Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(julkanos @ 2013 01 18, 12:08)

clear face puikiausiai tiktu vasarai, tiesiog aš megstu riebius kremus ir pvz sodyboje tai tikrai storu sluoksniu tik zinc krema tepu ir vaikštau kaip su kauke  biggrin.gif vakare nusiprausius ir efektas kaip po geros kaukes mišriai odai, veido oda skaistesne thumbup.gif

korejetiški bb geruliai biggrin.gif jie dar ir pabalina trupučiuks oda ir apsauga gera ir išlaiko puikiai, tik butinas geras odos valymas kiekviena vakara kad neužteršti odos, man daugelis netiko kol nenaudojau prausimosi "taktikos" pagal koreječius, dabar beveik visi tinka lotuliukas.gif ir nekemša lotuliukas.gif

1 etapas: gidrofilinis aliejus 1-2 masažuojančiais judesiais ištirpinti visa makiaža ir akiu taip pat, nusiprausti
2 etapas: nusiprausimas butinas su prausikliu
ir vsio ok biggrin.gif

va va, vien dėl sunkaus BB nuplovimo mane ir stabdo abejonės ar verta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 01 18, 14:08)
1 etapas: gidrofilinis aliejus 1-2 masažuojančiais judesiais ištirpinti visa makiaža ir akiu taip pat, nusiprausti
2 etapas: nusiprausimas butinas su prausikliu
ir vsio ok biggrin.gif

O kokį hidrofilinį aliejų naudojate? ax.gif
Atsakyti

O jus veido visai visai nedeginat saulej?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 01 18, 13:29)
O jus veido visai visai nedeginat saulej?

visai biggrin.gif aš ir taip tamsesnio gymio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimaa @ 2013 01 18, 13:19)
va va, vien dėl sunkaus BB nuplovimo mane ir stabdo abejonės ar verta ax.gif

nieko ten sunkaus, ir dabar aš išvis pamiršau apie akiu makiažo valiklius, miceliarinius vandenukus ir t.t ir drauges visos "atsisedo" ant tu hidrofiliniu alieju biggrin.gif
Atsakyti
mano pvz toks:
kol tepiausi tik tikrai budama sauleje, tai demes vistiek nedingdavo pilnai, sakyčiau net neišsibalindavo su pačiom agresyviausiom priemonem , kai pradejau naudot apsauga kiekviena ryta nepriklausomai nuo to einu kur ar ne, veidas pradeda sakyti ačiū biggrin.gif liko vos kelios demes ir nauju neatsiranda, nors jau virš metu nenaudoju jokiu hidrochinonu ir kitu rimtu priemoniu balinimui, tiesiog kremas su rugštim kelis kartus į savaite ir retinolis pakaitomis

Kai pradejau naudoti kremus su rugstimi, sazinigai tepdavau ir krema su apsauga kasdien, oda tikrai buvau patenkinta, maskuokli buvau pamirsusi visiskai, tik vat siuo metu mazai einu is namu, o jei iseinu tai makiaza pasidarau pries 2-3 valandas iki isejimo, tai kazkaip pagalvojau kad jei uztepsiu krema su apsauga, tai vistiek kol iseisiu is namu ji jau nebegalios nes spf30 pas mane. Ir odos bukle ziauriai suprastejo, naudoju pakaitomis kremus su aha, bh ir retinoliu pakaitomis, bet veidas toks nusetas mazu raudonu taskiuku, ir poros uzsikisusios apie smakra, nors bh naudoju kasdien, nebesimanau ka benaudoti. Reikes vel tada issitraukta krema su spf ir man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 01 18, 13:20)
O kokį hidrofilinį aliejų naudojate? ax.gif

pirma pirkau iš ebay šį Shiseido Cleansing Oil
user posted image
paskui pati dariausi biggrin.gif
bazinis aliejus (man vynogiu kauliuku patinka) 80-85%
+
polisorbatas 80 15-20%
gerai suplakti prieš kiekvieena naudojima

galima dar kokiu eteriniu alieju dadet, bet aš nerizikuoju nes akis valausi su juo, arba kitu alieju įmašyt, vien žo kas patinka tas ir tinka biggrin.gif
viska perku ekologišku prekiu parduotuvese, pagooglinkit ir rasit kruva ju internete kas parduoda polisorbata
дешево и сердито biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(asmodeja @ 2013 01 18, 14:08)
Kai pradejau naudoti kremus su rugstimi, sazinigai tepdavau ir krema su apsauga kasdien, oda tikrai buvau patenkinta, maskuokli buvau pamirsusi visiskai, tik vat siuo metu mazai einu is namu, o jei iseinu tai makiaza pasidarau pries 2-3 valandas iki isejimo, tai kazkaip pagalvojau kad jei uztepsiu krema su apsauga, tai vistiek kol iseisiu is namu ji jau nebegalios nes spf30 pas mane. Ir odos bukle ziauriai suprastejo, naudoju pakaitomis kremus su aha, bh ir retinoliu pakaitomis, bet veidas toks nusetas mazu raudonu taskiuku, ir poros uzsikisusios apie smakra, nors bh naudoju kasdien, nebesimanau ka benaudoti. Reikes vel tada issitraukta krema su spf ir man  biggrin.gif

aš taip pat kai naudojau be jokiu sustojimu aha retinoli ir bha, po kokiu 4-5 men buvo pablogejus situacija, tai dabar darau pertraukas, pora savaičiu naudoju (prieš mm)( rugštys arba BHA su retinoliu pakaitom) o paskui įprastus kremus ir vel po dveju savaičiu įvedu rugštis ir puikiai thumbup.gif dar labai gerai, net stebuklingai padejo cinko papildas geriu menesi kiekviena diena po 30mg ir menesi pertrauka darausi, tai dabar (tfu tfu tfu biggrin.gif ) vaiku į daržą , šunį išvest iki turgelio jau lekiu be tonnos pudros biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 18 sausio 2013 - 13:22
QUOTE(julkanos @ 2013 01 18, 13:21)
aš taip pat kai naudojau be jokiu sustojimu aha retinoli ir bha, po kokiu 4-5 men buvo pablogejus situacija, tai dabar darau pertraukas, pora savaičiu naudoju (prieš mm)( rugštys arba BHA su retinoliu pakaitom) o paskui įprastus kremus ir vel po dveju savaičiu įvedu rugštis ir puikiai thumbup.gif dar labai gerai, net stebuklingai padejo cinko papildas geriu menesi kiekviena diena po 30mg ir menesi pertrauka darausi, tai dabar (tfu tfu tfu  biggrin.gif ) vaiku į daržą , šunį išvest iki turgelio jau lekiu be tonnos pudros biggrin.gif  thumbup.gif

Tas kremu naudojimas tikras menas, jau reik i kalendoriu zymetis kokia diena kuri teptis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2013 01 18, 14:33)
Tas kremu naudojimas tikras menas, jau reik i kalendoriu zymetis kokia diena kuri teptis  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif na jau tikrai, aš pagal bukle visada žiuriu tik pradejo atsirast kažkas ko neturetu iškart keičiu kitu, tik tam kad parinkt visus kurie tinka reikejo nemažai laiko biggrin.gif ir pinigu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Julkanos, kaip tau sekasi su Neutrogena bha +retinoliu kremu ? ar dar naudoji AH retinoli ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 01 18, 14:43)
Julkanos, kaip tau sekasi su Neutrogena bha +retinoliu kremu ? ar dar naudoji AH retinoli ?  4u.gif

ah retinoli užbaigiau ir kol kas neužsakynejau, nes turiu dar bha+retinolis neutrogenos (man jis labiau tinka del to kad ryte neatsikeliu riebalota, bet AH bent jau "vizualinis" rezultatas geresnis) ir užsisakiau pabandymui doh.gif tas noras pabandyti doh.gif doh.gif doh.gif nors dabar viskas tinka ir lyg patinka doh.gif lotuliukas.gif vien žo laukiu
Derma E Vitamin A Wrinkle Treatment Moisturizing Gel
sudetis jau labai patiko biggrin.gif Water (aqua), retinyl palmitate (vitamin A), tocopheryl acetate (vitamin E), glycerin, carbomer, sodium hydroxide, polysorbate 20, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, natural and fragrant oils.

dar labai dairausi į šios, bet veliau užsakysiu kai smalsumas jau megot nebeduos lotuliukas.gif
Derma E Vitamin A Pore Refining Gel sudetis taip pat labai vilioja
ir
Earth Science Active Age Defense™ A B Hydroxy Acid Night Rejuvenator
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 18 sausio 2013 - 14:01
uzsakinesi per tarpininkes is vitacost , ar pati is iherbo ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 01 18, 15:10)
uzsakinesi per tarpininkes is vitacost , ar pati is iherbo ?

per Taure, nes iš iherb kaina keliais dol dydesne ir kai vieno jo reikia tai su siuntimu gaunasi brangiau o kitas dalykas tas kad viena karta bandžiau ir gavau suskilusi šampuna kuris viska užliejo doh.gif visos pakuotes buvo sugadintos muilas su siera išbrinkes gerai kad pudra supakuota gerai tai tik pakuote ir nukentejo, parašiau laiška su nuotraukom, tai gavau atsakyma kad jie apgailestauja kad taip įvyko, nutariau su jais nesusideti, aha ir keliavo dar vos ne menesi schmoll.gif tai kad mano draugyste su iherbu nespejus prasidet jau pasibaige biggrin.gif
Atsakyti