Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Victorious @ 2012 12 05, 11:10)
Aha, palepinkite oda ir drekinanciomis priemonemis. drinks_cheers.gif
Taip, tas losjonas tinkamas ir veidui, ir kunui - turis nemazas. Man dirginimas isryskejo po ilgesnio reguliaraus naudojimo. Na, nenutiko nieko tokio baisaus, bet sunaudojus iki galo, jau dairiausi svelnesniu priemoniu. "Neostratos" nebenoriu.

As karta esu pirkusi su lyg 50 proc. nuolaida "Sugiharos" salone. Pasidairykite nuolaidu. 4u.gif

Aha, sunkoka pas mus rasti geru drekinanciu priemoniu uz padoria kaina unsure.gif . Rinkites su hialurono rugstimi, ureja, kitas drekinanciais komponentais. Is tikruju tai bandymo metodais, nes kas tinka vienai, nebutinai tiks kitai. Man visai patiko "Bioderma", "Iwostin" drekikliai. "Lierac Hydro Chrono" balzamas odai patiko, tik kaina nemaza.

QUOTE(julkanos @ 2012 12 05, 12:10)
mano nepakeičiamas drekiklis sos atvejams jau gal kokius 10-12metu eucerin su 5%urea ( šlapalo), bonkuteje  thumbup.gif  wub.gif

aciu merginos, dairysiuos kazko naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 12 05, 17:39)
aciu merginos, dairysiuos kazko naujo  smile.gif

gal kas naudojat nu skin kosmetiką?
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 12 05, 14:10)
mano nepakeičiamas drekiklis sos atvejams jau gal kokius 10-12metu eucerin su 5%urea ( šlapalo), bonkuteje  thumbup.gif  wub.gif

Gal galima nuotraukyte? Nezinau kuris. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 12 06, 11:48)
Gal galima nuotraukyte? Nezinau kuris. blush2.gif

user posted image
user posted image
ankščiau buvo berods su raudonu dangteliu
yra dar tuteleje, bet man nepatiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 06 gruodžio 2012 - 11:28
QUOTE(julkanos @ 2012 12 06, 11:26)
[img]http://www.mastersdirect.com/images/general/products/large/2343176.jpgyra dar tuteleje, bet man nepatiko

o kodėl tiūbelėje nepatiko? aš kaip tik jį naudoju, ten būtent veidui jis skirtas g.gif gal galite pakomentuoti kas nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 12 06, 14:26)
o kodėl tiūbelėje nepatiko? aš kaip tik jį naudoju, ten būtent veidui jis skirtas g.gif gal galite pakomentuoti kas nepatiko?

na man puske buvo parvežus skirta sausai odai tubeleje butent, tai man sausu vietu gydimo tikrai nebuvo kaip su universaliu kremu su šlapalu, tuo metu turejau abu, gal dar del kokiu priežaščiu bet neprisimenu, senai jau turejau bet gerai prisimenu kad tubeleje sutepiau kojom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 12 06, 14:49)
na man puske buvo parvežus skirta sausai odai tubeleje butent, tai man sausu vietu gydimo tikrai nebuvo kaip su universaliu  kremu su šlapalu, tuo metu turejau abu, gal dar del kokiu priežaščiu bet neprisimenu,  senai jau turejau bet gerai prisimenu kad  tubeleje sutepiau kojom ax.gif

nu baisiai off topinam.. bet ar apie šitą kalbat?
user posted image
man jis labai thumbup.gif nors to kito nebandžiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 06 gruodžio 2012 - 17:30
QUOTE(žvarba @ 2012 12 06, 18:29)
nu baisiai off topinam.. bet ar apie šitą kalbat?

man jis labai  thumbup.gif nors to kito nebandžiau g.gif

taip biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, suprantu kad visoms pabodo panašaus pobūdžio klausimai, bet biggrin.gif Kaip manot, nuo 30 metų ne per anksti pradėti naudoti priemones su retinoliu?
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2012 12 06, 20:36)
Merginos, suprantu kad visoms pabodo panašaus pobūdžio klausimai, bet  biggrin.gif Kaip manot, nuo 30 metų ne per anksti pradėti naudoti priemones su retinoliu?

manau, ne per anksti, jei tik yra poreikis, jei oda yra su problemomis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2012 12 06, 19:36)
Merginos, suprantu kad visoms pabodo panašaus pobūdžio klausimai, bet  biggrin.gif Kaip manot, nuo 30 metų ne per anksti pradėti naudoti priemones su retinoliu?

Aš manau, kad priklauso nuo odos būklės smile.gif

O aš turiu kitą klausimą smile.gif Retinolis tai vitaminas A, gal kurios bandę tiesiog vitamino A aliejų naudoti? Aš nusipirkau pora buteliukų, tik nežinau ar maišyti su kitais aliejais ir kokiu santykiu g.gif
Atsakyti
Aš jau kelis metus veidui naudoju EUCERIN hialuron filler, man tai labai jis patinka thumbup.gif
O tą eucerin su šlapalu žiūrėjau įtariai, g.gif bet gal reikės pabandyti- ar jis gerai drėkina. mėgstu patrinti veidą arbata-bet kokia tinka, o ypač žalioji ar juodoji-paprasčiausiai trinu veidą vata, sudrėkinta arbatos ar kokių nors vaistažolių nuoviru.jau beveik kiekvieną rytą turiu ištrinti veidą iki raudonumo-kaip ir masažas gaunasi su tuo intensyviu trynimu. Po to jaučiu kaip maloniai kaista veidas thumbup.gif
Papildyta:
Aliejų naudoti galima, jei labai sausa oda, o jei riebesnė, tai gali labai blizgėti po tokių procedūrų grynu aliejumi g.gif
Atsakyti