Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

Sveikos smile.gif Pudra tai tikrai gerule, as jau nauja greitai uzsisakinesiu ax.gif

QUOTE(Caridian @ 2013 01 18, 11:48)

Turiu sarasa kremu, kurie labai liaupsinami uzsienyje:

Kiss My Face Face Factor, Face + Neck Sunscreen SPF 30
EltaMD UV Clear SPF 46 Very Light Sunscreen
Neutrogena Ultra Sheer Liquid Daily Sunblock SPF 70
Biore UV Perfect Face Milk Sun Block Lotion SPF 50 PA+++

Turiu sarasa kremu, kurie labai liaupsinami uzsienyje:

Kiss My Face Face Factor, Face + Neck Sunscreen SPF 30
EltaMD UV Clear SPF 46 Very Light Sunscreen
Neutrogena Ultra Sheer Liquid Daily Sunblock SPF 70
Biore UV Perfect Face Milk Sun Block Lotion SPF 50 PA+++

As kaip sykis to pirmojo laukiu bigsmile.gif

QUOTE(lauryna @ 2013 01 18, 13:43)

Julkanos, kaip tau sekasi su Neutrogena bha +retinoliu kremu ? ar dar naudoji AH retinoli ?  4u.gif

Julkanos, kaip tau sekasi su Neutrogena bha +retinoliu kremu ? ar dar naudoji AH retinoli ?  4u.gif

Nors ir ne man klausimas, bet gal kam nors idomus bus. Turiu irgi abu biggrin.gif AH retinolis man labiau patinka. Neutrogenos per stiprus, labai issausina oda. Drekinamuoju kremu tepu po juo, bet vistiek jausmas ne koks. Ypac, kai galiu palygint su AH, tas po pirmos nakties odai teigiama poveiki padare.
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(Mintee @ 2013 01 18, 14:48)

Sveikos smile.gif Pudra tai tikrai gerule, as jau nauja greitai uzsisakinesiu  ax.gif
As kaip sykis to pirmojo laukiu  bigsmile.gif
Nors ir ne man klausimas, bet gal kam nors idomus bus. Turiu irgi abu  biggrin.gif AH retinolis man labiau patinka. Neutrogenos per stiprus, labai issausina oda. Drekinamuoju kremu tepu po juo, bet vistiek jausmas ne koks. Ypac, kai galiu palygint su AH, tas po pirmos nakties odai teigiama poveiki padare.

Sveikos smile.gif Pudra tai tikrai gerule, as jau nauja greitai uzsisakinesiu  ax.gif
As kaip sykis to pirmojo laukiu  bigsmile.gif
Nors ir ne man klausimas, bet gal kam nors idomus bus. Turiu irgi abu  biggrin.gif AH retinolis man labiau patinka. Neutrogenos per stiprus, labai issausina oda. Drekinamuoju kremu tepu po juo, bet vistiek jausmas ne koks. Ypac, kai galiu palygint su AH, tas po pirmos nakties odai teigiama poveiki padare.

As nesenai pabaigiau neutrogenos retinoli ( bet be bha) , vel grizau prie AH retinolio, nu ka as zinau .... oda stipriai pasausejo, nakti butinai stora sluoksni kremo ant virsaus tepu . Dabar supratau, kad neutrogena man nepakeiciamas kremas ir jokio kremo nereikia ( gerai kad sandeliuke dar turiu)

Vakar pabaigiau pabaigiau AH nourishing prausikli, sakes kaip gaila. doh.gif doh.gif Super daiktas, puikiai nuplauna, atgaivina ir nesausina. Teks vel uzsakineti arba laukti kokios geros akcijos. Dabar naudoju Biodermos melyna prausikli, tai ner ka lyginti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 01 18, 15:10)

As nesenai  pabaigiau neutrogenos retinoli ( bet be bha) , vel grizau prie AH retinolio, nu ka as zinau .... oda stipriai pasausejo, nakti butinai stora sluoksni kremo ant virsaus tepu . Dabar supratau, kad neutrogena man nepakeiciamas kremas ir jokio kremo nereikia  ( gerai kad sandeliuke dar turiu)

As nesenai  pabaigiau neutrogenos retinoli ( bet be bha) , vel grizau prie AH retinolio, nu ka as zinau .... oda stipriai pasausejo, nakti butinai stora sluoksni kremo ant virsaus tepu . Dabar supratau, kad neutrogena man nepakeiciamas kremas ir jokio kremo nereikia  ( gerai kad sandeliuke dar turiu)

As siaip itarima ir turiu, kad gali but sausinimas del to BHA g.gif Ar tik ne Jus raset, nebepamenu, kad be BHA Neutrogenos retinolis geresnis, netgi drekina ir juo labiau nesausina, palyginus su retinoliu + BHA. Reiks turbut ir sita isbandyt, kai abu turimus pabaigsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 01 18, 15:13)

As siaip itarima ir turiu, kad gali but sausinimas del to BHA  g.gif Ar tik ne Jus raset, nebepamenu, kad be BHA Neutrogenos retinolis geresnis, netgi drekina ir juo labiau nesausina, palyginus su retinoliu + BHA. Reiks turbut ir sita isbandyt, kai abu turimus pabaigsiu  biggrin.gif

As siaip itarima ir turiu, kad gali but sausinimas del to BHA  g.gif Ar tik ne Jus raset, nebepamenu, kad be BHA Neutrogenos retinolis geresnis, netgi drekina ir juo labiau nesausina, palyginus su retinoliu + BHA. Reiks turbut ir sita isbandyt, kai abu turimus pabaigsiu  biggrin.gif

Retinolis be bha tikrai drekina, o su bha as nebandziau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 01 18, 15:17)

Tai gal ir nebandykit biggrin.gif (arba ipilt galiu pabandymui, jei smalsu)
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 01 18, 15:19)

Tai gal ir nebandykit  biggrin.gif  (arba ipilt galiu pabandymui, jei smalsu)

Tai gal ir nebandykit  biggrin.gif  (arba ipilt galiu pabandymui, jei smalsu)

Aciukas. 4u.gif Bet manau man pakaks PC bha, kuri naudoju kiekviena ryta.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 01 18, 16:10)

:

Vakar pabaigiau pabaigiau AH nourishing prausikli, sakes kaip gaila.  doh.gif  doh.gif Super daiktas, puikiai nuplauna, atgaivina ir nesausina. Teks vel uzsakineti arba laukti kokios geros akcijos. Dabar naudoju Biodermos melyna prausikli, tai ner ka lyginti. schmoll.gif

:

Vakar pabaigiau pabaigiau AH nourishing prausikli, sakes kaip gaila.  doh.gif  doh.gif Super daiktas, puikiai nuplauna, atgaivina ir nesausina. Teks vel uzsakineti arba laukti kokios geros akcijos. Dabar naudoju Biodermos melyna prausikli, tai ner ka lyginti. schmoll.gif

čia tas kur buvo dalinamas nemokamai akcijos metu, buteliuke?
sunaudojau buteliuka, greit pasibaige net menesiui neužteko, nelikau sužaveta, paprastas prausiklis o kaip už tokia kaina tai manau išmesti pinigai, man eveline melynas tuboje žymiai fainesnis ax.gif dabar naudoju baltarusška mirielleuž vos kelis litus tai išvis thumbup.gif lotuliukas.gif
bet jau ne karta rašiau kad del prausikliu aš nematau reikalo mest pinigus , o kad sausina nesausina, man vienodai, nes vistiek tepu kremus iškart po prausimasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 18 sausio 2013 - 15:35
QUOTE(julkanos @ 2013 01 18, 15:33)

bet jau ne karta rašiau kad del prausikliu aš nematau reikalo mest pinigus , o kad sausina nesausina, man vienodai, nes vistiek tepu kremus iškart po prausimasi smile.gif

Oi, as tai "metu" pinigus prausikliam doh.gif Mano oda jautri, misri (skruostai sausi), tai belenkokiu prausikliu nusiprausus man arba skruostai po 3 sek nuserpetoja, arba isvis visas veidas puse dienos raudonas buna doh.gif

Bet dabar kelis esu atradusi, tai labai dziaugiuosi (vienas is ju - Laurynos minetas AH prausiklis - uz poros dienu reikes is sandeliuko antra bonke traukt bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 01 18, 15:48)

jo pudra superine, man labai patinka kad dengesi puikiausiai kaip su šepeteliu namie taip ir su įdeta kempinele, nereikia parintis kaip pataisyti dienos metu thumbup.gif , nes man tas dengimas su skirtingom priemonem labai svarbu turiu su retinoliu superine loreal pudra, bet su kempinele tai tragedija doh.gif o su šepeteliu nepakeičiama biggrin.gif vat ir gaunasi š.. kad negali tampyt rankinei ir taisyt dienos metu (nes mano šepetelis dydžiulis) rankinei ir tai visas gyvenimas sudetas doh.gif tai jam kaip ir vietos ner lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mintee @ 2013 01 18, 16:39)

Oi, as tai "metu" pinigus prausikliam  doh.gif Mano oda jautri, misri (skruostai sausi), tai belenkokiu prausikliu nusiprausus man arba skruostai po 3 sek nuserpetoja, arba isvis visas veidas puse dienos raudonas buna  doh.gif

Bet dabar kelis esu atradusi, tai labai dziaugiuosi (vienas is ju - Laurynos minetas AH prausiklis - uz poros dienu reikes is sandeliuko antra bonke traukt  bigsmile.gif )

Oi, as tai "metu" pinigus prausikliam  doh.gif Mano oda jautri, misri (skruostai sausi), tai belenkokiu prausikliu nusiprausus man arba skruostai po 3 sek nuserpetoja, arba isvis visas veidas puse dienos raudonas buna  doh.gif

Bet dabar kelis esu atradusi, tai labai dziaugiuosi (vienas is ju - Laurynos minetas AH prausiklis - uz poros dienu reikes is sandeliuko antra bonke traukt  bigsmile.gif )

na pas Jus jautri oda tai kad ir kitos bedos smile.gif mano riebi tai kad persausint sudetinga, aš išvis megstu kietus muilus (ypač patiko su siera,visu išgirtas o juodasis afriketiškas žiauriai netiko unsure.gif )
Atsakyti
Man sitas labai super. thumbup.gif mano jautriai odai patiko. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 01 18, 15:42)

na pas Jus jautri oda tai kad ir kitos bedos smile.gif mano riebi tai kad persausint sudetinga, aš išvis megstu kietus muilus (ypač patiko su siera,visu išgirtas  o juodasis afriketiškas žiauriai netiko  unsure.gif )

na pas Jus jautri oda tai kad ir kitos bedos smile.gif mano riebi tai kad persausint sudetinga, aš išvis megstu kietus muilus (ypač patiko su siera,visu išgirtas  o juodasis afriketiškas žiauriai netiko  unsure.gif )

Tai pas mane T zona irgi riebi smile.gif

Bet tai negaletu but ta mano oda arba tik jautri, arba tik problemine? Tai ne, *****, butinai reikia misija neimanoma padaryt prausikliu paieska biggrin.gif

Dar is prausikliu labai patinka elementarus Rasos probleminei odai, su 1% bha prausiklis. AH geresnis, bet sitas irgi odos nejautrina, spuogelius apramina. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 01 18, 16:48)

Tai pas mane T zona irgi riebi  smile.gif

Bet tai negaletu but ta mano oda arba tik jautri, arba tik problemine? Tai ne, *****, butinai reikia misija neimanoma padaryt prausikliu paieska  biggrin.gif

Dar is prausikliu labai patinka elementarus Rasos probleminei odai, su 1% bha prausiklis. AH geresnis, bet sitas irgi odos nejautrina, spuogelius apramina.  ax.gif

Tai pas mane T zona irgi riebi  smile.gif

Bet tai negaletu but ta mano oda arba tik jautri, arba tik problemine? Tai ne, *****, butinai reikia misija neimanoma padaryt prausikliu paieska  biggrin.gif

Dar is prausikliu labai patinka elementarus Rasos probleminei odai, su 1% bha prausiklis. AH geresnis, bet sitas irgi odos nejautrina, spuogelius apramina.  ax.gif

oj Mintee prisimenant mūsų susitikima tai man išvis Jusu veidas arti tobulo biggrin.gif nei pigmentiniu demiu nei kokiu spogeliu biggrin.gif
Atsakyti