Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Mitsouko @ 2013 03 16, 19:27)
O jis kaip kremas ar gelis?ar losjonas?
ir ar išsausino ar tiesiog nepakankamai drėkino?
ir kokia jūsų oda,kad išsausino?
mano mišri, geriausiai jaučiuosi, kai gelius ir serumus naudoju, o ne kremus...

Kremas. Mano oda mišri, bet linkusi sausėti. Retinolis sausina. Būtinai tiek šį, tiek intensyvųjį tepu su drėkikliu - ir rezultatas kitoks. 4u.gif
Atsakyti
As kai pirkau retinoli, kazkaip galvojau kad jo poveikis tas, jog jis drekina pamaitina oda, bet pasirodo sausina, tai realiai kokia nauda tada duoda retinolis? g.gif

As turiu Neutrogenos su BHA, sausina tikrai, bet dedu riebu pliusa uz tai kad pasviesina demeles likusias is po spuogo, nors dar tik kelis vakarus tepiau, na ziuresim kas darysis toliau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2013 03 18, 12:17)
Kremas. Mano oda mišri, bet linkusi sausėti. Retinolis sausina. Būtinai tiek šį, tiek intensyvųjį tepu su drėkikliu - ir rezultatas kitoks. 4u.gif

Koki drekikli naudojate?
As siandien uzsisakiau Hyaluron Acid gryna seruma, tikiuosi padrekins mano vargse rugsciu issausinta oda..
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 03 18, 16:41)
As kai pirkau retinoli, kazkaip galvojau kad jo poveikis tas, jog jis drekina pamaitina oda, bet pasirodo sausina, tai realiai kokia nauda tada duoda retinolis? g.gif

Koki drekikli naudojate?
As siandien uzsisakiau Hyaluron Acid gryna seruma, tikiuosi padrekins mano vargse rugsciu issausinta oda..

Atnaujina, lygina, skaistina odą retinolis. Šviesina dėmeles, valo odą ir t.t.
Aš negarantuoju - nebūtinai visoms turi sausinti. Dalinuosi savo patirtimi. 4u.gif

Dr. Hauschka drėk. kremą ir kaukę.

Koks serumas? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 kovo 2013 - 16:39
QUOTE(Mintee @ 2013 03 05, 17:45)
Krc, katik gavau ana naktini Neutrogenos Retinoli, nu tai kaip jaustis  biggrin.gif Dabar sito noriu  biggrin.gif Jau nekalbant, kad AH likuti reikia pabaigt  doh.gif

Nors as po AH irgi nieko netepu, nesausina man odos. Gal, nes ne kasdien naudoju  g.gif

man ah retinolis nesausina, bet noriu greičiau dabaigti turimą ir pirkti neutrogenos ką nors, dar turiu vieną ah atsargai užsipirkusi, manau, kad pardavinėsiu ir imsiu neutrogenos kąnors. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 03 18, 16:37)
Aš negarantuoju - nebūtinai visoms turi sausinti. Dalinuosi savo patirtimi. 4u.gif

Retinolis, kol pradeda veikti, pradzioje sausina, gydymas juo turi trukti min 6 men, o sausumo pojutis aplamai gali tik po 2-3 men praeiti, kol pradeda normalizuoti riebaliniu liauku veikla, na bet toks jau jo poveikis. Tik panos, nepamirskit, kad jis teratogeninis, t.y. pries vartojant ji, turit but garantuotos, kad nesilaukiat, laukiantis jo jokiu budu nesitepti, o po tepimosi min 3 men nepastoti, kitaip vaikiukas gali but nesveikas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2013 03 18, 20:00)
Retinolis, kol pradeda veikti, pradzioje sausina, gydymas juo turi trukti min 6 men, o sausumo pojutis aplamai gali tik po 2-3 men praeiti, kol pradeda normalizuoti riebaliniu liauku veikla, na bet toks jau jo poveikis. Tik panos, nepamirskit, kad jis teratogeninis, t.y. pries vartojant ji, turit but garantuotos, kad nesilaukiat, laukiantis jo jokiu budu nesitepti, o po tepimosi min 3 men nepastoti, kitaip vaikiukas gali but nesveikas  verysad.gif

na taip, atrodo grėsmingai, bet juk kiekvieną mėn. nesidarysi NT, juk visko būna ir naudojant KT, saugantis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2013 03 18, 20:00)
Retinolis, kol pradeda veikti, pradzioje sausina, gydymas juo turi trukti min 6 men, o sausumo pojutis aplamai gali tik po 2-3 men praeiti, kol pradeda normalizuoti riebaliniu liauku veikla, na bet toks jau jo poveikis. Tik panos, nepamirskit, kad jis teratogeninis, t.y. pries vartojant ji, turit but garantuotos, kad nesilaukiat, laukiantis jo jokiu budu nesitepti, o po tepimosi min 3 men nepastoti, kitaip vaikiukas gali but nesveikas  verysad.gif

kiek kartu per savaite ji reikia tepti, kad butu efektyvus poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 03 18, 16:37)

Dr. Hauschka drėk. kremą ir kaukę.

Koks serumas? 4u.gif

Hialuronas:
http://www.amazon.co...=A3KDNQNV5EAPCG
Uzisakiau is karto 60ml nes daug geru atsiliepimu smile.gif

Kadangi mano Retinolis dar ir su BHA tai tempia oda visa diena net ir su pudra bunant (Bourjois HM), man ji visad nuplaukdavo, o dabar tik vos blizgesiukas islenda biggrin.gif
Tepu vakarais labai plonu sluoksniu, na tikiuosi oda pripras, tik del to nestumo kazkaip isgasdino, nors dar neplanuoju bet visko buna, o ir siaip kas ten per chemija tada kad taip kenkia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 03 18, 21:46)
kiek kartu per savaite ji reikia tepti, kad butu efektyvus poveikis?

Siaip reikia teptis kiekviena diena, geriausiai vakarais, ( sunkiom aknes formom arba labai senai rauksletai , demetai odai 2 k dienoj ) tik po jo, po kokiu 10-15 min rekomenduojama dar ka nors drekinancio lengvo, nes kitaip nuserpetosit labai, dienai nereikti, nes jis gali sukelti fotosensibilizacija, tsakant su saule gali sureaguoti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2013 03 19, 09:40)
o ir siaip kas ten per chemija tada kad taip kenkia unsure.gif

ten tik vitaminas A, bet jis labai toksiskas verysad.gif , kai jo per daug organizme, tai ir plaukai nuslenka , ir nagai nuluzineja, uztat dermatologai ir visus tepaliukus retinoidinius ( vit A ) rekomenduoja teptis, kol nesilauki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2013 03 19, 10:18)
Siaip reikia teptis kiekviena diena, geriausiai vakarais, ( sunkiom aknes formom arba labai senai rauksletai , demetai odai  2 k dienoj ) tik po jo, po kokiu 10-15 min rekomenduojama dar ka nors drekinancio lengvo, nes kitaip nuserpetosit labai, dienai nereikti, nes jis gali sukelti fotosensibilizacija, tsakant su saule gali sureaguoti  4u.gif

O pasitepus retinoliu po 15min galima tepti hialurona? ar tada hialurona geriau ryte? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 19 kovo 2013 - 10:51
QUOTE(FoxLady @ 2013 03 19, 10:51)
O pasitepus retinoliu po 15min galima tepti hialurona? ar tada hialurona geriau ryte? smile.gif

jei po retinoidu jauciat, kad oda tempia, drasiai galima HA , HA galima ir ryte ir vakare ir nakti ir diena 4u.gif , kai tik odai poreikis yra, HA drekina, stangrina, skatina kolageno ir elastano sinteze, neleidzia odai suvysti ir suglebti ir neturi visiskai jokios reakcijos su niekuom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2013 03 18, 21:00)

Pastoti neplanuoju. Ačiū už info. 4u.gif

QUOTE(FoxLady @ 2013 03 19, 11:40)
Hialuronas:
http://www.amazon.co...=A3KDNQNV5EAPCG
Uzisakiau is karto 60ml nes daug geru atsiliepimu smile.gif

Dairiausi į šį, bet suabejojau dėl sudėties.. Parašyk, ar patiks. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 19 kovo 2013 - 12:04