QUOTE(Victorious @ 2013 01 18, 13:20)
O kokį hidrofilinį aliejų naudojate?
pirma pirkau iš ebay šį Shiseido Cleansing Oil

paskui pati dariausi
bazinis aliejus (man vynogiu kauliuku patinka) 80-85%
+
polisorbatas 80 15-20%
gerai suplakti prieš kiekvieena naudojima
galima dar kokiu eteriniu alieju dadet, bet aš nerizikuoju nes akis valausi su juo, arba kitu alieju įmašyt, vien žo kas patinka tas ir tinka
viska perku ekologišku prekiu parduotuvese, pagooglinkit ir rasit kruva ju internete kas parduoda polisorbata
дешево и сердито
Papildyta:
QUOTE(asmodeja @ 2013 01 18, 14:08)
Kai pradejau naudoti kremus su rugstimi, sazinigai tepdavau ir krema su apsauga kasdien, oda tikrai buvau patenkinta, maskuokli buvau pamirsusi visiskai, tik vat siuo metu mazai einu is namu, o jei iseinu tai makiaza pasidarau pries 2-3 valandas iki isejimo, tai kazkaip pagalvojau kad jei uztepsiu krema su apsauga, tai vistiek kol iseisiu is namu ji jau nebegalios nes spf30 pas mane. Ir odos bukle ziauriai suprastejo, naudoju pakaitomis kremus su aha, bh ir retinoliu pakaitomis, bet veidas toks nusetas mazu raudonu taskiuku, ir poros uzsikisusios apie smakra, nors bh naudoju kasdien, nebesimanau ka benaudoti. Reikes vel tada issitraukta krema su spf ir man
aš taip pat kai naudojau be jokiu sustojimu aha retinoli ir bha, po kokiu 4-5 men buvo pablogejus situacija, tai dabar darau pertraukas, pora savaičiu naudoju (prieš mm)( rugštys arba BHA su retinoliu pakaitom) o paskui įprastus kremus ir vel po dveju savaičiu įvedu rugštis ir puikiai

dar labai gerai, net stebuklingai padejo cinko papildas geriu menesi kiekviena diena po 30mg ir menesi pertrauka darausi, tai dabar (tfu tfu tfu

) vaiku į daržą , šunį išvest iki turgelio jau lekiu be tonnos pudros