Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG. @ 2012 10 25, 00:00)
Kitoj temoj kava rašo - fotkinu aš jau dešimt metų biggrin.gif
Aš tai turbūt žinot kiek  g.gif  biggrin.gif Apie 16-17 metų patirties  biggrin.gif  Reiks visiems dabar taip sakyt biggrin.gif Fotkinau Mink Taką, Stiprų smūgį, tvarte telyčią  biggrin.gif

Cirkas jeibogu  biggrin.gif
Papildyta:
Beje, ne tinklapis, o tinklalapis. O dar geriau internetinė svetainė smile.gif

http://www.supermama...;#entry58779122

Nuoroda, kad nesivargintumet cekavintis kur ka parasiau, juk as zvaigzde lotuliukas.gif
Oi, mergos, jus jei bogu kaikurios keistos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(o la la la @ 2012 10 24, 21:30)
Tau i AZ kt nuoroda nusiunciau smile.gif

man ir nuorodą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2012 10 24, 22:12)
Bijau, bet noriu kritikos:

hm. taip, filmukas per ilgas ir daugumazh sutinku su merginom ka sake. BET. kuri laika, isvis retai keli, nekelei foto. mano manymu tu gerokai patobulejai. siaip labai patiko filmukas, nepatikesi, kas mane pazista - zino, as ju pakest negaliu, ypac vestuviniu - jie per ilgi, nuobodus, visada tokie a la svajingi, su kokiu James Blunt fone (feeee). Tavoji versija buvo linxma (bet man muzika ne ochen, is karto primena baraka omaba "hey i just met u" :DDDD), supratau as ta pabaiga, seksa - labai nuotaikingai parodei, man kaip tik buvo netiketa ir su jumoru tokiu. grazi pora, geros nuotraukos, sviesios, neblogai su kompozicija padirbeta. zodziu - uzskaitau. kad man uzkliuvo... berniukas jau taaaaip dirbtinai paketa su maistu numete (i virshu, taip speciaaaaliai), neimanoma buvo nepastebet biggrin.gif bet cia galbut kaip tik velgi prieskonis, juk zinom, jog filmas surezisuotas ir t.t. saunuole, o la la, tikrai 4u.gif
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 24, 22:25)
Ar bus nuotrauka rudens konkursui? As apie Tavo spurgu kioskeli kone kas diena pagalvoju  :

thumbup.gif ir as galvojau
QUOTE(brumbrumai @ 2012 10 24, 22:40)
geriau einu miegot, kol nepaklause, kodel filmukas nepatiko nes pavargus nepaaiskinsiu. jauciu, ryt ryte Say ateis 7:45 ir viska susakys, ka man cia vargintis

lotuliukas.gif lazy cat
QUOTE(rG. @ 2012 10 24, 23:01)
Ką reiškia tavo rožė?

oi negaliu biggrin.gif

as tave myliu, RG :*
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 24, 23:07)
Idek savo tinklapi ar FB, idomu pasicekaunint.
Arba gal kuri man galetumet i az nuoroda imest, nes pati gal nerodys man  ax.gif

skazana - sdelana biggrin.gifD
QUOTE(isora @ 2012 10 24, 21:48)
Taip dabar pasiteisinimas, ištikro tai jokių emocijų.. Apsoliūt... Bet va čia tai gaudžiau zuikius....  Va čia ne actiono darbas, čia mano mano..    Tik tiek, kad anos spalvos gražios ir čia ant medžio ne uolos, nu bet skirtumo jokio, ištikro gal tikrai ten tų kampų nežiūrėjau,prisimerkus pamačiau kad saulė per tą daigelį šviežią rudenį (?) eina ir sakau pasilypėsiu pasimokysiu truputi... Mokslo vardan..

labai svarbus momentas - moxlo vardan. perpranti savo kamera, zinai kaip kas kur. ir po to, zinai, kaip panaudoti igytas zinimas fotosesijos metu. saunuole. taip ir reikia mokytis. as kai netingiu ir uzsispyriu, irgi darau kazka moxlo vardan. zinok - verta. Beje, Isora, Say cia pabreze kazka, bet as matyt pra'miss'inau - o kur tavo fotikas?
QUOTE(isora @ 2012 10 23, 21:20)
Vėl žiūriu OPRISCO darbus.

nebuvau maciusi jo. geri darbai, labai. bet as del jo nemirshtu.. g.gif
QUOTE(Jurzole @ 2012 10 24, 22:43)
Ir siaip (cia jau visoms), net pikta siandien kazkaip pasidare, paskaicius visus komentarus, Rytinei Kavai skirtus - kai taip tai laiko nera komentarams, nuotaikos nera, dar kazko, o kai eilini karta ateina jokios kritikos girdeti nenorinti RK su savo niekam tikusiom nuotraukom, tai toks ispudis, kad puse temos vos ne per galva verciasi, kad tik ta paklydele i doros kelia atvestu. Negi dar neaisku, kad visi tie patarimai - kaip zirniai i siena?  doh.gif Sorry, zinau, kad ne mano reikalas, ir kad reikejo patyleti, bet nu negaliu, turejau pasakyti  blush2.gif  Tikiuosi, nesukelsiu dar vienos bangos  rolleyes.gif
Simpatiskas kirmeliukas  mirksiukas.gif Lauksim namu darbu  4u.gif
Abejoju siuo metu, kad ji isvis fotografe bus. Fauxtographer - taip  smile.gif

tu teisi. bliamba. kazkaip nesazininga. yra nemazai merginu, kurias praignoruojam, o ten butu tikrai kazkoks point'as. o ne zirniai i siena. as bandysiu pasikeist rolleyes.gif

is senos temos, Peony rase, su kuria labai sutinku:
Kristalines, Isora, noriu pasidziaugt ir pasistebet, kokios esat saunuoles, kad kasdien fotografuojat. As taip negaliu. Man reikia ikvepimo, kad paimciau fotoaparata i rankas blush2.gif As dazniau tiesiog kazka skaitau, analizuoju prie kavos puodelio, na o fotoaparata paimu tik gimus kazkokiai idejai, ar tiesiog uzejus tam norui. Negaliu saves priversti tiesiog fotografuoti, bet ko, kad tik fotografuot blush2.gif Cia turbut ir bus mano didziausia blogybe, kuri vilkins mano tobulejimo procesa... Bet as niekur ir neskubu, megaujuos cia ir dabar
Atsakyti
Td ir aš, galiu būt dailininkė, dizainerė, teisininkė oj kiek nišų ten.. karsta.gif Dar galiu būt gamtininkė užkietėjus.. Kaip ATA, gerb. Tadas Ivanauskas, nes va aš tai ne FB konkurse, o rimtam tarptautiniam laimėjau mokslininkų olimpiadoj pirmo laipsnio diplomą...5 metus po upelius braidžiau ir užterštumą tikrinau ir projektą anglų kalba rengiau.. Ot..

Ėėėė, ką aš čia veikiu, reik mestis man prie kokiu gamtininkių.. g.gif

Aj, rG., aš galiu padėt tau ten vaikus susodint tam aftobuse... biggrin.gif Turiu teises, mažai vairuoju- beveik nevairuoju, bet teises turiu,o ant pachmielo jei sunku tau bus, tai pavežiosiu tuos vaikus, dzin ta praktika, bile teisės...TEISĖS.. ir varau.. user posted image

O mano avataras reiškia, kad aš rožinė fyfa.. ot.. flirt.gif

Labos....
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 10 25, 00:13)
a la svajingi, su kokiu James Blunt fone (feeee).

heyyyyyyy schmoll.gif (užbaubė Yvette ir įsijungė James Blunt biggrin.gif )

RG, žaidžiam dainų žaidimą biggrin.gif Aš Maggei vat vieną dainą jau turėsiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 spalio 2012 - 23:21
QUOTE(Maggie @ 2012 10 25, 00:13)
labai svarbus momentas - moxlo vardan. perpranti savo kamera, zinai kaip kas kur. ir po to, zinai, kaip panaudoti igytas zinimas fotosesijos metu. saunuole. taip ir reikia mokytis. as kai netingiu ir uzsispyriu, irgi darau kazka moxlo vardan. zinok - verta. Beje, Isora, Say cia pabreze kazka, bet as matyt pra'miss'inau - o kur tavo fotikas?

A mano fotikas pasiuntė mane va ČIA lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pradėjo errorus kažkokius mėtyt, su šleivom rankom ir žvairom akim anas nebeapsikentė... Db rebilitacijoj. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 25, 00:21)
A mano fotikas pasiuntė mane va ČIA  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Pradėjo errorus kažkokius mėtyt, su šleivom rankom ir žvairom akim anas nebeapsikentė... Db rebilitacijoj. lotuliukas.gif

Geras biggrin.gif Tokio dar nežinojau biggrin.gif

Viskas, aš bėgsiu, kol daugiau nepradėjau komentuot, o tai ir man liūdnai baigsis biggrin.gif Juk dar toli gražu man, kol įsiliesiu į jūsų gretas. Reik atitinkamą distanciją palaikyt, kol dar kokios įkyruolės statuso neužsidirbau... Ir reikia vytis vytis vytis...
Nausėda per "Ką manai" sakė, kad daug kakučių reikia suvalgyti, kol galima bus mėgautis šokoladu lotuliukas.gif
Tad nuo rytojaus pradedu smile.gif T.y. nuo šiandien.
Labanakt!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 24 spalio 2012 - 23:38
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 24, 23:50)

Kaip tik norejau tave is draugu trint is FB, ziuriu pati susiprotejai, issitrynei kaip sakant.
Sekmes darbuose 4u.gif

Labanakt visoms, iki greito, ner cia man kada skaityt visko istysai cool.gif
Atsakyti
o la la la- man tavo filmukas patiko. Tik vienoj vietoj kai mėtė apelsinus, labai krito į akį, kad vaikinukas per pusę nukirptas. smile.gif

Kas čia temoj darosi, tai kristukas už plagijavimą prie lentos kalamas, tai vėl... Gyvenkim draugiškai, visokių žmonių reikia ir visokių yra 4u.gif

QUOTE(Beponika @ 2012 10 24, 21:00)
Siaip nenorejau akcentuoti uzpakalio ir nugaros, ir po tavo komentaru, mano zvilgsnis tik ten i ziuri

g.gif norėtųsi matyti kur žiūri, nes dabar nelabai ką sakanti nuotrauka. Vat jei koks jaunikaitis ant balto žirgo antram plane vaidentųsi, tai suprasčiau lotuliukas.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 24, 17:51)
Wa, ar dbr geriau:

Nuotaikinga 4u.gif

Patiko Suprem vorantikliai, "Žvilgsnis į rudenį" ir vieninteles šuo smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 24 spalio 2012 - 23:58
Jubiliejinis auto + foto Ka konkursui...taip jau gavosi, kad fotografavau konkursui, prie to pačio ir šventė ištiko

Kritika visad laukiama...pirmas pasiskraidymo blynas mano blush2.gif kuris var geriau JB ar spalvotas? save keikiu už kelis dalykus...ne viską padariau, kaip planavau...ech.. bet įdomu būtų nuomones išgirst.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 10 25, 00:02)
Jubiliejinis auto + foto Ka konkursui...taip jau gavosi, kad fotografavau konkursui, prie to pačio ir šventė ištiko

Sveikinu, sveikinu, sveikinu smile.gif 4u.gif

Man asmeniškai spalvota labiau prie širdies. Kaip tu tai įgyvendinai? Tu kritinėjai ir fotkinai? blink.gif
Maišo man šiek tiek šviesos spindulys, trūksta natūralumo jam. Gal, kad viršuje susiaurėja g.gif
Atsakyti
Sveikinu, gotte. Būk!

Man antroji ir visai natūraliai judesys atrodo, man patink. Idėjos sklando ore, vakar buvo mintelė palevituot rudenį, alia jau darosi pernelyg madinga biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 10 24, 23:19)
RG, žaidžiam dainų žaidimą  biggrin.gif  Aš Maggei vat vieną dainą jau turėsiu  tongue.gif

biggrin.gif ai aš jau išsiliejau biggrin.gif Bet nepabaigiau, einu gult biggrin.gif
Atsakyti