Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(julkanos @ 2013 03 01, 13:54)
dekit į išparduotuvę eucerin smile.gif

Kunui tepu, odai per ziema labai issausejo unsure.gif Sumaisiau su Eucerino kuno losjonu, kad "sunkesnis" butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 03 01, 13:44)
O jis nekemsa? Pries menesi nusipirkau Eucerino su slapalu krema, melynu dangteliu, daug kas maciau gyre, kad ziemai arba kai oda issausejus. Tai po vieno panaudojimo atsikeliau ryte su uzkimsta oda  blink.gif

Nes tada ratas gausis - isgydai issausejima- oda uzsikemsa, keliasi spuogai - gydai BP ir rugstimis - oda sudirgsta ir issauseja  doh.gif Bet tai cia niekad nezinosi, vieniems kemsa, kitiems ne, tik bandymu kelias lieka  unsure.gif

l kaip jus suprantat kad per nakti oda uzsikimso? man pvz buna uztepu kokia priemone ir jauciu kad veidas apsunkes toks, tai cia reiskias kemsas?
man taip buvo nuo PC 2 % bha lotion. taip pat nelabai matau Alpha hydrox AHA poveikio unsure.gif taip tikejaus kad.man pades atsikratyt inkstyru bet nea, jokio poveikio.atrodo kad dar ju daugiau prisiveise. jau tirk vilciu dejau i tas rugstines priemones.brt matyt ar netiko jos man sr netinkamas parinkau unsure.gif
gal kas galite nupilti pabandymui PC Bha liquido ar gelio ne uz aciu zinoma blush2.gif sorry uz off topic
Papildyta:
O jis nekemsa? Pries menesi nusipirkau Eucerino su slapalu krema, melynu dangteliu, daug kas maciau gyre, kad ziemai arba kai oda issausejus. Tai po vieno panaudojimo atsikeliau ryte su uzkimsta oda  blink.gif

Nes tada ratas gausis - isgydai issausejima- oda uzsikemsa, keliasi spuogai - gydai BP ir rugstimis - oda sudirgsta ir issauseja  doh.gif Bet tai cia niekad nezinosi, vieniems kemsa, kitiems ne, tik bandymu kelias lieka  unsure.gif

l kaip jus suprantat kad per nakti oda uzsikimso? man pvz buna uztepu kokia priemone ir jauciu kad veidas apsunkes toks, tai cia reiskias kemsas?
man taip buvo nuo PC 2 % bha lotion. taip pat nelabai matau Alpha hydrox AHA poveikio unsure.gif taip tikejaus kad.man pades atsikratyt inkstyru bet nea, jokio poveikio.atrodo kad dar ju daugiau prisiveise. jau tirk vilciu dejau i tas rugstines priemones.brt matyt ar netiko jos man sr netinkamas parinkau unsure.gif
gal kas galite nupilti pabandymui PC Bha liquido ar gelio ne uz aciu zinoma blush2.gif sorry uz off topic
Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2013 03 01, 15:01)
man taip buvo nuo PC 2 % bha lotion. taip pat nelabai matau Alpha hydrox AHA poveikio unsure.gif  taip tikejaus kad.man pades atsikratyt inkstyru bet nea, jokio poveikio.atrodo kad dar ju daugiau prisiveise. jau tirk vilciu dejau i tas rugstines priemones.brt matyt ar netiko jos man sr netinkamas parinkau unsure.gif 

Oi ne, uzsikimsusi oda, tai kai poros uzsikemsa, tai nera sunkumo jausmas. Paguglinau, cia ir straipsnis, ir paveiuksliukas: http://www.chrisgibs...cked-pores.html

Tai paveiksliuke dvi virsutines foto yra uzsikimse poros.

O AHA ir neturi padeti nuo inkstiru, nuo inkstiru yra BHA.
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 02 28, 16:12)
Ka darot ir kuo tepat, kai prisizaidziat su rugstim ir oda susijautrina  blush2.gif Man jau nuo drekinamo kremo griauzia oda  doh.gif

Man su kaklu taip buvo, manau prie to prisidėjo šiurkšti vilnonio palto apykaklė ir šalikas (apskritai mano kaklo oda jautresnė už veido, nežinau kaip taip gali būti, bet yra). Skaudėjo ir graužė tiesiog nuo prisilietimo vatos tamponu, nuo prausimo. Savaitę netepiau AHA ir retinolio, tik riebų maitinamąjį Ivostin, dabar jau praėjo. Dabar vynioju kaklą į šilkinį šaliką, neleidžiu trintis į šiurkščias medžiagas. Veidui ryte - AHA (Neostratos 10% losjoną), vakare AH retinolį, vieną dieną į savaitę jų netepu. TTT veidui nieko blogo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 03 01, 15:47)
Oi ne, uzsikimsusi oda, tai kai poros uzsikemsa, tai nera sunkumo jausmas. Paguglinau, cia ir straipsnis, ir paveiuksliukas: http://www.chrisgibs...cked-pores.html

Tai paveiksliuke dvi virsutines foto yra uzsikimse poros.

O AHA ir neturi padeti nuo inkstiru, nuo inkstiru yra BHA.

O sunkumo jausmas tai irgi turbut nieko gero doh.gif nes man ir yra tas jausmas kad viskas uzsikimse, lyg oda nekvepuotu unsure.gif
Bet jum taip staigiai po vienos nakities paismato kad poros uzsikimso ?
Sakykit AHA labiau nuo ko jei ne nuo inkstyru ?
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2013 03 02, 10:28)
Bet jum taip staigiai po vienos nakities paismato kad poros uzsikimso ?
Sakykit AHA labiau nuo ko jei ne nuo inkstyru ?

Na, labai priklauso nuo priemones, kai kurias savaite naudoji ir tada pamatai, kad po truputi kemsasi, nuo ano Eucerin kremo - uzteko vieno karto unsure.gif

AHA padeda odai atsinaujinti, exfoliuoja, jisai labai prifilaktikai nuo rauksliu. Plius, kadangi padeda odai atsinaujinti, tai ir nuo spuogu zmones naudoja, padeda iskelt visokius uzsispyrusius i pavirsiu. Bet AHA labiau veikia pavirsiu, o BHA skverbiasi i poras.
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 03 02, 12:44)
Na, labai priklauso nuo priemones, kai kurias savaite naudoji ir tada pamatai, kad po truputi kemsasi, nuo ano Eucerin kremo - uzteko vieno karto  unsure.gif

AHA padeda odai atsinaujinti, exfoliuoja, jisai labai prifilaktikai nuo rauksliu. Plius, kadangi padeda odai atsinaujinti, tai ir nuo spuogu zmones naudoja, padeda iskelt visokius uzsispyrusius i pavirsiu. Bet AHA labiau veikia pavirsiu, o BHA skverbiasi i poras.

supratau, dekui uz issamu atsakyma 4u.gif

Merginos, o Jus kasdien rugstis tepat ryte ir vakare ?
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2013 03 01, 15:01)
man taip buvo nuo PC 2 % bha lotion. taip pat nelabai matau Alpha hydrox AHA poveikio unsure.gif  taip tikejaus kad.man pades atsikratyt inkstyru bet nea, jokio poveikio.atrodo kad dar ju daugiau prisiveise. jau tirk vilciu dejau i tas rugstines priemones.brt matyt ar netiko jos man sr netinkamas parinkau unsure.gif 

Aplamai tik pradejus naudoti rugstines priemones, oda gali berti ir iskelti i pavirsiu dar daugiau spuogu, nes oda valosi. Man pries pradedant naudoti rugstines priemones niekad nebuvo jokiu spuogu, o kai pradejau naudoti, eme berti. Bet ta laika prakentejau ir dabar turiu dar grazesne oda negu pries viska rolleyes.gif rolleyes.gif

QUOTE(Lu Lu @ 2013 03 03, 10:09)

As naudoju tik nakciai.
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2013 03 03, 10:09)
supratau, dekui uz issamu atsakyma  4u.gif

aha tepu vakare, bha diena.

Atsakyti
As tai pastebejau, kad mano odai per daug jau buna, kai rugstis tepu kas vakara g.gif Tad dabar vos kelis kartus per savaite naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 02 09, 15:44)

kokį atspalvį patartumėte vidutinio tamsumo odai?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 03 04, 02:03)
kokį atspalvį patartumėte vidutinio tamsumo odai?

Translucent Medium 7071
manau puikiai tiks naudojančioms pudras dior, chanel 20 net labiau 30numerius
Atsakyti