QUOTE(mylimaa @ 2013 02 28, 21:13)
naudojate bepaten ar bepaten plius? reikės išbandyti

pati naudoju boroplius
paprasta bepaten , pas mane jis visems extra atvejams ir veidui ir rankom ir kojom ir vaikams ir šuniui
o vat Excipial kremas 30g
čia plačiau apie ji
man buvo prieš kokius 7-8metus nepakeičiamas kai gydžiau oda nuo spuogu pas dermotologus ir buvau beveik sudeginus viršutinį sluoksnį su BP5
kremas butent skirtas mišriai riebiai odai,(nes yra ir tepalas ir t.t) atstato odos bukle butent lipidu pagalba, tepdavau nakčiai ir tikrai paskui ne vienus metus laikydavau kaip sos priemone, kažkaip su rugštim vat pamiršau apie ji, o veltui
reikes ir man keliaut į vaistinę

, nes dabar prisimenant man jis labiau patiko negu bepaten
Excipial kremas vartojamas, kai oda mišraus tipo.
Excipial riebus kremas vartojamas, kai oda sausa.
Excipial riebus tepalas vartojamas, kai oda labai sausa ir pleiskanojanti.
Excipial tepalas su migdolų aliejumi vartojamas, kai oda sausa. Jo sudėtyje esantis cinko oksidas pasižymi antiseptiniu ir drėgmę surišančiu poveikiu.
Excipial kremas (jo pagrindas sistema aliejaus vandenyje) šiek tiek riebalina, praleidžia prakaitą ir šilumą, vėsina, gerai limpa prie drėgno paviršiaus, nuplaunamas vandeniu.
Excipial riebaus kremo (jo pagrindas sistema vanduo aliejuje) sudėtyje taip pat yra vandens, bet jis riebalina stipriau. Šis kremas sulaiko drėgmę viršutiniuose odos sluoksniuose, vandeniu nenuplaunamas.
Excipial riebus tepalas (jo pagrindas riebus) yra bevandenis, stipriai riebalina, sulaiko odoje drėgmę, nuplaunamas vandeniu. Tepalo sudėtyje nėra jokių aromatinių medžiagų.
Excipial tepalas su migdolų aliejumi (jo pagrindas riebus) stipriai riebalina, yra bevandenis, vandeniu
nenuplaunamas
Excipial kremo sudėtis:
- 100 g kremo yra 35,5 g lipidų.
- Pagalbinės medžiagos yra triklosanas, chlorheksidino dihidrochloridas, polisorbatas 20, cetostearilo alkoholis, glicerolio monostearatas 40-50, izopropilo miristatas, skystasis parafinas, išgrynintas vanduo.
Excipial riebaus kremo sudėtis:
- 100 g kremo yra 54 g lipidų.
- Pagalbinės medžiagos yra triklosanas, chlorheksidino dihidrochloridas,skystasis parafinas,, kietasis parafinas, minkštasis baltas parafinas, polisorbatas 20, glicerolio sorbitano stearatas, makrogolio trigliceridas, sorbitano lauratas, magnio sulfatas, Parfum oil Mirage 186993 Dragoco, išgrynintas vanduo.
Excipial riebaus tepalo sudėtis:
- 100 g tepalo yra 100 g lipidų. .
- Pagalbinės medžiagos yra minkštasis baltas parafinas, polisorbatas 80, makrogolio stearatas, makrogolio 40 sorbitanperoleatas.
Excipial tepalo su migdolų aliejumi sudėtis:
- 100 g tepalo yra 96 g lipidų. .
- Pagalbinės medžiagos yra migdolų aliejus, cinko oksidas, hidrintas ricinų aliejus, tokoferolis, Parfum oil B 5266/0, glicerolio mono ir dipalmitostearatas, minkštasis baltas parafinas.