Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(FoxLady @ 2013 02 21, 09:56)
As irgi uzsisakiau is durgstore, bet pirkau su BHA rolleyes.gif
Galvojau pirkti BHA atkirai is PC, bet sakau pataupysiu, gal nebus taip kad skupus du kartus moka biggrin.gif
Dabar laukiu akciju is Alpha Hydrox ax.gif

As su BHA turiu, man visai nepatiko, naudoju kunui doh.gif Na, bet mano oda jautri, Jums gal bus superinis 4u.gif

As is AH noriu seruma 14% pabandyti, irgi akciju lauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 02 21, 11:56)
As irgi uzsisakiau is durgstore, bet pirkau su BHA rolleyes.gif

Man su BHA nepatiko.
Atsakyti
Gal galėtumėte pasakyti ar naudojant BHA i soliariuma galima eiti? As turiu spuogeliu bei inkstiru ant veido todėl naudoju kosmetika su BHA ir pan, taciau mano veidas atrodo baisiai po žiemos isbales ir demetas, labai norėčiau nueiti i soliariuma igauti spalva ir sumažinti taip ryškiai matancias demeles ant veido, taciau visada visur rašo, kad naudojant BHA ir aplamai nenaudojant butina teptis apsauginiu saules kremu, tai vadinasi saules reikia vengti taip labai? Bet juk truputi idegus oda man yra žymiai gražiau i save žiūrėti, taip kad nelabai žinau ka daryti, gal patarsite? Savaiminio kremo naudoti nenoriu, bei pudru jokių taip pat nenaudoju. Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 02 21, 11:18)
As su BHA turiu, man visai nepatiko, naudoju kunui  doh.gif Na, bet mano oda jautri, Jums gal bus superinis  4u.gif

QUOTE(Victorious @ 2013 02 21, 17:14)
Man su BHA nepatiko.

Nepatiko ar kad sausino ar kad bha poveikio nebuvo? g.gif Jei tik del sausinimo tai koks labai skirtumas ar tepti retinoli + bha ir issausina, ar tik bha tepant issausina, su retinoliu sakau gal vistiek bus naudingiau odai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Grappe @ 2013 02 22, 12:21)
Gal galėtumėte pasakyti ar naudojant BHA i soliariuma galima eiti? As turiu spuogeliu bei inkstiru ant veido todėl naudoju kosmetika su BHA ir pan, taciau mano veidas atrodo baisiai po žiemos isbales ir demetas, labai norėčiau nueiti i soliariuma igauti spalva ir sumažinti taip ryškiai matancias demeles ant veido, taciau visada visur rašo, kad naudojant BHA ir aplamai nenaudojant butina teptis apsauginiu saules kremu, tai vadinasi saules reikia vengti taip labai? Bet juk truputi idegus oda man yra žymiai gražiau i save žiūrėti, taip kad nelabai žinau ka daryti, gal patarsite? Savaiminio kremo naudoti nenoriu, bei pudru jokių taip pat nenaudoju. Dekui  smile.gif

Man kosmetologe grieztai uzdraude soliariuma Jei labai norisi pasirudinti tai veido lempas reiketu isjungti
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 02 22, 13:49)
Nepatiko ar kad sausino ar kad bha poveikio nebuvo? g.gif Jei tik del sausinimo tai koks labai skirtumas ar tepti retinoli + bha

Man atskirai naudojant problemu nebuvo.

O sitas, Neutrogenos retinolis + BHA, tai, panaudojau veidui gal tris kartus- pasidare oda siurksti, vietomis paraudo smarkiai, isjautrejo. Nei nuo BHA, nei nuo AH retinolio nieko tokio nebudavo.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 02 22, 15:49)
Nepatiko ar kad sausino ar kad bha poveikio nebuvo? g.gif Jei tik del sausinimo tai koks labai skirtumas ar tepti retinoli + bha ir issausina, ar tik bha tepant issausina, su retinoliu sakau gal vistiek bus naudingiau odai blush2.gif

Ir sausino, ir šiaip gero poveikio nelabai mačiau.
Atsakyti
man kosmetologe sake, kad jei jau naudoji su rugstimis kosmetika tai nesidegini..
Atsakyti
QUOTE(Grappe @ 2013 02 22, 12:21)
Gal galėtumėte pasakyti ar naudojant BHA i soliariuma galima eiti?

ne, rūgštis išplonina odą, todėl galite stipriai nudegt. Bet aš esu deginus, po keletą minučių, paskui uždengiu skara
Atsakyti
Ar galima naudoti kosmetiką su rūgštimis, jei turi ploną, kapiliarinę odą? Jeigu ne, kaip tada šalinti inkštirus ir spuogelius?
Atsakyti
Ka darot ir kuo tepat, kai prisizaidziat su rugstim ir oda susijautrina blush2.gif Man jau nuo drekinamo kremo griauzia oda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 02 28, 15:12)
Ka darot ir kuo tepat, kai prisizaidziat su rugstim ir oda susijautrina  blush2.gif Man jau nuo drekinamo kremo griauzia oda  doh.gif

o graiuzia tepant ant priemones su rūgštim viršaus ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 02 28, 18:56)
o graiuzia tepant ant priemones su rūgštim viršaus ar kaip? blush2.gif

Apskritai griauzia doh.gif Per daznai naudojau, paskutiniu metu tepiau kasdien. Dabar pora dienu rugsciu nenaudoju, tai jauciasi ant skruostu lengvas perstejimas, kai nusiprausi tepu drekinama krema. Zinau, kad greitai praeis, bet taip norisi kokiu spec raminanciu tepalu riebiai uztept biggrin.gif
Atsakyti