Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Shangri La @ 2012 12 12, 08:23)
Lu Lu, per ką užsakinėjote Neutrogenos Retinolį?

per Meistro Margarita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 12 11, 22:03)
Tauriu Alpha hydrox 10% AHA kremuka, Neutrogenos Retinoli, dabar atkeliavo Paulas Choice BHA 2% lotion.
Ryte tepiau AHA, vakare Retinoli, kur dabar iterpti BHA ?  smile.gif Kaitalioti vakare viena karta Retinoli, kita BHA ?

pagal poreikį tikriausiai smile.gif pvz.:kiekvieną rytą BHA, vakarais AHA, o vieną vakarą per savaitę retinolį...
Kaip patinka PC BHA losjonas? ar sausina? gal prieš tai bandėre PC BHA gelį?
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 12 12, 19:41)
pagal poreikį tikriausiai smile.gif pvz.:kiekvieną rytą BHA, vakarais AHA, o vieną vakarą per savaitę retinolį...
Kaip patinka PC BHA losjonas? ar sausina? gal prieš tai bandėre PC BHA gelį?

Tai kad tik du kartus tepiau 4u.gif lyg nesausina. gelio nesu bandzius 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 12 12, 22:31)
Tai kad tik du kartus tepiau  4u.gif lyg nesausina. gelio nesu bandzius  4u.gif

turiu gelį, tai man labai sausina, naudojas labai taupiau, gaila, nes jau noriu BHA liquid, gal taip nesausintų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 12 13, 11:53)
turiu gelį, tai man labai sausina, naudojas labai taupiau, gaila, nes jau noriu BHA liquid, gal taip nesausintų unsure.gif

Man tai liquid labiau sausino, nei gelis.
Atsakyti
As irgi turiu geli smile.gif Man siek tiek sausina, bet nelabai. naudoju kazkur apie pora savaiciu, siuo metu purging procesas, kyla pulingi dideli spuogai, bet bendra odos bukle atrodo daug geriau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnuota @ 2012 12 11, 13:02)
Naudoju, bet jis su alkoholiu tai sakyciau net ir akis pagrauzia jei per arti pavalau,ir vel gi, sausina labai doh.gif
bet visos priemones be galo taupios, net noretusi kad greiciau naudotusi,kazko naujo  pameginti po to biggrin.gif

As tik mokausi taupiai naudoti ir laukiu kitu priemoniu. biggrin.gif

Man AH "Enhanced Cream 10 proc. AHA" tikrai labiau patinka nei 12 proc. sufle drinks_cheers.gif. Poveikis iskart pasimate. Lygesne, sviesesne oda ir demeles greiciau gyja. Geras kremo kiekis.

user posted image

Taip pat "Neutrogenos Healthy Skin" naktine priemone su retinoliu man labiau nei ta kartu su BHA rolleyes.gif. Pastarasis kremas skystesnis, jo tik 30 gramu ir, atrodo, pasausina siek tiek oda, nors ir drekinu papildomai. Na, bus aiskiau ilgiau panaudojus.

user posted image

Dabar prausiuosi "AH Foaming Face Wash" prausikliu. Visgi sis man geresnis nei "Nourishing Cleanser" - irgi smagus, bet tinkamesnis sausesnei odai, o anas - valantis misriai odai. Nusiprausus oda labai svelni ir jokio sausinimo ar tempimo. Skalsus. Manau, bus kartojamas. ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 gruodžio 2012 - 14:18
QUOTE(Victorious @ 2012 12 14, 14:09)
As tik mokausi taupiai naudoti ir laukiu kitu priemoniu. biggrin.gif

Man AH "Enhanced Cream 10 proc. AHA" tikrai labiau patinka nei 12 proc. sufle drinks_cheers.gif. Poveikis iskart pasimate. Lygesne, sviesesne oda ir demeles greiciau gyja. Geras kremo kiekis.

Kaip idomiai. Man atvirksciai, 10 proc jokio isvis poveikio nedave, tik oda pradejo labai riebaluotis nuo jo. Ismeciau daugiau nei puse kremo. O sufle pirma karta panaudojus efektas buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 12 14, 16:39)
Kaip idomiai. Man atvirksciai,  10 proc jokio isvis poveikio nedave, tik oda pradejo labai riebaluotis nuo jo. Ismeciau daugiau nei puse kremo. O sufle pirma karta panaudojus efektas buvo  thumbup.gif

Buna. Man sufle vidutiniska lyginant su kremu. Jos nebekartosiu.
Na, tikiuosi, kimsti poru /berti nuo kremo neprades - buvo tokiu atsiliepimu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 gruodžio 2012 - 15:06
QUOTE(Victorious @ 2012 12 14, 16:04)
Buna. Man sufle vidutiniska lyginant su kremu. Jos nebekartosiu.
Na, tikiuosi, kimsti poru /berti nuo kremo neprades - buvo tokiu atsiliepimu. g.gif

Man irgi labai patiko tas 10% Alpha Hydrox kremas - pašviesėjo, pastangrėjo oda, malonus jausmas pasitepus. Neostratos losjoną kol kas naudoju kūnui ir laukiu parkeliaujant Alpha Hydrox retinolio smile.gif
Atsakyti
Gal turit atsiliepimu apie Neostratos veido prausikli?
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2012 12 14, 17:42)
Man irgi labai patiko tas 10% Alpha Hydrox kremas - pašviesėjo, pastangrėjo oda, malonus jausmas pasitepus. Neostratos losjoną kol kas naudoju kūnui ir laukiu parkeliaujant Alpha Hydrox retinolio smile.gif

Man patiko ir AH retinolis, bet "Neutrogenos" naktinis stipresnio poveikio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 gruodžio 2012 - 15:54