Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(renatuxaass @ 2013 05 15, 08:37)
man dar uzvakar dare  rugtini odos svetima, tiesa nestipru 28 proc.,ir vakar praejau gatve sauleta koki 15min-20 min., nezinau ar vaidenasi bet vienoj pusej nuo spuogu likusi nemaza demele patamsejo, nors jau lyg buvo pasviesejusi, ar cia gali buti nuo to? nelabai isivaizduoju kaip ten turi susidaryti tos pigmentines demes,buvau su pudra 20 spf, bet gal nepadejo, per kiek laiko po to jos vel pasvieseja?
gaunasi taip, daraisi priceduras kad pasviesintum, bet vat ju pasalinis poveikis susidurus su saule vel patamsina demes  doh.gif

po rug6tiniu proceduru išvis reikia savaite vos ne 100proc apsauga, o jau ta 20 tai kokiam pusvalandžiui maksimum ir užtektu ax.gif
Atsakyti
zinau zinau... Pusvalandziui pabut sauleje? as maniau kad spf stiprumas skirtas skirtingiems saules spinduliams gilesniems ir ne, o ne laiko atzvilgiu. Tuomet gal to 20 man uzteko, nes pabuvau nedaugiau nei 30 min, ir taip tarpais pavesiu einant.

Sakykit o kaip pasireiskia tos pigmentines demes, kazkas raset kaip strazdaneles, tamsesni taskeliai kazkaip taip? ar cia tas pats randeliu puo spuogu patamsinimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxaass: 15 gegužės 2013 - 08:26
QUOTE(renatuxaass @ 2013 05 15, 09:11)
zinau zinau... Pusvalandziui pabut sauleje? as maniau kad spf stiprumas skirtas skirtingiems saules spinduliams gilesniems ir ne, o ne laiko atzvilgiu. Tuomet gal to 20 man uzteko, nes pabuvau nedaugiau nei 30 min, ir taip tarpais pavesiu einant.

Sakykit o kaip pasireiskia tos pigmentines demes, kazkas raset kaip strazdaneles, tamsesni taskeliai kazkaip taip? ar cia tas pats randeliu puo spuogu  patamsinimas?

tik laiko atžvilgiu spf, kuo dydesnis tuo ilgiau veikia, o apsauga yra UAV/UAB ir PA++++ kuo daugiau pliusu tuo galingesne ir saugesne (bet čia pagrinde azijiečiai gamina)
sauleta diena jokio skirtumo ar pavesije ar tiesiiogiai sauleje, tam man asmeniškai yra irodymas akiniai su fotochromais, (mano diedas tokius nešioja) net ne sauleta diena, bet kada gan šviesus dangus jo akiniai patamseja, reiškia ir aš gaunu spinduliu biggrin.gif

pigmentines demes jos bent jau pas mane gan dydeles, pvz usai beveik visas plotas tamsesnis negu oda, ant žandu dydeles demes (kaip 10ct monetos mažaiusia) nuo spuogu raudonos labiau arba tamsiai rudos ir dydžio kaip spuogas buna bet sunkiau naikinamos
Papildyta:
QUOTE(Vicious_L @ 2013 05 14, 15:58)
Nu nepykit, bet nusisnekat kai kurios  lotuliukas.gif . Cia matyt pasireiskia tas fenomenas vadinamas "moteriska logika" mazdaug: "Pasitepus kremu kenkia UV spinduliai, tai tepu krema ir einu degintis po UV spinduliais, bet kad nepakenktu tepu UV apsauga su viltim kad kazkiek UV spinduliu vis tiek praeis ir pavyks idegt"  doh.gif

Aplamai pirma kart gyvenime girdziu apie kremus spec soliariumams su apsauga nuo UV. Kazkoks absurdas. Tai ok denkis veida, jei nenori degintis , ar eik maziau minuciu, bet kosk tolkas eit i soliariuma ir teptis toki krema tai nesuprantu.

drinks_cheers.gif
man išvis yra nesuprantomos šioj temoj žinutes apie soliariumus, nu kokio beso naudot rugštys balinimui ir paskui vel save žaloti deginimais, nu gerai reik konsultacijos išvažiuojant į šiltus kraštus, bet gi ne pastoviai klausia, o naudoju oj demes oj ka daryt, o paskui po keliu men pist ir o koki krema į soliariuma naudot doh.gif galu gale nustojau nett reagot į tokias žinutes karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 05 15, 09:05)
tik laiko atžvilgiu spf, kuo dydesnis tuo ilgiau veikia, o apsauga yra UAV/UAB ir PA++++ kuo daugiau pliusu tuo galingesne ir saugesne (bet čia pagrinde azijiečiai gamina)
sauleta diena jokio skirtumo ar pavesije ar tiesiiogiai sauleje, tam man asmeniškai yra irodymas akiniai su fotochromais, (mano diedas tokius nešioja) net ne sauleta diena, bet kada gan šviesus dangus jo akiniai patamseja, reiškia ir aš gaunu spinduliu biggrin.gif

pigmentines demes jos bent jau pas mane gan dydeles, pvz usai beveik visas plotas tamsesnis negu oda, ant žandu dydeles demes (kaip 10ct monetos mažaiusia) nuo spuogu raudonos labiau arba tamsiai rudos ir dydžio kaip spuogas buna bet sunkiau naikinamos
Papildyta:

Dekui zinosiu del spf, tai iseitu as galiu tarkim tepti ir ta pati 15 spf, jei ji dazniau tepsiu nei kad tepciau 30.
Na taip su akiniais taip, bet jie ir ziema patamseja jei saulyte islenda, bet tada iseitu kad ir ziema jau nebegaliu tos rugstines darytis doh.gif

Jo su usais tai taip, dabar lyg nebera, bet tikrai budavo ir nuo ko nesuprasdavau, man ant zandu irgi yra nuo spuogu demeliu, bet vat sita viena didele kaip akd Jus sakot nuo spuogo neramina labiau, nes atrodo, kad patamsejo.

Nepastebejot per kiek laiko Jums issiskirsto tos rudos demeles?

Koki krema Julkanos Jus naudojat?
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2013 05 15, 08:11)

Sakykit o kaip pasireiskia tos pigmentines demes, kazkas raset kaip strazdaneles, tamsesni taskeliai kazkaip taip? ar cia tas pats randeliu puo spuogu  patamsinimas?

Ne visai teisingai mastot, tas SPF parodo ne kiek laiko jis pilnai apsaugo oda, o kiek laiko ilgiau gali pabut sauleje nei iprastai. Bet UV spinduliai tikrai praeina pro tuos kremus, tik mazesnis procentas.

Cia aiskus paaiskinimas:
http://www.sveikipro...induliai-ir-spf
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2013 05 15, 10:23)
Dekui zinosiu del spf, tai iseitu as galiu tarkim tepti ir ta pati 15 spf, jei ji dazniau tepsiu nei kad tepciau 30.
Na taip su akiniais taip, bet jie ir ziema patamseja jei saulyte islenda, bet tada iseitu kad ir ziema jau nebegaliu tos rugstines darytis  doh.gif

Jo su usais tai taip, dabar lyg nebera, bet tikrai budavo ir nuo ko nesuprasdavau, man ant zandu irgi yra nuo spuogu demeliu, bet vat sita viena didele kaip akd Jus sakot nuo spuogo neramina labiau, nes atrodo, kad patamsejo.
Nepastebejot per kiek laiko Jums issiskirsto tos rudos demeles?

Koki krema Julkanos Jus naudojat?

kai kurios dar like iki šiol (naudoju rugštys ~3metus) kai kurios nyksta greitai, buna kad ir nauju atsiranda (bet čia mano asm beda del pigmentacijos) labai skirtingai, naudoju šio metu acnes spf50pa++ japoniška arba clinique cityblock spf40, bet žadu grižt prie neutrogena clearface spf 55+sebokalm kremas su spalva spf 30 su tokiu derinuku nieks man neišlenda biggrin.gif
Atsakyti
As rugstinius kremus BHA naudoju jau apie pora men, AHA apie menesi..Tai pas mane veidas baisus pasidare - demeliu atzvilgiu.. Spuogeliai pakilo nuo AHA pirma savaite, bet dabar lyg normaliai, tik demeles isryskejo..gal cia pablogejimas pries pagerejima g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 05 15, 10:35)
As rugstinius kremus BHA naudoju jau apie pora men, AHA apie menesi..Tai pas mane veidas baisus pasidare - demeliu atzvilgiu.. Spuogeliai pakilo nuo AHA pirma savaite, bet dabar lyg normaliai, tik demeles isryskejo..gal cia pablogejimas pries pagerejima  g.gif  g.gif

jeigu po aha nenaudojot jokios apsaugos tai pati sau prisidaret bedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 05 15, 10:43)
jeigu po aha nenaudojot jokios apsaugos tai pati sau prisidaret bedu ax.gif

Zinoma, kad naudojau.
Pernai dar kai nesidomejau rugstimis, vasara darydavausi rugstinius valymus ir kasdien apsaugos nenaudojau (kosmetologe neperspejo, kad kasdien reikia)..Ir veidas buvo skaistus, be pudros galejau vaiksciot..O dabar.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 05 15, 10:46)
Zinoma, kad naudojau.
Pernai dar kai nesidomejau rugstimis, vasara darydavausi rugstinius valymus ir kasdien apsaugos nenaudojau (kosmetologe neperspejo, kad kasdien reikia)..Ir veidas buvo skaistus, be pudros galejau vaiksciot..O dabar.. g.gif

tada pablogejimas prieš pagerejimą smile.gif, nes veido oda išsibalino o demes dar ne po kurio laiko susiligins 4u.gif
apsauga švieži? nes cheminiai filtrai gan kaprizingi
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 05 15, 10:51)
tada pablogejimas prieš pagerejimą smile.gif, nes veido oda išsibalino o demes dar ne po kurio laiko susiligins 4u.gif
apsauga švieži? nes cheminiai filtrai gan kaprizingi

Apsauga pirksiu nauja, dabar paieskose 4u.gif
Atsakyti
Julkanos, issiduok ka dabar is rugsciu naudoji ? bigsmile.gif

As vis ta pati:diena PC 2 bha%, vakarais aha 12% / retinolis neutrogenos.
Atsakyti