)

Kaip manot gal jau uztenka man tu apsaugu nuo saules, ar deti dar paprasta krema nuo saules spf50?

kodel man tai aktualu- po kaledu kazkas atsitiko nepatiko veidui, pradejo evrsti spuogais veido apacia, giluminiais, smarkiai kokius 3men, dabar likusios demeles, daug demeliu. dariau 3 rugstinisu pylingus, bet nestiprius 28proc gliukolio rugstimi.
Tik vat noreciau kazko dar tu demeliu balinimui vakarui, gal ka rekomenduotumet? Dabar vakarui nieko nedarau tik likusio paprasto kremo likucius uzdedu.

rugštys tik nakčiai ~3-4 kartus į savaite, diena tik kremas su spf kartais + pudra,
manau kad pilnai apsaugos užtenka, o del spuogu veido apačioje, tai kaltas arba žarnynas arba ginekologija, nuo demeliu man geriausias alphahydroxy su hidrohinonu 2%aha10%, bet deja negaliu naudot, man pasireiške šalutinis, stiprus galvos skausmai verysad.gif bet geriau nesu nieko bandžius 4u.gif
Atsakyti
O tokiu saulėtu sezonu galima rūgštinį pylingą darytis kažin, ar geriau laukti rudens?

Čia klausiu ne apie naminio naudojimo kremus, o apie rimtesnę procedūrą pas kosmetologę. Norint atsikratyt pigmentinių dėmių, rekomendavo būtent rūgštinį pylingą. Namie nakčiai naudoju Retinolį A, kartais Glycolic peel 20, bet graužia pobjauriai, su Alpha Hydroxy kol kas sustojau, nes po pusės paros, jį panaudojus, tos vietos parausta ir patamsėja, išlenda man iš po BB kremo ir laikosi apie parą ir daugiau.
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 05 15, 13:14)
rugštys tik nakčiai ~3-4 kartus į savaite, diena tik kremas su spf kartais + pudra,
manau kad pilnai apsaugos užtenka, o del spuogu veido apačioje, tai kaltas arba žarnynas arba ginekologija, nuo demeliu man geriausias alphahydroxy su hidrohinonu 2%aha10%, bet deja negaliu naudot, man pasireiške šalutinis, stiprus galvos skausmai verysad.gif bet geriau nesu nieko bandžius 4u.gif

o kur jo ieskoti?
kaip daznai ji naudojote?
lphahydroxy su hidrohinonu 2%aha10%

Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 15, 13:41)
O tokiu saulėtu sezonu galima rūgštinį pylingą darytis kažin, ar geriau laukti rudens?

Čia klausiu ne apie naminio naudojimo kremus, o apie rimtesnę procedūrą pas kosmetologę. Norint atsikratyt pigmentinių dėmių, rekomendavo būtent rūgštinį pylingą. Namie nakčiai naudoju Retinolį A, kartais Glycolic peel 20, bet graužia pobjauriai, su Alpha Hydroxy kol kas sustojau, nes po pusės paros, jį panaudojus, tos vietos parausta ir patamsėja, išlenda man iš po BB kremo ir laikosi apie parą ir daugiau.

Kas cia per retinolis A ? gal galima daugiau info. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 05 15, 15:10)
Kas cia per retinolis A ? gal galima daugiau info. smile.gif

Life-Flo-Health-Retinol-A-1-Advanced-Revitalization-Cream
Vienas iš mano mylimukų, odai tinka ir patinka, o ir to kiekio labai ilgam užtenka.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2013 05 15, 15:19)
Life-Flo-Health-Retinol-A-1-Advanced-Revitalization-Cream
Vienas iš mano mylimukų, odai tinka ir patinka, o ir to kiekio labai ilgam užtenka.

senai aplink ji vaikštau, papsakokit plačiau kas kaip ir rezultatas, mane stabdo shea butter (kemša jis man )
Papildyta:
QUOTE(renatuxaass @ 2013 05 15, 14:41)
o kur jo ieskoti?
kaip daznai ji naudojote?
lphahydroxy su hidrohinonu 2%aha10%

iš čia
nenaudoju, nes netinka
yra atskira tema alphahydrox ten daug info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 15 gegužės 2013 - 15:14
QUOTE(julkanos @ 2013 05 15, 16:15)
senai aplink ji vaikštau, papsakokit plačiau kas kaip ir rezultatas, mane stabdo shea butter (kemša jis man )

Mano oda nepretenzinga, neskaitant pigmentacijos, man niekas nekemša - nei BB kremai, nei aliejai, nei koks lorealis.
Šitas retinol A gaivus, lengvutis, skaniai kvepia, reikia jo vos vos - labai gražiai tepasi. Po poros dienų truputį pasilupu, oda pastebimai lygesnė, švelnesnė, jau senokai užmečiau visokius pylingus, nebereikia jų.
Tiesa, dėmėms jokio matomo poveikio, deja...
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 05 15, 15:15)
Papildyta:

iš čia
nenaudoju, nes netinka
yra atskira tema alphahydrox ten daug info  4u.gif

O kaip daznai Jus ji naudojote? kelis akrtus i savaite ar kasdien?

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 16 gegužės 2013 - 20:14
QUOTE(renatuxaass @ 2013 05 15, 20:27)
O kaip daznai Jus ji naudojote? kelis akrtus i savaite ar kasdien?

neturiu nes nenaudoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 05 15, 20:18)
neturiu nes nenaudoju 4u.gif

Jus ji pirkot per tarpininkes? matau ten siuncia tik i USA and Canada
Atsakyti
ir dar vienas klausimas, Jus pirma krema tepat paskui apsuaga nuo saules ar atvirksciai
Atsakyti