QUOTE(Victorious @ 2012 12 05, 11:10)
Aha, palepinkite oda ir drekinanciomis priemonemis.
Taip, tas losjonas tinkamas ir veidui, ir kunui - turis nemazas. Man dirginimas isryskejo po ilgesnio reguliaraus naudojimo. Na, nenutiko nieko tokio baisaus, bet sunaudojus iki galo, jau dairiausi svelnesniu priemoniu. "Neostratos" nebenoriu.
As karta esu pirkusi su lyg 50 proc. nuolaida "Sugiharos" salone. Pasidairykite nuolaidu.
Aha, sunkoka pas mus rasti geru drekinanciu priemoniu uz padoria kaina
. Rinkites su hialurono rugstimi, ureja, kitas drekinanciais komponentais. Is tikruju tai bandymo metodais, nes kas tinka vienai, nebutinai tiks kitai. Man visai patiko "Bioderma", "Iwostin" drekikliai. "Lierac Hydro Chrono" balzamas odai patiko, tik kaina nemaza.

Taip, tas losjonas tinkamas ir veidui, ir kunui - turis nemazas. Man dirginimas isryskejo po ilgesnio reguliaraus naudojimo. Na, nenutiko nieko tokio baisaus, bet sunaudojus iki galo, jau dairiausi svelnesniu priemoniu. "Neostratos" nebenoriu.
As karta esu pirkusi su lyg 50 proc. nuolaida "Sugiharos" salone. Pasidairykite nuolaidu.

Aha, sunkoka pas mus rasti geru drekinanciu priemoniu uz padoria kaina

QUOTE(julkanos @ 2012 12 05, 12:10)
mano nepakeičiamas drekiklis sos atvejams jau gal kokius 10-12metu eucerin su 5%urea ( šlapalo), bonkuteje

aciu merginos, dairysiuos kazko naujo