Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Mintee @ 2013 03 05, 18:45)
Krc, katik gavau ana naktini Neutrogenos Retinoli, nu tai kaip jaustis  biggrin.gif Dabar sito noriu  biggrin.gif Jau nekalbant, kad AH likuti reikia pabaigt  doh.gif

Nors as po AH irgi nieko netepu, nesausina man odos. Gal, nes ne kasdien naudoju  g.gif

Tai aš irgi dar vieną naktinį į atsargą užsisakiau biggrin.gif. Geras jis didis.gif
Tas vadinamas intensyvusis vos ne dvigubai brangesnis unsure.gif. Manau, naudosiu pakaitomis ir gal ne visam veidui. Jauna esu. hihihi.gif

Mano mišri oda ir tokiu metų laiku linkusi sausėti, todėl drėkinu drėkinu. Jeigu nėra bėdos dėl odos sausumo, tai naudokit, kaip jums patogiau. Aišku, nepersistenkit, nes AHA, retinolis ilgainiui sausina. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 kovo 2013 - 17:02
QUOTE(Victorious @ 2013 03 05, 17:34)
Dar anksti išsamius komentarus rašyti, bet pabudau lygesne, skaistesne oda 4u.gif. Nesausino.
(Beje, gal reiktų temos apie priemones su retinoliu - tai ne rūgštis. biggrin.gif).

Dekui, lauksim komentaru daugiau laiko panaudojus. Tiesa kur Jus pirkote si krema?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 03 05, 17:34)

(Beje, gal reiktų temos apie priemones su retinoliu - tai ne rūgštis. biggrin.gif).

kiek žinau visi retinoidai tai rugštis ir gan stiprios 4u.gif
tai kad viskas į temą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 03 05, 16:11)
Man visgi truputėlį sausina šitas retinolis, tai paskaičiusi atsiliepimų, nusprendžiau išbandyti kitą priemonę su retinoliu ir hialuronu. Tepiau tik kartą, bet poveikis iškart yra ax.gif

user posted image

Gal galima nuorodele ? Drugstore kazkaip nerandu jo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 03 05, 21:28)
kiek žinau visi retinoidai tai rugštis ir gan stiprios 4u.gif
tai kad viskas į temą biggrin.gif

Aa tikrai - retino rūgštis 4u.gif. Gal su kuo kitu supainiojau. blush2.gif
QUOTE(lauryna @ 2013 03 06, 11:04)
Gal galima nuorodele ? Drugstore kazkaip nerandu jo. ax.gif

http://www.drugstore...70?catid=182947
Buvau senoj pakuotėj įmetusi skubėdama ax.gif
Drugstore.com ir pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 03 06, 10:20)
Aa tikrai - retino rūgštis 4u.gif. Gal su kuo kitu supainiojau. blush2.gif

http://www.drugstore...70?catid=182947
Buvau senoj pakuotėj įmetusi skubėdama ax.gif
Drugstore.com ir pirkau.

Brangesnis , tikriausiai del hialurono rugsties. Reiks ir man uzsisakyti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 03 06, 12:38)
Brangesnis , tikriausiai del hialurono rugsties. Reiks ir man uzsisakyti. biggrin.gif

Įdomūs atsiliepimai 4u.gif. Dar laukiu šitos linijos paakių kremo.
Atsakyti
Mintee, kuo netiko naktinis retinolis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 03 05, 16:11)
Man visgi truputėlį sausina šitas retinolis, tai paskaičiusi atsiliepimų, nusprendžiau išbandyti kitą priemonę su retinoliu ir hialuronu. Tepiau tik kartą, bet poveikis iškart yra ax.gif

O jis kaip kremas ar gelis?ar losjonas?
ir ar išsausino ar tiesiog nepakankamai drėkino?
ir kokia jūsų oda,kad išsausino?
mano mišri, geriausiai jaučiuosi, kai gelius ir serumus naudoju, o ne kremus...
Atsakyti
Naudoju Neutrogenos naktinį retinolį dvi savaites. Pirmą savaitę džiaugiausi švytinčia oda, truputį pasilupo nosis, o dabar... maža to kad atsirado giluminių spuogų, kuriuos net skauda, ko seniai seniai nesu turėjusi, bet dar jaučiu kad oda gerokai išsausėjo.
Greičiausiai grįšiu prie AH retinolio, su juo jokių nemalonių netikėtumų nebuvo. Aišku, gal dar turėjo įtakos kad pradėjau gerti nakvišų aliejaus kapsules, skačiau kad nuo jų irgi gali paberti. Gal dar šokolado perteklius, gal viskas kartu...
Atsakyti
Gal kas naudojo šį retinolį?
http://www.kosmedija...tive_cream.html

Kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2013 03 17, 12:44)
Gal kas naudojo šį retinolį?
http://www.kosmedija...tive_cream.html

Kokie būtų atsiliepimai?

ant dežutes užrašyta akiu kremas, aprašymas veido kremas g.gif
pagooglinau yra toks pat veidui , bet jau kaina blink.gif ebay už 130-140lt su siuntimu kaip ir akiu kaip ir veido doh.gif
Atsakyti