Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(LoveIt @ 2013 03 25, 23:20)
Ar gali buti kad del rugstiniu kremu naudojimo randai po spuogeliu nenyksta? Anksciau kokia savaite patepdavau ta randeli benzoil peroksido priemone ir isnykdavo, o dbr kai naudojo rugstinius kremus kazko nenyksta randelis nors ir tepu BP doh.gif ir net nesvieseja doh.gif kazin kame cia reikalas?

Žaizdelių, randelių negalima tepti rūgštimi - ilgiau gis. Šviesina dėmeles, kai jau spuogas, žaizdelė sugijusi.
Atsakyti
mamytes, biski ne i tema apud rugstis bet vistiek susije, gal kuri naudoja priemone nuo pigmentiniu demiu?gal patarsit kokia efektyvia?
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2013 03 31, 19:51)
mamytes, biski ne i tema apud rugstis bet vistiek susije, gal kuri naudoja priemone nuo pigmentiniu demiu?gal patarsit kokia efektyvia?

yra atskira tema
Atsakyti
Man dabar jau nebeaišku ar galima vasarą rūgštis naudoti g.gif Vakar pas kosmetologę dariausi rūgštinį valymą, užklausiau dėl vasaros, tai sako galima ir vasarą.
Dabar naudoju BHA kokį mėnesiuką (skaičiau, kad jos su saule nelabai pykstasi). Nusipirkau ir AHA 5%..norisi tas dėmeles pašviesinti nuo spuogelių atsiradusias. Bet vasarą mėgstu pasideginti..nesislepiu nuo saulės. Tai gal geriau atidėti tas rūgštis rudeniui g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 04 23, 09:33)
Man dabar jau nebeaišku ar galima vasarą rūgštis naudoti  g.gif Vakar pas kosmetologę dariausi rūgštinį valymą, užklausiau dėl vasaros, tai sako galima ir vasarą.
Dabar naudoju BHA kokį mėnesiuką (skaičiau, kad jos su saule nelabai pykstasi). Nusipirkau ir AHA 5%..norisi tas dėmeles pašviesinti nuo spuogelių atsiradusias. Bet vasarą mėgstu pasideginti..nesislepiu nuo saulės. Tai gal geriau atidėti tas rūgštis rudeniui  g.gif

Galima tik butinai po rugstines proceduros reikia naudoti apsauginius kremukus su SPF filtrais,ir po rugstiniu proceduru pora dienu vengti tiesiogines saulutes,kad nesusidarytu pigmentines demes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzilija @ 2013 04 23, 11:25)
Galima tik butinai po rugstines proceduros reikia naudoti apsauginius kremukus su SPF filtrais,ir po rugstiniu proceduru pora dienu vengti tiesiogines saulutes,kad nesusidarytu pigmentines demes. smile.gif

noriu patikslint (taip sakant iš skaudžios patirties biggrin.gif ) jei prasidejot su rugštim tai be apsaugos (geriausia nuo spf30 ir aukščiau) net šiukšliu neišmest bet kokiu oru 4u.gif
Atsakyti
Taip taip po rugsciu buna paplonejus oda, tai isejus i saule be geros spf apsaugos gali atsirast pigmentiniu demiu...
Atsakyti
Kaip pasikeičia jūsų odos priežiūra vasarą? Ar ir toliau naudojat rūgštis? Nemažinat? Ar tiesiog papildomai didelį SPF ir tiek?
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 04 23, 14:18)
noriu patikslint (taip sakant iš skaudžios patirties biggrin.gif ) jei prasidejot su rugštim tai be apsaugos (geriausia nuo spf30 ir aukščiau) net šiukšliu neišmest bet kokiu oru 4u.gif

Kokia ta patirtis?
Man taip pat, nepasirupinus rimta apsauga nuo saules uzpraita vasara atsirado pigmentiniu demeliu, tokiu kaip strazdanos doh.gif Bet kaip jos atsirado, taip tos pacios rugstys ziema man jas vel isviesino smile.gif
Papildyta:
QUOTE(body @ 2013 04 26, 10:14)
Kaip pasikeičia jūsų odos priežiūra vasarą? Ar ir toliau naudojat rūgštis? Nemažinat? Ar tiesiog papildomai didelį SPF ir tiek?

Be rugsciu negaleciau gyventi, vasara ypac, kai oda pariebeja, atsiranda daugiau spuogelius, vasara naudoju krema su SPF ir pudra su kokiu 15 SPF.
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuriai nors teko naudoti Alpha-H Liquid Gold seruma?
Prisiskaiciau visur geru atsiliepimu ir nusipirkau siandien, idomu, ar nepaskubejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2013 04 26, 11:47)
Kokia ta patirtis?
Man taip pat, nepasirupinus rimta apsauga nuo saules  uzpraita vasara atsirado pigmentiniu demeliu, tokiu kaip strazdanos  doh.gif  Bet kaip jos atsirado, taip tos pacios rugstys ziema man jas vel isviesino  smile.gif
Papildyta:
Be rugsciu negaleciau gyventi, vasara ypac, kai oda pariebeja, atsiranda daugiau spuogelius, vasara naudoju krema su SPF ir pudra su kokiu 15 SPF.

Koki krema su spf naudojate? Ir kuo patinka?
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 04 27, 15:45)
Koki krema su spf naudojate? Ir kuo patinka?

Nuo praeitu metu likusi Lavera vaikiška kuno krema naudoju, patinka tuo, kad jis ne tik naturalus, bet naudojant jy ne taip gtreitai islenda blizgesys veido.
Atsakyti