Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(lauryna @ 2013 01 18, 15:48)
Man sitas labai super. thumbup.gif mano jautriai odai patiko. biggrin.gif
user posted image

Oi, pas mane ne toks, nedaskaicau pirmai doh.gif

Pas mane sitas: Alpha Hydrox Nourishing Cleanser

user posted image

O Jus gal abu bandet ir galit palygint?

QUOTE(julkanos @ 2013 01 18, 15:55)
oj Mintee prisimenant mūsų susitikima tai man išvis Jusu veidas arti  tobulo  biggrin.gif nei pigmentiniu demiu nei kokiu spogeliu  biggrin.gif

Ne nu biggrin.gif As lygiai ta pati apie Jus pagalvojau, kam tos rugstys ir retinoliai, kai tokia grazi oda?

O beje, ne taip seniai mane giluminiais spuogais nubere, ir pradedu as itart Avobenzona, kurio kreme su SPF yra g.gif Zinau, kad yra zmoniu, kurios nuo jo beria giluminiais. Zodziu, isivariau paranoja, vos oda apgydai ir vel dainele is pradziu doh.gif
Atsakyti
dar turiu toki dalyka
user posted image
Active Ingredients:

LICORICE EXTRACT
NIACINAMIDE
ARBUTIN
MULBERRY EXTRACT
SALICYLIC ACID
WHITE LILY EXTRACT

toks riebus gelis kuris po pusvalandžio pilnai susigeria, na ka galiu pasakyt pirmas penkias dienas padaro stebuklus, pagydo viska, bet po 7 dienu jau nebedaro nieko ir atrodo kad jau ir nebetinka paskui paguli šaldydtuve kelias savaites ir vel stebuklai, turbut del to ir parašyta kad 7 days formula, bet man jis laaabai patinka, dar naudoju iš šios serijos kietą muilą su abrikosu kauliu pilingu

pirkau iš MD forumo iš Kauno kainos tiksliai neprisimenu bet tikrai ne brangiau 15-20lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 18 sausio 2013 - 16:06
QUOTE(lauryna @ 2013 01 18, 17:10)
Vakar pabaigiau pabaigiau AH nourishing prausikli, sakes kaip gaila.  doh.gif  doh.gif Super daiktas, puikiai nuplauna, atgaivina ir nesausina. Teks vel uzsakineti arba laukti kokios geros akcijos. Dabar naudoju Biodermos melyna prausikli, tai ner ka lyginti. schmoll.gif

O man lyg "Foaming cleanser" labiau. Nourishing toks vyresnei ar sausenei odai, bet irgi geras. drinks_cheers.gif

QUOTE(Mintee @ 2013 01 18, 17:13)
As siaip itarima ir turiu, kad gali but sausinimas del to BHA  g.gif Ar tik ne Jus raset, nebepamenu, kad be BHA Neutrogenos retinolis geresnis, netgi drekina ir juo labiau nesausina, palyginus su retinoliu + BHA. Reiks turbut ir sita isbandyt, kai abu turimus pabaigsiu  biggrin.gif

Aš rašiau biggrin.gif. Na, man tas "Neutrogenos" retinolis su BHA nėr stebuklingas - žyymiai labiau patiko tas naktinis. bigsmile.gif

Atsakyti
Mintee, abu bandziau. Jusu idetas irgi patiko, bet man gal truputi oda sausino.Man jis buvo nepamainomas vasara, kai oda riebesne buvo, o ziema - nourishing.
Papildyta:
QUOTE(Mintee @ 2013 01 18, 15:48)

Dar is prausikliu labai patinka elementarus Rasos probleminei odai, su 1% bha prausiklis. AH geresnis, bet sitas irgi odos nejautrina, spuogelius apramina.  ax.gif

Irgi rasa geras. drinks_cheers.gif Esu sunanaudojus gal 7 buteliukus.
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2013 01 18, 16:12)
O man lyg "Foaming cleanser" labiau. Nourishing toks vyresnei ar sausenei odai, bet irgi geras. drinks_cheers.gif
Aš rašiau biggrin.gif. Na, man tas "Neutrogenos" retinolis su BHA nėr stebuklingas - žyymiai labiau patiko tas naktinis. bigsmile.gif

Naktinis -tai geris man asmeniskai. wub.gif
Atsakyti
Julkanos, kur perkat rusiška kosmetika? 4u.gif

Panos, kokia yra kompaktine pudra su dideliu SPF? Aš nesitepu kolkas jokia apsauga nuo saulės naudojant rūgštis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2013 01 19, 10:54)

Panos, kokia yra kompaktine pudra su dideliu SPF? Aš nesitepu kolkas jokia apsauga nuo saulės naudojant rūgštis blush2.gif

ši su dideliu spf http://www.drugstore...86?catid=183552 kitokios su dideliu spf nesu banžiusi, bet esu patenkinta šia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2013 01 19, 11:54)

vilkpedes bazese arba Rusijoje biggrin.gif

paskaitikyt kelis psl atgal ten yra apie visokia apsaugą 4u.gif
Atsakyti
Gal kas esate bandziusios sia kosmetika su rugstimis..
http://www.reneeroul...om/default.aspx
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 01 19, 11:27)
ši su dideliu spf http://www.drugstore...86?catid=183552 kitokios su dideliu spf nesu banžiusi, bet esu patenkinta  šia smile.gif

Aciu, tokios ir norejau!! o kaip pasidengia ? koki atspalvi emet, koks jusu odos atpalvis ?
bigsmile.gif
QUOTE(julkanos @ 2013 01 19, 11:53)
vilkpedes bazese arba Rusijoje biggrin.gif

paskaitikyt kelis psl atgal ten yra apie visokia apsaugą 4u.gif

Jau zvilgtelejau, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2013 01 19, 21:45)
Aciu, tokios ir norejau!! o kaip pasidengia ? koki atspalvi emet, koks jusu odos atpalvis ?
bigsmile.gif

turiu Translucent Light atspalvį, bet kitą kartą rinkčiausi kitą, perdaug šviesus man gal kiek, tiksliau neprideda spalvos, net nežinau kaip paaiškinti g.gif nesu visiška baltaodė, bet iš šviesesnių. šiokį tokį platesnį atsiliepimą esu palikus Physicians Formula temoje visai neseniai 4u.gif
Atsakyti

užvakar aistolej šiaures mestelyje nupirkau drekinamaja esencija-serumą dvi ampules po 18ml-14,85lt (šita) nu man wub.gif jie toks nera visai vandenukas be kremo tai labai tempia oda kai įsigeria pilnai, bet oda ryte buvo wub.gif įsivaizduoju kad ampuliu užteks kelems menesiams perpiliau viena į tuščia indeli su pipete, labai patogu biggrin.gif
mačiau dar su kolagesu, su deguonim kainos ~12-15lt ir gliukolio pilingą trys ampules po 9ml(jei gerai prisimenu) už 14,85lt kuri reikia tept su teptuku 10min palaikyt ir nuplaut, dar patiko tonikas 500ml už 25lt riebiai odai su alkogoliu, bet kam tinka tai šeip sudietis labai wub.gif ir krema riebiai spuogotai odai, kiek ml nežinau bet pakuote bent jau dydele ir sudietis labai faina kaina 46lt, dar buvo rinkiniai po 97lt su dydeliu kiekiu kremu ir prausiklis tonikas pienelis ne mažiau negu po 100ml kiekvienas (nu gal kremas 75ml g.gif nežiurejau tiksliai bet tikrai nemaži kiekiai iš "matymo") biggrin.gif
BB kremas už 26lt dar kremas prieš raukšles 46lt ir lyg viskas ką prisimenu biggrin.gif
ampules priverte susimastis rimtai del šios kosmetikos g.gif labai jau patiko ir kainos padorios
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 01 21, 23:29)
užvakar aistolej šiaures mestelyje nupirkau drekinamaja esencija-serumą dvi ampules po 18ml-14,85lt (šita) nu man  wub.gif jie toks nera visai vandenukas be kremo tai labai tempia oda kai įsigeria pilnai, bet oda ryte buvo  wub.gif įsivaizduoju kad ampuliu užteks kelems menesiams perpiliau viena į tuščia indeli su pipete, labai patogu biggrin.gif
mačiau dar su kolagesu, su deguonim kainos ~12-15lt ir gliukolio pilingą trys ampules po 9ml(jei gerai prisimenu) už 14,85lt kuri reikia tept su teptuku 10min palaikyt ir nuplaut, dar patiko tonikas 500ml už 25lt riebiai odai su alkogoliu, bet kam tinka tai šeip sudietis labai wub.gif ir krema riebiai spuogotai odai, kiek ml nežinau bet pakuote bent jau dydele ir sudietis labai faina kaina 46lt, dar buvo rinkiniai po 97lt su dydeliu kiekiu kremu ir prausiklis tonikas pienelis ne mažiau negu po 100ml kiekvienas (nu gal kremas 75ml  g.gif nežiurejau tiksliai bet tikrai nemaži kiekiai iš "matymo") biggrin.gif
BB kremas už 26lt dar kremas prieš raukšles 46lt ir lyg viskas ką prisimenu biggrin.gif
ampules priverte susimastis rimtai del šios kosmetikos g.gif labai jau patiko ir kainos padorios

Šitas serumas ir yra naudojamas prieš kremą, jei norite naudoti vietoje kremo yra kiti serumai. Dehidratuotai odai jei reikia drėkinimo Silk milk serumas, ir brandžiai odai, skaistina ir padaro odą tampresnę- Tensile skin serumas, šie serumai naudojami 2-3 kartus savaitėje. BB kremas su vitaminu C hialurono rūgštis su SPF 15 ir tonuojantis, gerai įsigeria į odą ir po 10 min. oda atrodo šiek tiek įdegusi, nesausina odos.
Atsakyti