QUOTE(Mintee @ 2013 01 18, 15:48)
Sveikos
Pudra tai tikrai gerule, as jau nauja greitai uzsisakinesiu
Sveikos

Pudra tai tikrai gerule, as jau nauja greitai uzsisakinesiu
jo pudra superine, man labai patinka kad dengesi puikiausiai kaip su šepeteliu namie taip ir su įdeta kempinele, nereikia parintis kaip pataisyti dienos metu

, nes man tas dengimas su skirtingom priemonem labai svarbu turiu su retinoliu superine loreal pudra, bet su kempinele tai tragedija

o su šepeteliu nepakeičiama

vat ir gaunasi š.. kad negali tampyt rankinei ir taisyt dienos metu (nes mano šepetelis dydžiulis) rankinei ir tai visas gyvenimas sudetas

tai jam kaip ir vietos ner
Papildyta:
QUOTE(Mintee @ 2013 01 18, 16:39)
Oi, as tai "metu" pinigus prausikliam
Mano oda jautri, misri (skruostai sausi), tai belenkokiu prausikliu nusiprausus man arba skruostai po 3 sek nuserpetoja, arba isvis visas veidas puse dienos raudonas buna
Bet dabar kelis esu atradusi, tai labai dziaugiuosi (vienas is ju - Laurynos minetas AH prausiklis - uz poros dienu reikes is sandeliuko antra bonke traukt
)
Oi, as tai "metu" pinigus prausikliam

Mano oda jautri, misri (skruostai sausi), tai belenkokiu prausikliu nusiprausus man arba skruostai po 3 sek nuserpetoja, arba isvis visas veidas puse dienos raudonas buna
Bet dabar kelis esu atradusi, tai labai dziaugiuosi (vienas is ju - Laurynos minetas AH prausiklis - uz poros dienu reikes is sandeliuko antra bonke traukt

)
na pas Jus jautri oda tai kad ir kitos bedos

mano riebi tai kad persausint sudetinga, aš išvis megstu kietus muilus (ypač patiko su siera,visu išgirtas o juodasis afriketiškas žiauriai netiko

)