Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(julkanos @ 2013 03 04, 07:54)
Translucent Medium 7071
manau puikiai tiks naudojančioms pudras dior, chanel  20 net labiau 30numerius

o Jus koki atspalvi turite?Idomu,kokie yra ir natural beige ,creamy beige?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 03 04, 12:40)
o Jus koki atspalvi turite?Idomu,kokie yra ir natural beige ,creamy beige?

butent medium ir turejau, del to ir parašiau, kitu atspalviu realiai nemačiau tik interneto foto
Atsakyti
Išliaupsinsiu dabar šitą kaukę:

user posted image

Sudėtis: Sea Mud (mineral) (bulking agent), Sorbitol (skin conditioning agent)*, Natural glycerin (skin conditioning agent)**, Deionized Water, Glycolic Acid 70% (exfoliant)*, Bentonite (emulsion stabilizer)*, Ascorbic Acid (Vit. C) (skin conditioning agent), Natural Fragrance**, Caprylyl Glycol and Ethylhexylglycerin and Hexylene Glycol (Botanistat PF-64) (paraben free preservative), Methylisothiazolinone (paraben free preservative)*.

Gavau ją UK dovanų lapkritį, dabar subaigiau. Pas mus niekur tokios nemačiau, internete kainos nemažos (29.99$) sad.gif Bet kokia gera buvo - veidas po jos lygus, gaivus, švarus, bet ne sausas, visi nešvarumai iš porų išsispausdavo labai lengvai. Jeigu kada pasitaikys proga ją nupirkti - būtinai pasinaudosiu.

Ir pribaigiau O.D.A. detergentą su pieno rūgštim, pirmą mano bandytą rūgštinę priemonę. Vis gi veidui man ji netiko - gal būtent dėl pieno rūgšties, nes glikolio toleruoju gerai. Naudojau kūnui, maišydavau su dušo žele - gerai drėkino odą, nereikėjo net kūno losjono.

Pagaliau gavau ir pradėjau naudoti Neutrogenos retinolį, nustebino kad po poros pasitepimų pradėjau luptis - to dar nebuvo nei po vienos ruštinės priemonės, tikiuosi nusilups tik tai, kas nereikalinga biggrin.gif

Merginos, o jūs Neutrogenos retinolį (be BHA) tepat po akimis? Nesausina?
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2013 03 04, 22:40)

Merginos, o jūs Neutrogenos retinolį (be BHA) tepat po akimis? Nesausina?

Tepu metai laiko plonu sluoksniu, ant virsaus tepu paakiu krema.
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2013 03 04, 23:40)
Išliaupsinsiu dabar šitą kaukę:
user posted image
Sudėtis: Sea Mud (mineral)  (bulking agent), Sorbitol (skin conditioning agent)*, Natural glycerin (skin conditioning agent)**, Deionized Water, Glycolic Acid 70% (exfoliant)*, Bentonite (emulsion stabilizer)*, Ascorbic Acid (Vit. C)  (skin conditioning agent), Natural Fragrance**, Caprylyl Glycol and Ethylhexylglycerin and Hexylene Glycol (Botanistat PF-64) (paraben free preservative), Methylisothiazolinone (paraben free preservative)*.

kaukė sudomino, sudėtyje 70 proc. glikolio. bet brangi:(
aš naudoju AH retinolį, jaučiu poveikį, odą pamažu gražėja, bet labai noriu išbandyti Neutrogenos retinolį, gal ir man nusiluptų sluoksnis koks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 03 05, 09:44)
kaukė sudomino, sudėtyje 70 proc. glikolio. bet brangi:(
aš naudoju AH retinolį, jaučiu poveikį, odą pamažu gražėja, bet labai noriu išbandyti Neutrogenos retinolį, gal ir man nusiluptų sluoksnis koks lotuliukas.gif

Kaip aš suprantu, ten ne 70% glikolio, čia būtų gerokai per stipru, tuo labiau jis eina tik penktoje vietoje. Kaip bebūtų, kaukė puiki. Aišku, čia mano prietarai - 30$ kaukei atrodo daugoka, o tokia pat kaina už kremą ar serumą - normalu)
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 02 19, 15:53)
Apie sita Neutrogena naktini retinoli eina kalba?
http://www.neutrogen...sortby=ourPicks
Perkate butent is sio psl?

Man visgi truputėlį sausina šitas retinolis, tai paskaičiusi atsiliepimų, nusprendžiau išbandyti kitą priemonę su retinoliu ir hialuronu. Tepiau tik kartą, bet poveikis iškart yra ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 kovo 2013 - 16:13
QUOTE(Victorious @ 2013 03 05, 17:11)
Man visgi truputėlį sausina šitas retinolis, tai paskaičiusi atsiliepimų, nusprendžiau išbandyti kitą priemonę su retinoliu ir hialuronu. Tepiau tik kartą, bet poveikis iškart yra ax.gif

user posted image

Gal galima placiau apie poveiki? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2013 03 05, 18:27)
Gal galima placiau apie poveiki?  4u.gif

Dar anksti išsamius komentarus rašyti, bet pabudau lygesne, skaistesne oda 4u.gif. Nesausino.
(Beje, gal reiktų temos apie priemones su retinoliu - tai ne rūgštis. biggrin.gif).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 kovo 2013 - 16:34
QUOTE(Victorious @ 2013 03 05, 16:34)
Dar anksti išsamius komentarus rašyti, bet pabudau lygesne, skaistesne oda 4u.gif. Nesausino.
(Beje, gal reiktų temos apie priemones su retinoliu - tai ne rūgštis. biggrin.gif).

Parasykit, prasau, atsiliepimu ir kai daugiau panaudosit 4u.gif Pagal ideja, sitas turetu dar labiau sausint, ne? Kiek paskubomis paguglinau, sitas tikrai intensyvesnis g.gif

Na, kremas kaip ir su hialurono rugstim, tai i tema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 03 05, 18:36)
Parasykit, prasau, atsiliepimu ir kai daugiau panaudosit  4u.gif Pagal ideja, sitas turetu dar labiau sausint, ne? Kiek paskubomis paguglinau, sitas tikrai intensyvesnis  g.gif

Na, kremas kaip ir su hialurono rugstim, tai i tema  biggrin.gif

Ne, rašo, kad šitas nesausina. Intensyvus drėkiklis. Jokio kremo netepiau papildomai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 kovo 2013 - 16:43
QUOTE(Victorious @ 2013 03 05, 16:42)
Ne, rašo, kad šitas nesausina. Jokio kremo netepiau papildomai.

Krc, katik gavau ana naktini Neutrogenos Retinoli, nu tai kaip jaustis biggrin.gif Dabar sito noriu biggrin.gif Jau nekalbant, kad AH likuti reikia pabaigt doh.gif

Nors as po AH irgi nieko netepu, nesausina man odos. Gal, nes ne kasdien naudoju g.gif
Atsakyti