Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Stichija @ 2013 03 19, 11:18)
ten tik vitaminas A, bet jis labai toksiskas  verysad.gif , kai jo per daug organizme, tai ir plaukai nuslenka , ir nagai nuluzineja, uztat dermatologai ir visus tepaliukus retinoidinius ( vit A ) rekomenduoja teptis, kol nesilauki  4u.gif

o kaip su AHA, BHA, hidrochinonu, kiek laiko pries planavima reiktu nutraukti? ax.gif
Atsakyti
Stichija, o kaip dėl retinolio naudojimo vasarą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 03 20, 12:21)
Stichija, o kaip dėl retinolio naudojimo vasarą?  ax.gif

Mane irgi domina reakcija retinolio su soliariumu pvz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 03 23, 14:20)
Mane irgi domina reakcija retinolio su soliariumu pvz  4u.gif

Kadangi retinoidai, kaip ir rugstys paplonina oda, tai nerekomenduojama neio soliariumai, nei saule verysad.gif Na savo klientems as patariu ranksluosti soliariume ant galvos uzsideti blush2.gif , ta prasme veido jokiu budu nedeginti, nes gali pigmentines demes atsirasti, aisku gali ir ne, o gali tik po 10 metu, cia labai slidu...
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2013 03 23, 19:56)
Kadangi retinoidai, kaip ir rugstys paplonina oda, tai nerekomenduojama neio soliariumai, nei saule  verysad.gif  Na savo klientems as patariu ranksluosti soliariume ant galvos uzsideti  blush2.gif , ta prasme veido jokiu budu nedeginti, nes gali pigmentines demes atsirasti, aisku gali ir ne, o gali tik po 10 metu, cia labai slidu...

Zodziu, atidesiu visas rugstines priemones iki rudens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 03 24, 14:53)
Zodziu, atidesiu visas rugstines priemones iki rudens  smile.gif

Siaip vasara tik migdolu rugstis leidziama, ji su saule draugauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2013 03 24, 20:22)
Siaip vasara tik migdolu rugstis leidziama, ji su saule draugauja  4u.gif

Va tik BHA kunui negalesiu atsisakyt, nes super padeda po depiliacijos nuo plaukeliu iauginejimo, na bet gal nuo 1 k sav nieko nenutiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2013 03 24, 22:22)
Siaip vasara tik migdolu rugstis leidziama, ji su saule draugauja  4u.gif

Net ir retinolis nakčiai, kai dienom nesidegini ir saugaisi nuo saulės?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 03 25, 13:40)
Net ir retinolis nakčiai, kai dienom nesidegini ir saugaisi nuo saulės?

Tadu galima, bet tikrai reikia saugotis saules, apsauginiai kremai, skrybelaite ir siaip vaiskcioti tik pavesiais smile.gif
Atsakyti
Prasau patarimo, koki krema pasiulytume su rugstim?
Esu naudojus krema tik su 2proc, bet noretusi jau kokio rimtesnio biggrin.gif
Mano oda sausoka, kemsasi poros, ir noreciau truputi pabalinti strazdaneles. Dekui uz ats.
Atsakyti
Ar gali buti kad del rugstiniu kremu naudojimo randai po spuogeliu nenyksta? Anksciau kokia savaite patepdavau ta randeli benzoil peroksido priemone ir isnykdavo, o dbr kai naudojo rugstinius kremus kazko nenyksta randelis nors ir tepu BP doh.gif ir net nesvieseja doh.gif kazin kame cia reikalas?
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2013 03 23, 19:56)
Kadangi retinoidai, kaip ir rugstys paplonina oda, tai nerekomenduojama neio soliariumai, nei saule  verysad.gif  Na savo klientems as patariu ranksluosti soliariume ant galvos uzsideti  blush2.gif , ta prasme veido jokiu budu nedeginti, nes gali pigmentines demes atsirasti, aisku gali ir ne, o gali tik po 10 metu, cia labai slidu...

Stichija Jus rasot,kad retinoidai paplonina oda, o va as skaiciau,kad efektas atvirkstinis, man aktualu nes nusipirkau kaip tik,kad padetu atsikratyti pigmentiniu demiu, bet mano oda plona ir kai kur kapiliarai matosi, dabar net pasimaciau ka daryt g.gif

cia idedu nuorodas:

http://www.realself....od-vessels-skin

http://www.realself....tin-a-thin-skin
Atsakyti