Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Victorious @ 2013 01 30, 13:12)
O kokio stiprumo pilingas? 4u.gif

neprisimenu kad butu parašyta, bet sudiety antras biggrin.gif manau ne mažiau 10proc tai tikrai
Atsakyti
Sakykit, jus ant kremo su rugstimis tepate drekinama krema ir dar ant to apsaugini krema su SPF? isviso 3 kremai blink.gif ? ar 2 kremus? rugstinis plius drekiklis su SPF(2in1)?
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2013 02 06, 11:54)
Sakykit, jus ant kremo su rugstimis tepate drekinama krema ir dar ant to apsaugini krema su SPF? isviso 3 kremai  blink.gif ? ar 2 kremus? rugstinis plius drekiklis su SPF(2in1)?

kartais ir trys, jei odai tinka tai kol gi ne?
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 02 06, 12:33)
kartais ir trys, jei odai tinka tai kol gi ne?

cia Off T, bet Jusu avataras kas karta prajuokina pamacius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LoveIt: 06 vasario 2013 - 15:29
QUOTE(LoveIt @ 2013 02 06, 16:28)
cia Off T, bet Jusu avataras kas karta prajuokina pamacius  lotuliukas.gif

kai pamačiau inete pati žvengiau visa diena lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas O.D.A lietuviska profesionalia kosmetika esat bandziusios?
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 01 18, 15:42)
jo pudra superine, man labai patinka kad dengesi puikiausiai kaip su šepeteliu namie taip ir su įdeta kempinele, nereikia parintis kaip pataisyti dienos metu thumbup.gif , nes man tas dengimas su skirtingom priemonem labai svarbu turiu su retinoliu superine loreal pudra, bet su kempinele tai tragedija doh.gif o su šepeteliu nepakeičiama biggrin.gif vat ir gaunasi š.. kad negali tampyt rankinei ir taisyt dienos metu (nes mano šepetelis dydžiulis) rankinei ir tai visas gyvenimas sudetas doh.gif  tai jam kaip  ir vietos ner
apie kokia pudra kalba eina? Pavadinima parasykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 02 09, 11:14)
apie kokia pudra kalba  eina? Pavadinima parasykit  4u.gif

Nr 1:Formula Healthy Wear Powder Foundation SPF 50, Creamy Beige 7073
Nr 2: L'Oreal Visible Lift Repair Absolute Rapid Age Reversing Makeup, Natural Beige (tapo pertamsi ir iškeliavo į išparduotuve verysad.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 09 vasario 2013 - 15:45
QUOTE(julkanos @ 2013 01 22, 16:19)
mačiau aistrolei ir kaina labai jau padori biggrin.gif visi 28lt
parašyta kad visiems odos tipams 4u.gif

sukuriau temą apie kosmetika kuria mes truputi ne į temą aptarinejom čia blush2.gif
levissime
kam idomu prašau ką šbandžiau parašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Austeya @ 2013 02 07, 09:29)
Gal kas O.D.A lietuviska profesionalia kosmetika esat bandziusios?

Dabar kaip tik naudoju O.D.A prausiklį su glikolio rūgštimi. Esu pradėjusi veido valymo kursą su glikolio rūgštimi, tai kosmetologė patarė naudoti šį prausiklį, kad rezultatai būtų geresni. Mano oda labai riebi, kamuoja tamsūs inkštirai. Tai po kelių valymo procedūrų smarkiai susitraukė poros, o valiklis padeda, kad jos vėl neatsinaujintų.
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2013 02 10, 14:56)
Dabar kaip tik naudoju O.D.A prausiklį su glikolio rūgštimi. Esu pradėjusi veido valymo kursą su glikolio rūgštimi, tai kosmetologė patarė naudoti šį prausiklį, kad rezultatai būtų geresni. Mano oda labai riebi, kamuoja tamsūs inkštirai. Tai po kelių valymo procedūrų smarkiai susitraukė poros, o valiklis padeda, kad jos vėl neatsinaujintų.
kosmetologe perspejo, kad reikia atsargiai su rugstine, nors ODA kosmetika gyre. Nesat nieko blogo pasidariusios odai del rugsciu?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 01 04, 23:52)
Tą patį AH naktinį kremą ar "Embroylisse" emulsiją. Kartais tepu ir drėkinančią kaukę nakčiai. Dar laukiu "BEOTI" hialurono esencijos ir "Clinique Moisture Surge Extended First Relief" kremo.

kokias drekinancias kaukes naudojat? Ir domins atsiliepimas apie Beoti, bei kur perkat? Cia tik Eu turbut parduodama ji?
Atsakyti