Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Victorious @ 2012 12 04, 09:43)
As BUTINAI papildomai drekinu oda tiek AHA, BHA uztepus, tiek retinolio. Maniske misri oda ir tikrai sausetu, jei nepadrekinciau "ant virsaus". Riebesnei odai gal ne taip jauciama, bet irgi siulau nesausinti odos - ypac saltuoju metu laiku.

Mano oda mišri su riebia kakta ir labai sausėjančiais nuo šildymo skruostais, tai pradžioje irgi tepiau drėkiklio ant viršaus, bet paskutiniu metu pastebėjau, kad nebereikia man jo, nakčiai tiesiog nusiprausiu veidą AH putojančiu prausikliu, nusivalau Gemaine di Capuccini Total comfort losjonu (jis jei neklystu su glikolio rūgštimi), jam susigėrus tepu AH 10 proc gelį be aliejų ir viskas, labai maloniai oda jaučiasi ir ryte švelni būna. Pradėjus naudoti AH priemones nejaučiau absoliučiai jokio diskomforto, tik po kurio laiko iškilo spuogų, tai ant jų patepus grauždavo, bet tik vos vos, nebuvo poreikio nusiprausti viską.
Atsakyti
Nenoriu prisikalbeti,bet turbut atradau sau tinkama priemone wub.gif o jau norejau pradeti sveitimus su rugstimis smile.gif Padetis buvo tokia,kad oda dehidratuota,misri,nosies srityje inkstirai smile.gif pavieniai spuogeliai ir mazi randeliai bei demeles po spuogu,siai dienai bus trecia diena,kaip naudoju stai si krema ir matau jau rezultatus
user posted image

demeles netokios ryskios,bet rodos ir randeliai mazeja,nors sunku ir paciai patiketi doh.gif bet padetis sparciai gereja bigsmile.gif dienai naudoju tik drekinanti norevos kremuka.
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2012 12 10, 21:43)
Nenoriu prisikalbeti,bet turbut atradau sau tinkama priemone wub.gif

cia uriage hyseac aha kremas? nelabai matosi, pas mane tik puse nuotraukos rodo. Šitą kremą jau ketvirtą kartą naudoju. Yra dar stipresnis kremas iš šios serijos, bet LT jo nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 10 gruodžio 2012 - 21:08
QUOTE(style18 @ 2012 12 10, 22:08)
cia uriage hyseac aha kremas? nelabai matosi, pas mane tik puse nuotraukos rodo. Šitą kremą jau ketvirtą kartą naudoju. Yra dar stipresnis kremas iš šios serijos, bet LT jo nėra.

Taip su aha. smile.gif o kaip vadinasi tas kitas kremukas?
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2012 12 10, 21:19)

O koks procentas AHA? Kokia kaina jo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 12 10, 23:31)
O koks procentas AHA? Kokia kaina jo? smile.gif

kiek procentu nezinau,neraso sudetyje smile.gif dabar akcija,kaina 39lt
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2012 12 10, 22:32)
kiek procentu nezinau,neraso sudetyje smile.gif dabar akcija,kaina 39lt

Gal esate naudojus Paulas Choice kremuką su AHA? Aš kaip tik baigiu jo mėginukus, labai patiko, norėčiau ir toliau naudoti, bet ilgokai laukti, kol gausiu smile.gif Gal ir šis neblogas būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2012 12 10, 23:36)
Gal esate naudojus Paulas Choice kremuką su AHA? Aš kaip tik baigiu jo mėginukus, labai patiko, norėčiau ir toliau naudoti, bet ilgokai laukti, kol gausiu smile.gif Gal ir šis neblogas būtų smile.gif

deja ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2012 12 10, 22:19)

http://www.labo-uria...o...3&Itemid=34

http://www.labo-uria...o...9&Itemid=34

aš dabar esu užsisakius PC 2 bha
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 12 04, 07:43)
.

Tiesa, AH tonika naudojat? Kaip jis? 4u.gif

Naudoju, bet jis su alkoholiu tai sakyciau net ir akis pagrauzia jei per arti pavalau,ir vel gi, sausina labai doh.gif
bet visos priemones be galo taupios, net noretusi kad greiciau naudotusi,kazko naujo pameginti po to biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plunksnuota: 11 gruodžio 2012 - 11:03
Tauriu Alpha hydrox 10% AHA kremuka, Neutrogenos Retinoli, dabar atkeliavo Paulas Choice BHA 2% lotion.
Ryte tepiau AHA, vakare Retinoli, kur dabar iterpti BHA ? smile.gif Kaitalioti vakare viena karta Retinoli, kita BHA ?
Atsakyti
Lu Lu, per ką užsakinėjote Neutrogenos Retinolį?
Atsakyti