Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2012 10 25, 01:02)
Jubiliejinis auto + foto Ka konkursui...taip jau gavosi, kad fotografavau konkursui, prie to pačio ir šventė ištiko

Sveikinimai! birthday.gif
Aš už spalvotą variantą. Šiek tiek per intensyvus spindulys iš viršaus, o visa kita wow! Ir kaip visa tai padaryta net nenutuokiu blink.gif ..
Atsakyti
Jubiliejinis auto + foto Ka konkursui...taip jau gavosi, kad fotografavau konkursui, prie to pačio ir šventė ištiko
Kritika visad laukiama...pirmas pasiskraidymo blynas mano blush2.gif kuris var geriau JB ar spalvotas? save keikiu už kelis dalykus...ne viską padariau, kaip planavau...ech.. bet įdomu būtų nuomones išgirst.

4u.gif sveikinimai

aš už splvotą variantą. Nors tas baltavims ar padūmavimas neįtikina. Šiaip idėja faina, rodos į viršų traukia merginą. Pirmas kartas, tai gal kitąkart geriau gausis, jei jau žinai ką kitaip darytum.
Atsakyti
Gotte, sveikinu 4u.gif

kaip tik si ryt apie tavo sia foto galvojau, pamaciusi fb.
labai patiko ideja. saunuole. man ir jb ir spalvotas ziurisi smile.gif bet truksta kazkaip ryskumu, juolab,kad foto yra centruota.gal to baltumo vis delto per daug...

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Gotte, wau! Man labai patiko! Patiko, kad ne siaip pastrakaliojimas. Ir padumavimas labai tinka. Rubas patiko, poza, grakstumas. Noretusi matyti mergina is arciau. Gal per daug nieko nesakancio pirmo plano. As irgi uz spalvota. Saunuole. Noreciau tokios foto savo albume smile.gif

Man rodos, musu konkursui pateiktos foto daug stipresnes, nei efoto panasiam konkursui. Tai mane dziugina. Tai leidzia daryti isvadas, kad musu tema yra su postumiu tobuleti.

As vel alkana graziu vaizdu. Apie Capa vakar ryte jau skaiciau. Gal dar kas pasidalins savo ikvepejais? smile.gif

Dainu zaidime mielai suzaisciau smile.gif taip gera fotografuoti sau smile.gif nesuprantu, kodel tiek verziasi i komercija wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 25 spalio 2012 - 07:03
QUOTE(R.i.R. @ 2012 10 25, 06:57)
Dainu zaidime mielai suzaisciau smile.gif taip gera fotografuoti sau smile.gif nesuprantu, kodel tiek verziasi i komercija wink.gif
Tų priežasčių galybė. Bet va, kaip tik žiūriu labrytį ir galiu atsakyt , kad kai kurie iš jų bando siekti dangaus smile.gif Savo svajonių užsiėmimus paversti verslu.

Atsakyti
bigsmile.gif nuvedu vaiką į mokyklą ir važiuoju pasitikti vyro bigsmile.gif
off topic, bet koks skirtumas bigsmile.gif

nenorėčiau fotografijos paversti savo darbu. Džiaugiuosi, kai tai lieka tik pomėgiu.
Ir dar žiūrėjau į Gottes foto ir pagalvojau, kad sūnužis liktų sužavėtas tokia savo foto. Reiktų gal jam suorganizuoti. Gimtadieniui irgi nebloga idėja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 spalio 2012 - 07:26
QUOTE(Yvette @ 2012 10 25, 07:24)
bigsmile.gif  nuvedu vaiką į mokyklą ir važiuoju pasitikti vyro  bigsmile.gif
off topic, bet koks skirtumas  bigsmile.gif
Kas nepatiko? biggrin.gif

Ir dar žiūrėjau į Gottes foto ir pagalvojau, kad sūnužis liktų sužavėtas tokia savo foto. Reiktų gal jam suorganizuoti. Gimtadieniui irgi nebloga idėja  bigsmile.gif

Na, taip, ne kiekvienas vaikas turi tokią galimybę drinks_cheers.gif
Atsakyti

Nereali foto. Spalvota ir man labiau patinka... Nors j/b tas šviesos spindulys labiau žiūrisi ax.gif
Atsakyti
Sveikinimai, Gotte!! 4u.gif

Neraliai stipriai čia Tu! bigsmile.gif Dzin čia tie mažos klaidelės kurias išvardino, nes man tai tas. skraidymas, nu 10 balu!!!! thumbup.gif

Atsakyti
gotte, su! linkiu, kad būtų visaip, svarbiausia, kad nenuobodžiai smile.gif

Tu pas mane FB esi? neužfiksavus.

dėl foto. man visai nieko, nors levitavimai nėra susižavėjimo objektas. viena pastaba - nevalingai norisi patiesint merginą smile.gif gal galva būtų aukščiau smile.gif
Atsakyti
Gottes foto patiko ir pritariu sayonara pastebejimui dėl galvos padėties. O taip PAT kitas variantas: galetu pats kūnas labiau issilenkes būti kad galva ir kojos butų maždaug vienam lygyje tarsi trauktu už liemens ta šviesa aukštyn. Nors gal kažką kita čia norėjai pavaizduoti smile.gif
Man abu variantai patiko,bet širdis linksta prie spalvų.
Labai gerai atrodo nauji spalvoti namų darbu pavyzdžiai pirmam puslapyje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 25 spalio 2012 - 08:47
Gotte su gimtadieniu! Grazus auto. Man kaip ir daugumai patiko labiau spalvotas variantas. Ideja faina smile.gif
Atsakyti