Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

Multi Active Cream with Caviar and Hyalaurinic Acid from LevisSime
user posted image
ka galit apie ši kremą pasakyt?
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 01 22, 15:35)
Multi Active Cream with Caviar and Hyalaurinic Acid from LevisSime
user posted image
ka galit apie ši kremą pasakyt?

Šio kremo gaila, bet nebegamina.Su ikrais ir hialurono rūgštimi.
Atsakyti
QUOTE(juratepaz @ 2013 01 22, 15:41)
Šio kremo gaila, bet nebegamina.Su ikrais ir hialurono rūgštimi.

mačiau aistrolei ir kaina labai jau padori biggrin.gif visi 28lt
parašyta kad visiems odos tipams 4u.gif
Atsakyti

i 
Kosmetikos platinimas ir reklama draudžiami.
Atsakyti
Kuo merginos kosmetiką su rūgštimis keičiate pavasarį-vasarą? Ar naudojate toliau, tik apsaugą didesnę pasirenkate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 01 19, 12:27)
ši su dideliu spf http://www.drugstore...86?catid=183552 kitokios su dideliu spf nesu banžiusi, bet esu patenkinta  šia smile.gif

QUOTE(Lu Lu @ 2013 01 19, 22:45)
Aciu, tokios ir norejau!! o kaip pasidengia ? koki atspalvi emet, koks jusu odos atpalvis ?
bigsmile.gif
Jau zvilgtelejau, aciu  4u.gif

QUOTE(mylimaa @ 2013 01 20, 12:36)
turiu Translucent Light atspalvį, bet kitą kartą rinkčiausi kitą, perdaug šviesus man gal kiek, tiksliau neprideda spalvos, net nežinau kaip paaiškinti g.gif nesu visiška baltaodė, bet iš šviesesnių. šiokį tokį platesnį atsiliepimą esu palikus Physicians Formula temoje visai neseniai 4u.gif

gal galite kas nors daugiau papasakoti apie atsplavius?

aš suprantu, kad transulcent light tai praktiškai bespalvė, ne? kaip yra iš tiesų? gundausi ja, bet spalvos neaiškios ,kitur skaičiau komentarą, kad jei pudroje yra spf tai ji būna tamsesnė nei įprastai g.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal galite parašyti, kaip naudojate veido kremą su spf ar pan. Tepate jį pirmą, po to drėkinamąjį veido kremą, po to pudrą, ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 01 26, 11:00)
gal galite kas nors daugiau papasakoti apie atsplavius?

aš suprantu, kad transulcent light tai praktiškai bespalvė, ne? kaip yra iš tiesų? gundausi ja, bet spalvos neaiškios ,kitur skaičiau komentarą, kad jei pudroje yra spf tai ji būna tamsesnė nei įprastai g.gif  4u.gif

radau internete nuotrauką čia
manau atspalvis panašus pagautas, bent jau per mano monitorių taip atrodo. kairėje light dešinėje medium Translucent. light tikrai šviesi, tiks baltaodei. Spalvos neprideda, tik palygina bendrą vaizdą. kitą kartą, kas bus negreitai, nes naudojasi labai taupiai, norėčiau vos vos rusvesnės, bet kiek žiūrėjau, tai kitos netgi labai rudesnės g.gif

Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 01 26, 11:39)
Gal galite parašyti, kaip naudojate veido kremą su spf ar pan. Tepate jį pirmą, po to drėkinamąjį veido kremą, po to pudrą, ar kaip?  4u.gif

jei veido kremas jau su spf, tada pirmą jį, o tada pūdrą smile.gif jei veido kremas be spf, tada pirmą apsauga nuo saulės, tada jei yra poreikis veido kremas, o tada pūdra.
berašydama susimasčiau, jei dar noriu BHA rūgšti panaudoti, tai ar nieko tokio jei ją tepsiu prieš apsaugą nuo saulės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 01 26, 12:39)
Gal galite parašyti, kaip naudojate veido kremą su spf ar pan. Tepate jį pirmą, po to drėkinamąjį veido kremą, po to pudrą, ar kaip?  4u.gif

paskutinis prieš makiažą 4u.gif prieš spf viska ką naudoju įprastai
Atsakyti
Naudojant rugstines priemones veidas siek tiek serpetoja (nes tokia ir paskirtis, kad atsinaujintu oda). Realiai, sakoma, kad nereiketu papildomai sveitiklio naudot, bet man kartais norisi g.gif Ka naudojat, merginos? Nusipirkau as rusiska su persiko kauliukais - per siurkstus jis man... Gal kazka esat svelnaus atradusios, vistik, po rugsties nesinori veida su "svitriniu popierium" bruzint unsure.gif
Atsakyti
Žinoma priklauso nuo odos tipo, bet man labai patinka natura siberica riebiai odai šveitiklis, šveičia gerai, naudoju kartą į savaitę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 01 21, 23:29)
ir gliukolio pilingą trys ampules po 9ml(jei gerai prisimenu) už 14,85lt kuri reikia tept su teptuku 10min palaikyt ir nuplaut

O kokio stiprumo pilingas? 4u.gif
Atsakyti