Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Vitulka @ 2012 10 28, 13:00)
gal kuri užmatėt nuolaidas Alpha hydrox priemonėm?  4u.gif

drugstore.com perkant bet kuri gamini - prausiklis nemokamai. Jau uzsisakiau, bet dar vieno daikto noriu, o kito prausiklio jau nebereik.

O siaip gal kita menesi bus konkretesniu nuolaidu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 10 28, 16:26)
drugstore.com perkant bet kuri gamini - prausiklis nemokamai. Jau uzsisakiau, bet dar vieno daikto noriu, o kito prausiklio jau nebereik.

O siaip gal kita menesi bus konkretesniu nuolaidu ax.gif

aha yra ir drugstore, bet kainos ten didesnes, palyginus su neoteric.
Atsakyti
Kuo skiriasi Paulas Choice BHA 2% Lotion nuo Gel ? 4u.gif kuris veiksmingesnis ?
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 10 28, 22:58)
Kuo skiriasi Paulas Choice BHA 2% Lotion nuo Gel ?  4u.gif kuris veiksmingesnis ?

Lotion-normaliai sausai misriai odai.
Gel- normaliai riebiai odai.
Atsakyti
Sveikos merginos!
Važiuoju į UK, tad noriu paklausti, gal kuri esate susidūrusios - kokiose kosmetikos parduotuvėse galima nusipirkti priemonių su rugštimis.
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Sakykit o jus BHA tepat visa veida, na isskyrus akiu sriti, ar tik problemines vietas, kur spuogeliai, poros, inkstirai?
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2012 10 31, 13:08)
Sakykit o jus BHA tepat visa veida, na isskyrus akiu sriti, ar tik problemines vietas, kur spuogeliai, poros, inkstirai?

Visa veida. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 10 31, 14:30)
Visa veida. smile.gif

Supratau 4u.gif

Lauryna, kiek skaiciau ankstesnese temose Jusu oda panasi i manaja, bet pastebejau kad renkates produktus skirtus normaliai sausai odai g.gif Kodel taip? nes kaip supratau jus kankina poros inkstirai ir tt, tai as rinkciausi kosmetika skirta normaliai misriai riebesnei odai, o ne sausai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2012 10 31, 13:59)
Supratau 4u.gif

Lauryna, kiek skaiciau ankstesnese temose Jusu oda panasi i manaja, bet pastebejau kad renkates produktus skirtus normaliai sausai odai g.gif  Kodel taip? nes kaip supratau jus kankina poros inkstirai ir tt, tai as rinkciausi kosmetika skirta normaliai misriai riebesnei odai, o ne sausai... g.gif

Nes produktai skirti misriai- riebiai odai labai man ja issausina. blush2.gif Kol kas nusiskundimu apie naudojamus produktus neturiu.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 10 31, 15:23)
Nes produktai skirti misriai- riebiai odai labai man ja issausina.  blush2.gif  Kol kas nusiskundimu apie naudojamus produktus neturiu.

o koki krema su SPF ir kokia pudra naudojate gal ne paslaptis? man sunku kremus atsitaikyti, kemsa poras labai daugelis... Kokiu ingridientu kazin reiktu vengti kremuose, kad kuo maziau kimstu poras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2012 10 31, 14:54)
o koki krema su SPF ir kokia pudra naudojate gal ne paslaptis? man sunku kremus atsitaikyti, kemsa poras labai daugelis... Kokiu ingridientu kazin reiktu vengti kremuose, kad kuo maziau kimstu poras? g.gif

Kokia cia paslaptis. biggrin.gif

Siuo metu naudoju Iwostyn moisturizing cream spf 20 ( kol kas nekemsa). Kai ji nusipirkau koki menesi bijojau naudoti, nes man vis vaidenasi poru kimsimasis. doh.gif

Pudros: Revlon Color stay misriai - riebiai odai , Neutrogena Healthy skin spf 20, Estee Lauder double wear light , Nars sheer glow.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 10 31, 22:37)
Kokia cia paslaptis. biggrin.gif

Siuo metu naudoju Iwostyn moisturizing cream spf 20 ( kol kas nekemsa). Kai ji nusipirkau koki menesi bijojau naudoti, nes man vis vaidenasi poru kimsimasis. doh.gif

Pudros: Revlon Color stay  misriai - riebiai odai , Neutrogena Healthy skin spf 20, Estee Lauder double wear light , Nars sheer glow.

aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti