Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su rūgštimis

QUOTE(Melajja @ 2012 11 28, 15:50)
doh.gif o man niekaip nedašilo, kodėl man tos žaizdelės negyja, tokios vis paraudusios, kaip man susišvietė, kad rūgštys kaip tik skatina gyjima, aš net kelis kart per dieną būdavo patepu tas žaizdeles, taip ir vaikštau su negijančiom po kelis mėnesius  doh.gif
Taip išeina kol yra žaizdelė rugščių net nekišt prie jos, o kai jau užgyja, tuomet galima drąsiai tepliot, čia ta pati pastebėjot su AHA ir BHA gal?

nežinau ar BHA ką darytų blogo žaizdelėm, nepastebėjau g.gif pabandykit žaizdeles teptis boropliusu, tikrai skatina gijimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 11 28, 17:33)
nežinau ar BHA ką darytų blogo žaizdelėm, nepastebėjau g.gif pabandykit žaizdeles teptis boropliusu, tikrai skatina gijimą 4u.gif

apie kokias žaizdeles jus kalbate? kai po spuogo lieka raudona dėmė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 11 28, 17:33)

ne apie dėmeles, apie žaizdeles, kai paniežti rankas ir atsikratai spuogeliu ax.gif
Atsakyti
Kur jus laikote rugstinius kremus? vonioj ar saldytuve kur? nes vonioj pvz po maudyniu buna silta, galvoju ar jiems nekenkia ta siluma g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2012 11 29, 20:15)
Kur jus laikote rugstinius kremus? vonioj ar saldytuve kur? nes vonioj pvz po maudyniu buna silta, galvoju ar jiems nekenkia ta siluma g.gif ?

As laikau kambaryje.
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2012 11 28, 09:47)
Kiek iš vis maximaliai gali būti BHA kosmetikos priemonėse?

Man irgi idomu rolleyes.gif
Papildyta:
Ka galima naudoti iskart po rugstinio veido valymo? Namuose pati darausi, ankciau visad naudojau PC 2% bha gel, bet baigiau ir uzsisakiau kita PC priemone, stipresne, ji kazin ar tiktu katik po valymo. Kas galetu nuraminti oda dar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 11 29, 21:12)
Man irgi idomu rolleyes.gif
Papildyta:
Ka galima naudoti iskart po rugstinio veido valymo? Namuose pati darausi, ankciau visad naudojau PC 2% bha gel, bet baigiau ir uzsisakiau kita PC priemone, stipresne, ji kazin ar tiktu katik po valymo. Kas galetu nuraminti oda dar? g.gif

PC turi tokią priemonę http://www.paulascho...-aha-exfoliants tik nelabai suprantu ar čia BHA 9%, nes prie 9 nėra %
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 11 28, 17:33)

as tai apie randelius, kurie lieka po spuogo ( o mano atveju ir po visos zaizdos atsiradusios nei is niekur). Siaip dabar jau nebenaudoju rugsciu,bet vistiek va islenda vienas kitas spuogas ir sunkiai gyja, ko nera buve. Jauciu dabar plaukus rausiuos,kad isvis prasidejau su tom rugstim. Nes jau antra savaite nenaudoju rugstinio kremo, o randeliai absol negyja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 29 lapkričio 2012 - 22:25
QUOTE(Noya @ 2012 11 29, 22:22)

nelabai supratau, jum žaizdelės atsirando nei iš šio nei iš to? unsure.gif kokį kremą tepdavote ant viršaus? man buvo, kad su vienu susipjovė, ir atsirado žaizdelė būtent ten, kur drėkinau, o svarbiausia kol supratau kame esmė doh.gif bet užgijo gražiai, nors reikėjo kantrybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 29 lapkričio 2012 - 23:03
QUOTE(mylimaa @ 2012 11 29, 22:58)
QUOTE(Noya @ 2012 11 29, 22:22)

nelabai supratau, jum žaizdelės atsirando nei iš šio nei iš to? unsure.gif kokį kremą tepdavote ant viršaus? man buvo, kad su vienu susipjovė, ir atsirado žaizdelė būtent ten, kur drėkinau, o svarbiausia kol supratau kame esmė doh.gif bet užgijo gražiai, nors reikėjo kantrybės.

tai rasiau savo pirmam poste, kad apsispuogavau visa ir ant nosies zaizda atsirado. Kur dabar nuo jos rausvas randelis likes, ne mazas toks, tepdavau Vichy RetiHa SPfF18 nezinau kas ten kaip sureagavo, bet ant saves esu pikta, kad sugalvojau eksperimentuot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 29 lapkričio 2012 - 23:23
QUOTE(Noya @ 2012 11 29, 23:22)
dabar nuo jos rausvas randelis likes, ne mazas toks

tai likęs randelis ar tik rausva dėmelė? jei demelė, ji praeis. Man buvo taip: pasitepiau rūgštim, jos iki galo dar nebuvo įsigėrusios, šalia antakio turėjau pasausėjimą, jį sumasčiau patapšnoti kremuku, pradėjo deginti, galvoju pakentėsiu, po 5min sakau reikia plautis doh.gif ant rytojaus užsidėjo šašiukas, kuris gijo labai ilgai, po jo liko rausva dėmė, kurią aš sėkmingai tepiau rūgštim, tik jau be kremuko, jį išnyko per 2savaites smile.gif kol buvo šašiukas, rūgštim jo netepiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 29 lapkričio 2012 - 23:33
QUOTE(Victorious @ 2012 11 22, 13:20)
Gal kas naudojot "Alpha Hydrox" 14 proc. seruma ir to pat stiprumo serveteles - SWIPES? Sudetis identiska, todel nezinau, kuri produkta rinktis. Kaip butu patogiau, skalsiau naudoti? g.gif

user posted image

user posted image

As galvociau,kad geriau serveteles, nes tas serumas taip nepatogiai isipila, nezinau kur ji islieti,kad nenubegtu, tai pilu i delna ir sakyciau visada padauginu, o kad neimest patrinu ir krutine, krutines lasta tai pagrazejo,palygejo sakyciau wub.gif

Na, nezinau kaip cia man su tom Alpha Hydrox priemonem, uzsipirkau maisa visa kada sunaudosiu neisivaizduoju, o oda kazkokia nusausejusi, barzda spuoguota iki begalybes ir visa nusiurkstejusi,gal per daug dedu visko g.gif
o jus tik tas priemones tepat ar dar koki drekinama paskui, pigmentines demes man super pasalino, vos pamaskuoti reikia, ko seniau neisivaizdavau pirkdavau labiausia maskuojancia priemone, bet vat su tais kremais
tepiau serumu-sufle-patonizuoju su toniku, dar nusiprausiu su foam'u, nu gal per daug visko ir dehidratavosi,man net pudra graziai nebegula g.gif
Atsakyti