Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(evelinki @ 2013 02 12, 05:09)
kokias drekinancias kaukes naudojat? Ir domins atsiliepimas apie Beoti, bei kur perkat? Cia tik Eu turbut parduodama ji?

Dabar naudoju "Dr. Hauschkos" drėkinančią kaukę. Taip pat kartais vienkartines "Geomar" ir "Biocel". "Beoti" serumas turbūt tik EU parduodamas. Na, padrėkina, bet nėra stebuklingas. Manau, galima rasti ir kitų gerų hialurono serumų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 02 14, 18:08)
Dabar naudoju "Dr. Hauschkos" drėkinančią kaukę. Taip pat  kartais vienkartines "Geomar" ir "Biocel". "Beoti" serumas turbūt tik EU parduodamas. Na, padrėkina, bet nėra stebuklingas. Manau, galima rasti ir kitų gerų hialurono serumų. 4u.gif

noreciau ir as Biocel isbandyti, bet reiktu siustis is LT. O jei rasit gera hialurono seruma, butinai rekomenduokit smile.gif

as si dabar naudoju nakciai, bet jau baiginejasi, tai noreciau pakeisti hialuronu.
user posted image
Atsakyti
Gal kas parduodate PC BHA 2% geli, likvida ar losjona, laabai reiketu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 01 18, 17:57)
Naktinis -tai geris man asmeniskai. wub.gif

Apie sita Neutrogena naktini retinoli eina kalba?
http://www.neutrogen...sortby=ourPicks
Perkate butent is sio psl?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 02 19, 13:53)

Ir as sita uzsisakiau, laukiu parvykstant ax.gif Bent jau as tai is drugstore.com pirkau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 02 19, 15:15)
Ir as sita uzsisakiau, laukiu parvykstant  ax.gif Bent jau as tai is drugstore.com pirkau  4u.gif

Aš irgi laukiu jo parkeliaujant smile.gif

Kol kas tepuosi Alpha Hydrox naktiniu kremu su retinoliu. Na ką galiu pasakyti, kadangi tai mano pirmas bandytas retinolis ir neturiu su kuo palyginti, aš juo labai patenkinta. Tepu tik vakare, drėkiklio papildomai man nereikia - iš ryto oda atrodo kaip aksominė. Man jis neriebina odos ir nesausina, greičiau subalansuoja. Kažkokių ypatingų pokyčių per mėnesį žinoma nepastebėjau (ne, veidas nepasidarė kaip kudikio užpakalis), bet jaučiasi, kad pirmą kartą gyvenime naudoju išties veiksmingą priemonę, o ne skaniai kvepianti niekutį iš gražaus indelio.

Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 02 19, 13:53)

Taip, sis. Perku is drugstore.com
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 02 19, 22:53)
Taip, sis. Perku is drugstore.com

o ka jis jums daro? man asmeniskai jokio poveikio unsure.gif nei paskaistejo nei pasviesejo nei dar kazkas. O skaistint ir sviesint tikrai yra ka... tiesiog kaip paprastas drekinantia kremas. naudoju nuo spalio kazkur.
Kaip daznai ji naudojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellie: 19 vasario 2013 - 22:48
QUOTE(Amellie @ 2013 02 19, 22:48)
o ka jis jums daro? man asmeniskai jokio poveikio unsure.gif nei paskaistejo nei pasviesejo nei dar kazkas. O skaistint ir sviesint tikrai yra ka... tiesiog kaip paprastas drekinantia kremas. naudoju nuo spalio kazkur.
Kaip daznai ji naudojat?

Esu apie tai rasiusi.
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2013 02 20, 00:48)
Kaip daznai ji naudojat?

O nakčiai tepat? Tai gal nėra ką tobulinti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 02 20, 14:39)
O nakčiai tepat? Tai gal nėra ką tobulinti. biggrin.gif

nakciai bet ne kiekviena nakti. Tobulinti tikrai yra ka.. tikrai...
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 02 19, 14:15)
Ir as sita uzsisakiau, laukiu parvykstant  ax.gif Bent jau as tai is drugstore.com pirkau  4u.gif

As irgi uzsisakiau is durgstore, bet pirkau su BHA rolleyes.gif
Galvojau pirkti BHA atkirai is PC, bet sakau pataupysiu, gal nebus taip kad skupus du kartus moka biggrin.gif
Dabar laukiu akciju is Alpha Hydrox ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 21 vasario 2013 - 10:03