Įkraunama...
Įkraunama...

Turėjo būti lengvai ir greitai

Apsiverkiau cry.gif Aukit sveikutes 4u.gif
Atsakyti
[quote=afi,2012 10 24, 19:22]
Zinok kartu su tavim gimdziau skaitydama, zinau ta skausmeli, ojojoj. Bet ir koks tas skausmas bebuves, greitai uzsimirsta thumbup.gif
Atsakyti
aciu visoms 4u.gif

bet ta skausma atperka kai matai, kaip auga, sipsosi, maivosi, leidzia garsiukus tas mazas zmogutis del kurio atrodo dabar galima iskesti ir dar daugiau smile.gif
Atsakyti
Kaip smaiksciai aprasei biggrin.gif sveikinu su dukryte 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Labai graziai aprasei, Afiuk wub.gif net asarele isspaudziau..
Atsakyti
saunuole tu afi, sekmes jums visai seimynelei 4u.gif

as ir apsiverkiau,nes kazkuom primine mano pirmaji gimdyma, tik man ne taip ilgai viskas tesesi. siaubingai prisikankinai, bet tikiu,kad dabar jau tas skausmas atpirktas su kaupu wub.gif
Atsakyti
cry.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ledi. @ 2012 10 25, 12:23)

Zinok kartu su tavim gimdziau skaitydama, zinau ta skausmeli, ojojoj. Bet ir koks tas skausmas bebuves, greitai uzsimirsta  thumbup.gif

drinks_cheers.gif aš jau ir jaučiaus veiksmo įkarštyje dalyvaujanti, kad net kvėpuot vos nepradėjau su afi doh.gif biggrin.gif
nuostabi istorija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaimo dama: 25 spalio 2012 - 17:17
Afi, nerealu 4u.gif pamenu visą tą Tavo pradžią, kaip lakstei HCG darytis, kaip abidvi buvom naujokės planiukėse.. 4u.gif 4u.gif nu nerealiai, verkiu kaip leliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dancer @ 2012 10 26, 10:23)
Afi, nerealu 4u.gif  pamenu visą tą Tavo pradžią, kaip lakstei HCG darytis, kaip abidvi buvom naujokės planiukėse.. 4u.gif  4u.gif nu nerealiai, verkiu kaip leliukas 4u.gif

aha tarodo tik pradejom planuoti, o as savo jau supuoju ir netrukus tavo rankuose ir bus mazas kleckiukas wub.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
man priminė ši istorija, mano pačios doh.gif
tik manasis gimdymas trumpesnis buvo - nuo sąrėmių apie 6h, bet finalas lygiai tas pats - viens pre vieno blink.gif man baisiausia, tai kaklelio tempimas buvo. Kita dieną gyd. matyti nenorėjau akyse, o apie antrą pagalvot tik po 4 metų galėjau blush2.gif

gerai, kad taip mamytė nusteikus thumbup.gif ir viskas gerai baigės thumbup.gif
aukit didelės ir sveikos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darijusha: 26 spalio 2012 - 15:59