Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

Sveikos.
Neseniai pradėjau naudoti kosmetiką su rūgštimis ir jau nuo pirmos dienos kasdien ant veido iškyla po naują spuogelį. Šiaipmano oda mišri ir spuogelis koks atsiranda nebent per mėnesines. Ar čia toks suaktyvėjimas tų spuogų nuo rūgštinės kosmetikos yra nes valosi oda? Jums kuriai taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Zarazka @ 2013 01 05, 15:23)
Sveikos.
Neseniai pradėjau naudoti kosmetiką su rūgštimis ir jau nuo pirmos dienos kasdien ant veido iškyla po naują spuogelį. Šiaipmano oda mišri ir spuogelis koks atsiranda nebent per mėnesines. Ar čia toks suaktyvėjimas tų spuogų nuo rūgštinės kosmetikos yra nes valosi oda? Jums kuriai taip buvo?

Taip taip, valosi oda smile.gif
Atsakyti
ką naudojat apsaugai nuo saulės? aš jau ilgai blaškausi ir nieko rimto neišsirenku unsure.gif dabar turiu ir pudrą ir kompaktinę su apsaugom, manau žiemai užtenka, bet artėjant pavasariui, reikia kažko geresnio. reikalavimai tik kad nekimštų porų ir kad tiktų po makiažu blush2.gif
gal kas tokią apsaugą naudojat? http://www.drugstore...04?catid=184131
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 01 18, 00:52)
ką naudojat apsaugai nuo saulės? aš jau ilgai blaškausi ir nieko rimto neišsirenku unsure.gif dabar turiu ir pudrą ir kompaktinę su apsaugom, manau žiemai užtenka, bet artėjant pavasariui, reikia kažko geresnio. reikalavimai tik kad nekimštų porų ir kad tiktų po makiažu blush2.gif
gal kas tokią apsaugą naudojat? http://www.drugstore...04?catid=184131

apie ~2 metus naudoju šita krema puikiai susigeria, neko nepalieka ant veido ir toks įspudis kad visai niekom nesitepiai biggrin.gif

vasara labai patiko cinko kremas, bet jis riebus ir toks baltas kad atrodai išbalus, bet mano oda labai gerai toleruoja cinka ir vakare nusiprausius oda beveik tobula, pagydo visokius smilkius nesusipratimus ir nekemša, riebiai odai manau idealus variantas del to kad nesausina odos , rašau apie šį

dar pudra thumbup.gif kompaktine
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 01 18, 01:25)
apie ~2 metus naudoju šita krema puikiai susigeria, neko nepalieka ant veido ir toks įspudis kad visai niekom nesitepiai biggrin.gif

Ant clear face gerai tepasi skysta pudra ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 01 18, 09:50)
Ant clear face gerai tepasi skysta pudra ?

gerai tepasi, nes kremas pilnai susigeria ir jokios pleveles nepalieka ant odos
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 01 18, 09:40)
gerai tepasi, nes kremas pilnai susigeria ir jokios pleveles nepalieka ant odos

Super. thumbup.gif Kaip tik ieskau pavasariui su didesniu spf.
Atsakyti
Kaip manot, ar butina teptis kremu su spf, jei anksti ryte tik ,,gaudau saules spindulius", kol nuvykstu iki darbo ir vakare po darbo ?

Beje, ar visos tepates tiek, kiek sako, kad reikia, norint pilnai apsaugoti oda? Berods, vien veidui reikia puses arbatinio saukstelio kremo (isivaizduoju, kaip jis atrodo uztepus krema su naturaliais filtrais). Youtube pastebiu, kad daugelis ivardina kremo nauda ir uzsitepa zirneli jo visam veidui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 01 18, 12:00)
Kaip manot, ar butina teptis kremu su spf, jei anksti ryte tik ,,gaudau saules spindulius", kol nuvykstu iki darbo ir vakare po darbo ?

Beje, ar visos tepates tiek, kiek sako, kad reikia, norint pilnai apsaugoti oda? Berods, vien veidui reikia puses arbatinio saukstelio kremo (isivaizduoju, kaip jis atrodo uztepus krema su naturaliais filtrais). Youtube pastebiu, kad daugelis ivardina kremo nauda ir uzsitepa zirneli jo visam veidui biggrin.gif

ultravioletiniai spinduliai veikia nepriklausomai ar yra saule ar ner, o kremo žirnelis nemamau kad pagelbes biggrin.gif del to ir ieškom kremo kurio tepti pakankamai, nebutu kaukes ir kas tiktu po makiažu , pas mane asmeniškai dubliojasi kremas ir pudra su dydeliu spf smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2013 01 18, 11:34)
ultravioletiniai spinduliai veikia nepriklausomai ar yra saule ar ner, o kremo žirnelis nemamau kad pagelbes biggrin.gif del to ir ieškom kremo kurio tepti pakankamai, nebutu kaukes  ir kas tiktu po makiažu , pas mane asmeniškai dubliojasi kremas ir pudra su dydeliu spf smile.gif

Na, bet pvz ar tikrai verta tepti krema, kai ryte 15min bunu masinoj (po to visa diena ofise) ir vakare griztu namo - vel 15 min. masinoj. Galvoju, ar isties per tiek laiko mane saule paveiktu ilgainiu, be to, idomu, ar ofise ji irgi taip lengvai pasiekia, jei nebunu ant tiesioginiu spinduliu ir siaip ne pietu pusej. Isejimai i lauka ir pan.,tai jau kitas reikalas...

Turiu sarasa kremu, kurie labai liaupsinami uzsienyje:

Kiss My Face Face Factor, Face + Neck Sunscreen SPF 30
EltaMD UV Clear SPF 46 Very Light Sunscreen
Neutrogena Ultra Sheer Liquid Daily Sunblock SPF 70
Biore UV Perfect Face Milk Sun Block Lotion SPF 50 PA+++
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caridian: 18 sausio 2013 - 11:48
QUOTE(julkanos @ 2013 01 18, 01:25)

vasara labai patiko cinko kremas, bet jis riebus ir toks baltas kad atrodai išbalus, bet mano oda labai gerai toleruoja cinka ir vakare nusiprausius oda beveik tobula, pagydo visokius smilkius nesusipratimus ir nekemša, riebiai odai manau idealus variantas del to kad nesausina  odos , rašau apie šį

dar pudra  thumbup.gif kompaktine

drinks_cheers.gif turiu šią pudrą beje pirkau po jūsų atsiliepimų smile.gif
Neutrogena Clear Face Sunblock Lotion, SPF 55 netiktų ir vasarai? g.gif kaip suprantu čia toks lengvas kremas, losjonas? o tas su cinku labai riebus turbūt ir ant jo jau nepasipudruosi? blush2.gif
dar viena variantą mastau, dėl misha BB su SPF42 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2013 01 18, 12:48)
Na, bet pvz ar tikrai verta tepti krema, kai ryte 15min bunu masinoj (po to visa diena ofise) ir vakare griztu namo - vel 15 min. masinoj. Galvoju, ar isties per tiek laiko mane saule paveiktu ilgainiu, be to, idomu, ar ofise ji irgi taip lengvai pasiekia, jei nebunu ant tiesioginiu spinduliu ir siaip ne pietu pusej. Isejimai i lauka ir pan.,tai jau kitas reikalas...

Turiu sarasa kremu, kurie labai liaupsinami uzsienyje:

Kiss My Face Face Factor, Face + Neck Sunscreen SPF 30
EltaMD UV Clear SPF 46 Very Light Sunscreen
Neutrogena Ultra Sheer Liquid Daily Sunblock SPF 70
Biore UV Perfect Face Milk Sun Block Lotion SPF 50 PA+++

Neutrogena Ultra Sheer bandžiau keliu rušiu ir ne vienas netiko riebiai odai, o del apsaugos Jums spresti 4u.gif
mano pvz toks:
kol tepiausi tik tikrai budama sauleje, tai demes vistiek nedingdavo pilnai, sakyčiau net neišsibalindavo su pačiom agresyviausiom priemonem , kai pradejau naudot apsauga kiekviena ryta nepriklausomai nuo to einu kur ar ne, veidas pradeda sakyti ačiū biggrin.gif liko vos kelios demes ir nauju neatsiranda, nors jau virš metu nenaudoju jokiu hidrochinonu ir kitu rimtu priemoniu balinimui, tiesiog kremas su rugštim kelis kartus į savaite ir retinolis pakaitomis
Papildyta:
QUOTE(mylimaa @ 2013 01 18, 12:56)
drinks_cheers.gif turiu šią pudrą beje pirkau po jūsų atsiliepimų smile.gif
Neutrogena Clear Face Sunblock Lotion, SPF 55 netiktų ir vasarai? g.gif kaip suprantu čia toks lengvas kremas, losjonas? o tas su cinku labai riebus turbūt ir ant jo jau nepasipudruosi? blush2.gif
dar viena variantą mastau, dėl misha BB su SPF42 ax.gif

clear face puikiausiai tiktu vasarai, tiesiog aš megstu riebius kremus ir pvz sodyboje tai tikrai storu sluoksniu tik zinc krema tepu ir vaikštau kaip su kauke biggrin.gif vakare nusiprausius ir efektas kaip po geros kaukes mišriai odai, veido oda skaistesne thumbup.gif

korejetiški bb geruliai biggrin.gif jie dar ir pabalina trupučiuks oda ir apsauga gera ir išlaiko puikiai, tik butinas geras odos valymas kiekviena vakara kad neužteršti odos, man daugelis netiko kol nenaudojau prausimosi "taktikos" pagal koreječius, dabar beveik visi tinka lotuliukas.gif ir nekemša lotuliukas.gif

1 etapas: gidrofilinis aliejus 1-2 masažuojančiais judesiais ištirpinti visa makiaža ir akiu taip pat, nusiprausti
2 etapas: nusiprausimas butinas su prausikliu
ir vsio ok biggrin.gif
Atsakyti