Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 24, 23:41)
Siaip temoj nerasyta taisykle yra, kad nuotraukas komentarams keliam, kai jau bunam atsiskaiciusios visus ND. Bet sia ir kitas taisykles cia mes sekmingai lauzom, tad kaip ir netureciau burbet  biggrin.gif

ups...
Daugiau taip nebedarysiu.
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 10 24, 21:44)
ups...
Daugiau taip nebedarysiu.

na zinok daugiau maziau, mes cia visos taip darem lotuliukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 10 24, 23:41)

Kiekvienas laikotarpis savaip grazus, taciau tas rozinis graziausias savo nerupestingumu, svajingumu ir kitais dalykais, kuriuos zmones praranda kai prasideda bendra buitis.

Zmoniu beda jei praranda ta rozine spalva pradeje kartu gyvent smile.gif

Atsakyti
RK, nu sorry, bet kartais nesuprantu ar tu rimtai tokia.. ar apsimetinėji... Poto ir kuria anekdotus apie blondines... doh.gif
Nes tu tai tokia ryškiai kaip iš anekdotų... doh.gif

Kas čia per avataras? Blyn anekdotas irgi avataras ir yra Avataras.. lotuliukas.gif

Laimėjau FB konkurse ANTRĄ vietą...

Aš noriu greit ir nesvarbu ko.. Ir pan. ateini, pažvengi ir išeini, neatrodo, tau kad kvailai atrodai...

Tiesmuka aš... Bet nu kaip paaiškint žmogui..

P.s. O tą laimėjimą, tai prisidėk prie CV savo ar kai fotkinsi kam, tai pabrėšk vis, kad nepamirštu, taip kaip aš pabrėžiu,kad NETURIU FOTIKO... lotuliukas.gif
Papildyta:
o la la la , dabar daina iš tavo fotofilmuko skamba gerą valandą galvoj.. biggrin.gif užkrėtei... lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 24 spalio 2012 - 22:52
QUOTE(o la la la @ 2012 10 24, 21:12)
Bijau, bet noriu kritikos:
fotofilmukas

Man patiko ir popierėliai tai jėgiški bigsmile.gif dėl ilgumo pritariu merginoms, bet porelei manau tikrai neprailgs žiūrėti savo filmuką. Man gal užkliuvo muzikos perėjimas pačioje pradžioje, toks per ryškus pasirodė.
Turiu klausimą, o kaip čia darei - pati ir fotkinai ir filmavai intarpus ar dviese su kažkuo darbavaisi? g.gif
šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 10 24, 23:50)
RK, nu sorry, bet kartais nesuprantu ......

Ir nereikia, kas nores, tas supras smile.gif
Atsakyti
Kitoj temoj kava rašo - fotkinu aš jau dešimt metų biggrin.gif
Aš tai turbūt žinot kiek g.gif biggrin.gif Apie 16-17 metų patirties biggrin.gif Reiks visiems dabar taip sakyt biggrin.gif Fotkinau Mink Taką, Stiprų smūgį, tvarte telyčią biggrin.gif

Cirkas jeibogu biggrin.gif
Papildyta:
Beje, ne tinklapis, o tinklalapis. O dar geriau internetinė svetainė smile.gif
Atsakyti
Tiek prisižvengus, nakti man rods krioksiu arba ryt iš ryto.. biggrin.gif Vaikas užfundys naktelę, ko tais nuojauta tokia, reik nešt kaulus nuo kompo nebežvengus.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 24, 21:57)
Kitoj temoj kava rašo - fotkinu aš jau dešimt metų biggrin.gif
Aš tai turbūt žinot kiek  g.gif  biggrin.gif Apie 16-17 metų patirties  biggrin.gif  Reiks visiems dabar taip sakyt biggrin.gif Fotkinau Mink Taką, Stiprų smūgį, tvarte telyčią  biggrin.gif

Gausi per minkstaji zanda, nes vaika pazadinau savo juoku paskaicius Tavo posta lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar esu virėja, bet su mažesne patirtim, sakyčiau 10 metų verdu, kepu rolleyes.gif Norėtau būti Čili picos šefas biggrin.gif
Papildyta:
Dar galėtau ir vaikus su autobusu vežioti, ką jūs, 1999 metais teises išsilaikiau gi biggrin.gif Vairuoju tai tris metus, bet tai išmoksiu, tik duokit pavairuot biggrin.gif
Papildyta:
Žodžiu, labanaktukas, einu pasiplanuot kuom galiu būt, nežinau ar grįšiu, nes gal jau kokion jūron lėksiu. Dafai.
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 10 24, 22:08)
* Dar esu virėja, bet su mažesne patirtim, sakyčiau 10 metų verdu, kepu  rolleyes.gif  Norėtau būti Čili picos šefas biggrin.gif
** Dar galėtau ir vaikus su autobusu vežioti, ką jūs, 1999 metais teises išsilaikiau gi biggrin.gif Vairuoju tai tris metus, bet tai išmoksiu, tik duokit  pavairuot biggrin.gif
*** Žodžiu, labanaktukas, einu pasiplanuot kuom galiu būt, nežinau ar grįšiu, nes gal jau kokion jūron lėksiu. Dafai.

* Labai realus noras, geras CV, daug savireklamos, ir dyyyyyyydelis noras ir tikejimas savimi!
** Cia jau neisdegs, nes autobusiuka vairuot B kategorijos neuztenka unsure.gif
*** Nus labos, grysk, as jau dabar ilgiuosiiiii unsure.gif
Atsakyti